keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Rentoustunnustus


Tuutusen basaari sai mieltälämmittävän tunnustuksen Memento mori -blogin kirjoittajalta Elinalta. Kiitämme tunnustuksesta ja lahjoitamme sen eteenpäin Sirpalle ja Kollolle, joiden juttuja on aina ilo lukea niin blogista kuin kommenteistakin. Hyväntuulisuus on taattu!

Unnakin rentoutuu mielellään.

9 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Unna sanoo "Tsihii!"

Saila kirjoitti...

Unna ♡
Tässä blogissa pitäisi olla joku söpöysvaroitus. Mutta toisaalta selviäähän se jo tuota otsikkokuvaa katsomalla, että nyt ollaan vaarallisilla vesillä!
Mitenköhän taas tästä tokenee.

ella kirjoitti...

Musta & Harmaa: Täytyyhän sitä vähän hämillisenä kikatella, kun on näin hienon tunnustuksen saanut :)

Saila: Juu, sääliksi käy niitä pahaa-aavistamattomia ihmisiä, jotka tulevat meillä käymään, eivätkä Unnasta tiedä. Pitäisiköhän laittaa söpöysvaroitus ulko-oveenkin?

Sirpa kirjoitti...

Kiitoksia tunnustuksesta! :) Kissat ovat rentoutumisen ammattilaisia.

Taina kirjoitti...

Onnittelut tunnustuksesta♥
No nyt on Unna elementissään!

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Olkaapa hyvät vain, olette sen ansainneetkin :) Rentoilupalkinto on tosiaan kuin tehty kissablogeille, sillä niin kadehdittavan huolettomia nämä blogitähdet osaavat olla.

Tansku: Kiitos! Kellottelu on kissalle kuin toinen luonto :)

tuutäti kirjoitti...

Hyvä, että Tuutunen rentoutuu ja latautuu Tätilän matkaa varten. Kummitätikisut jo odottavat lomalaista kaverikseen. Lyyti tosin jo miettii, ettei Tätilä sitten mikään lepokoti ole ainakaan Unnalle. Mutta toivotaan kovasti, että rauha säilyy eikä Unnan tarvitse sohvan alla majailla. Juuri nyt Lyyti pökkäilee minua hyväksyvästi.

Mamma N kirjoitti...

Hyvin ansaittu palkinto :) ! Tälläkin puolella ruutua rentoudutaan aina Unnan blogissa, mitä nyt väliin tulee pieni tyrskähdys tai mojova nauru. Sen verran on teillä sana hallussa :)

ella kirjoitti...

Tuutäti: Lyyti ei tainnut ymmärtää, mitä meni hyväksymään... :D

Naukulan Mamma: Sellaista se on, kun kissa toimii sekä blogin oikolukijana että luovanajohtajana ;D