sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Mustavalkoista juhlaa

Viikonlopun aikana on valtakunnassa juhlittu niin kummitätikissa Vapun nimipäiviä kuin tuoretta teekkarilakkiakin. Sattumalta sekä ylioppilaslakki että teekkarilakki ovat väritykseltään oikein onnistuneita, joten Unna Tuutikkikin voi ne aivan mielellään hyväksyä.

Ylivaltias Penninraha siunaa lakit.

Hauskaa vappua kaikille blogin lukijoille!

10 kommenttia:

tuutäti kirjoitti...

Tätilän väki onnittelee kansalaisia onnistuneista lakkivalinnoista! Jopas on mahtava tupsu! Pysyyköhän tuo lakki pitämättä päässä?
Tuutikki ihan selvästi posmittaa jotain lakkiloitsua katse korkeuksiin kohotettuna.

ella kirjoitti...

Tuutuli antaa lakeille niin siunauksensa kuin ylenkatseensakin, sillä vaikka lakit ovat mustavalkoisia kultaisin koristein, puuttuu niistä kokonaan hurmaava vaaleanpunainen sävy!

Kyllä tupsulakki pysyy päässä pitämättäkin. Vain märkänä tupsu on niin painava, että vetää lakkia kovasti vinoon :D

Mamma N kirjoitti...

Onnea teekkarilakin johdosta! Hyvä, että kelpasi lakit Unnallekin. Ehkä niiden reunaas voisi jonkin vaaleanpunaisen täpän laittaa ;)

ella kirjoitti...

Kiitos, onnittelut välitetään tuoreelle teekkarille :) Unnasta tosin teekkarilakin tupsu korvasi puuttuvan vaaleanpunaisuuden. Ehkäpä yo-lakkiinkin olisi liitettävissä vaikkapa vaaleanpunainen huiska tätä puutetta korvaamaan? ;D

Ana kirjoitti...

Veikkaan, että monesta juhlatalosta puuttui noin juhlallinen lakinsiunaus. Ja heidänpä ittensä häpeeksi jää se!

ella kirjoitti...

Unna-neiti taitaa juhlallisuudet :) Liekö seurausta omasta klassisen juhlallisesta värityksestään.

Jenni kirjoitti...

Ylväs näky tuo lakkia siunaava tuutuli! Meillä on käytetty jo parina vuonna vaarin tupsulakkia aivan väärin. Ei ole yhtään siunattu, vain siunailtu sitä, että tupsun kimppuun pitäisi päästä.

Tuutulilla voisi olla maineikas ja menestyksekäs ura, jos hän ryhtyisi esim. promootioseppeleiden ylimmäksi siunaajaksi.

ella kirjoitti...

Ruokamotivaatiolla ja -palkalla Tuutunen siunaa mitä tahansa, että jonoon vaan kastettavat valtamerialukset ja virallistettavat parisuhteet!

Kyllä kaikki lakkitupsut on tehty nimenomaan täppäiltäviksi, vaikka toki niitä voi paremman puutteessa käyttää pölyhuiskuinakin. Unnan mielestä huiskiva tupsu olisi tietenkin mitä parhain.

Sirpa kirjoitti...

Lakit ja Tuutunen ovat sävy sävyyn. :)

ella kirjoitti...

Näin on. Silmätkin välkehtivät kilpaa kultaisen kokardin kanssa :)