lauantai 14. toukokuuta 2011

Ekskursio

Unna Tuutikki Penninraha lähetti kansalaisensa ekskursiolle Pirokin kissanäyttelyyn. Opetusmatkan tarkoituksena oli tutustuminen näyttelyn kissanlelutarjontaa ja yleinen söpöysoppi. Samalla kansalainen hoiti myös valtakunnan diplomaattisia suhteita tervehtimällä Abessinian pääministeriä Lottaa, joka poliittisen virkansa ohella toimii myös kauneuskuningattarena. Etäämpää kansalainen ihasteli myös pientä ja siroa Nannaa sekä Wauhtitassujen somppukomistuksia Pandaa ja Bongoa.

Vaikka kissanäyttelyt ainakin ekskursiolle osallistunutta kansalaista kiinnostavat, saavat osallistumishaaveet odottaa. Kansalaisten mielestä Unnaa ei pidä viedä kissanäyttelyyn, koska arkajalka vain stressaantuisi turhanpäiten, eikä näyttelemisestä tulisi mitään. Unna kuitenkin tietää, että tämä on vale. Oikeasti neiti ei voi osallistua kissanäyttelyyn, koska muillakin pitää olla mahdollisuus voittoon.

Ylivoimainen prinsessa.

15 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Unna tietää arvonsa - hieno kruunu! :)

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Näin on, mitäpä sitä nöyristelemään, kun on niin upea! Unna haluaa lisäksi huomauttaa, että nykyinen missikruunu on aito jäljennös Unnan kruunusta ;D

Mamma N kirjoitti...

Hieno! Kaunis! Kauneuskunigattarien kantaäiti! Rapsutuksia kauneudelle!

ella kirjoitti...

Rapsutukset välitetään hänen majesteetilleen Tuutuselle asiaan kuuluvilla ylistyssanoilla tehostettuina :)

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Ihan oikea rinsessa! <3 Hei meijän ihminen on kans tavannut Pandan ja Pongon. Nuita muita ei vissiin. Ei oo ainakaan kertonut.

Kruunu sopii Hänen Majesteetilleen oiekin hyvin!

ella kirjoitti...

Kruunu on juu oikein pukeva kaikille prinsenssoille ja prinssikkeille. Suosittelen kovasti.

Ja tietty ihminen kävi ihastuneesti huokailemassa noille herrakissoille, kun sillä on niitten kuvia keittiön seinäkalenterissaki! Ovat kuulemman ihan yhtä komeita oikeestikin, ku kuvissaki.

Terkuin Unna Tuutikki

L-L kirjoitti...

Oli oikein mukava nähdä Neiti Tuutikin kotijoukkoja. Kiitokset myös huiskalelusta, joka jäi vielä näyttelypaikalle sunnuntain viihdytysjoukkoihin.

Viivi kirjoitti...

Siis onpas kaunis! Muilla ei todellakaan mitään mahdollisuuksia! Kruunu kruunaa, tietty!

ella kirjoitti...

L-L: Samoin, oli hauska nähdä :) Onnea ja menestystä huomisellekin!

Viivi: No joo ei! Siks oonki ihan suosiolla vaan kotona hurmaamassa aina, ettei muille tulis pahamieli tai alennuskomplen..alemmus... paha mieli!

Terkuin Unna Tuutikki

Saara kirjoitti...

Se on kilttiä antaa muillekin mahis, Nanna on niin ahne pikku riiviö että meinaa jatkossakin käydä pöllimässä muiden rusetit. Ens kerralla meitäkin pitää tulla moikkaamaan. Ei olla pelottavia. No nyt ehkä oltiin kun herättiin viideltä ja oltiin vähän pihalla ja Nannan menestyksen takia piti juosta kokoajan tuomarilla, mutta yleensä ei olla...

ella kirjoitti...

Täytyypä piipahtaa, jos samaan näytelmään satutaan :) Tällä kertaa kuitenkin kuikuilin vain Nannaa, koska ihmisensä vaikuttivat sangen kiireisiltä. Kelpo kissaneiti sentään rentoili kassissaan kuin vanha tekijä :D

Saara kirjoitti...

Joo, Nannan asenne oli vähän että mitä te nyt skitsootte, ihmiset taas oli että mihin nyt pitää juosta...

ella kirjoitti...

Neiti tietää, että se on palvelusväen hommaa selvittää, missä pitää olla ja hoitaa juoksevia asioita ;D Kissaprinsessa voikin sitten asettua tilanteen yläpuolelle ja keskittyä silkkaan suloisena oloon.

Elina kirjoitti...

Hei prinsessa, blogissamme olisi sinulle tunnustus!

ella kirjoitti...

Prinsessa kiittää ja kurahtaa! :)