torstai 28. huhtikuuta 2011

Sieppaa

Iki-ihastuttavaa Unna Tuutikki Penninrahaa sieppaa. Valtakunnassa on liki vihastuttava määrä epäkohtia. Miksi parvekkeelle ei pääse joka päivä? Miksei joka päivä voi syödä silakoita? Miksi aamupalaa ei saa viideltä? Miksei jokainen keittiöön menevä kansalainen tiedä cheddarmaistiaisia kissalle?


Riivaavien vääryyksien keskellä on parasta viitata kintaalla joutavuuksiin keskittyville kansalaisille. Nimittäin sillä kintaalla, jonka parin on leikkien jälkeen piilottanut.

16 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Palvelusväelle tiedoksi: Jos pääsisi yhden kerran päivässä parvekkeelle, ihmeteltäisiin miksei kahta kertaa. Jos kaksi kertaa, niin miksei sitten kolmea. Jne. Nimimerkillä: kokemusta on ;D

Heidi kirjoitti...

Täällä meillä on vähän samat ongelmat! ;D

Ana kirjoitti...

Vähän näyttäis naurattavan kumminkin, kaikkien vääryyksien keskellä :-)

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Palvelusväki on tästä hyvin tietoinen :) Tuutusta pyritään ulkoiluttamaan mahdollisimman epäsäännöllisesti ja satunnaisesti, koska tätikissojen luontaisetuihin kuuluva "säännöllisesti ja toistuvasti" -malli ei sovi kansalaisille.

Paavo ja Harmi: Ketähän kissojen pitäisi seuraavissa vaaleissa äänestää, että näistä ongelmista päästäisiin?

Zepa: Vähänhän se hymyilyttää, kun saa kostaa julmat vääryydet jemmailemalla sukkia ja lapasia kansalaisilta :)

Meei kirjoitti...

Olen vastarannan kiiski ja tulen puolustamaan ihmiselävien oikeuksia. Hyvä Neiti Tuutikki, ihmiset joustavat paljon periaatteistaan, ja joskus jopa moraalistaan, ihan vain tehdäkseen teidät kissat onnellisiksi. Pyydänkin siis Sinulta myös hieman joustavuutta ihmiseläviesi vuoksi, sillä usko tai älä, he yrittävät parhaansa. On myös tiettyjä terveydellisiä näkökulmia joita ihmiselävät yrittävät ajatella, sinun parhaaksesi tottakai. Esimerkiksi yösyöminen on lihottavaa ja yksipuolinen silakkadietti altistaa vakaville vitamiinipuutoksille. Mukavia iltaralleja arvon neidille ;)

tuutäti kirjoitti...

Unna Tuutikille tiedoksi, että se kummitätikissojen ulkoilun ihanuus voi olla joskus sitä, että ne touhottavat kansalaiset UNOHTAVAT kissan ulos koko illaksi. Näin kävi tänään Vapulle. 3½ tuntia ulkoilua. Tosin ei Vappu siitä ollut milläänsäkään, koska kansalaiset touhuilivat pihahommissa. Mutta tämä ilta oli muuten tätilässäkin 'sieppaava', sillä kirppu-punkki-ötökkälääke tuli niskaan molemmille kirppujen sisälle kantajille. Ja nyt Lyyti on yhä valvonnanalaisena, jottei nuole itseään.
Kummitätikisut odottavat Tuutusen kesälomaa saadakseen taas toisenkin hiekkalaatikon käyttöönsä. Nyt sieppaa kun on vain yksi vessa.

Sirpa kirjoitti...

Yritin eilen keskittyä iltayhdeksän jälkeen tv-ohjelmaan - turhaan. :D

Kollon mielestä ja sen iltarutiiniin kuuluu, että juuri tuohon aikaan nukutetaan emäntää yötä varten eikä
katsella keskittyneesti televisiota. Kissa alkoi keksimään kujeita saadakseen minut lopettamaan television katselun välittömästi.
Kovin oli Kollo levoton, kun sanoin, että katson nyt televisiota. :)

ella kirjoitti...

Meei: No, mua on nyt tulkittu väärin. Ensteks, voisin syyä ei-silakkapäivinä esim. hirvensydäntä ihan mieluusti. Toiseks, en oo mikään jäykkis. Vaan tosi joustava. Yllän pesemään hännänpäätäni vaivatta ja joskus venyn jopa osittain ihmisten syliin! Kiitti silti huolenpidosta ja terkkui pojille! *pusku*

Terkuin Unna Tuutikki

Tuutäti: Eikö kansalaisia kirppulääkitty lainkaan? Tätikissat vaativat tasa-arvoa! :D

Sirpa & Kollo: Rutiineista on kissan kanssa turha yrittää neuvotella. Sitkeän yrittämisen jälkeen ihminen joko taipuu tai saa katsella hämmentynyttä kissan naamaa ja taipuu.. :D

Mindy kirjoitti...

Musta tossa ei ole muuta epäkohtaa kuin omastakin mielestä täysin käsittämätön parvekerajoitus. Kalat on epäilyttäviä eikä juusto maistu millekään (vai pitäisköhän munkin pyytää cheddaria??) Aamuviideltä nukutaan tai leikitään ja ruoka syödään vasta sitten kun se on mukavasti seissyt kupissa pari tuntia. Mutta villalapasen voin kuskata jemmaan ihan vain varmuuden vuoksi.

ella kirjoitti...

Mindy: Joo, en tosiaan mitään kevytstyroksia syö, vaan mieluiten aika pitkään kypsyneitä ja sopivan rasvaisia juustoja. Ruuan jättämistä kuppiin en myöskään kannata, mut ymmärrän, ettei sulla oo kiirettä syödä, koska et oo ikinä asunu mun Lyyti-tädin kanssa! Se syö kaiken, mitä muut ei oo heti kerenny.

Toi kello viis on jotain ihmisten liiottelua, koska en oo ku ehkä muutaman kerran pyytäny aamupalaa lehden kolahtaessa luukusta. Miks ne edes tilaa sellasen herätyspalvelun, jos eivät kuitenkaan aio herätä lukemaan sitä lehtee ja syöttämään mua?

Terkuin Unna Tuutikki

Katjusha kirjoitti...

Mikä hassu ilme :)

tuutäti kirjoitti...

Tätikisuista on nyt hyvä, että ovat saaneet kirppulääkkeen. Eihän sitä tiedä mitä kaikkia kirppuja Tätilän kansalaiset kantavat ulkoa mukanaan. Pitäkööt kirppunsa, pääasia, ettei kissoihin tartu!

ella kirjoitti...

Katjusha: Haukotteleva kissa on aina otollinen kuvauskohde :)

Tuutäti: Näin on! Kaikenlaisia syöpäläisiä (mm. koiria) saattavat ulkona ahkerasti myyryävät kansalaiset tuoda sisälle. Toivotamme kirppuvapaata Vappua, Lyytiä ja vappua!

tuutäti kirjoitti...

Kummitätikisu Vappu juuri saapui iltaulkoilultaan ja valmistautuu huomisiin nimipäiviinsä ylpeänä, sillä kuinka monella blogikisulla onkaan oma liputuspäivä?

ella kirjoitti...

Tuutäti: Onnea Vapulle kera ekstrasilitysten <3

tuutäti kirjoitti...

Vappu kiittää ja nukkuu ihan pienellä kerällä tuolla sängyllä.