lauantai 16. huhtikuuta 2011

Hauskaa pääsiäistä!


Vaikka "rairuohoa" onkin maisteltu pitkin talvea ja etenkin kevättä, ei se estä toivottamasta lukijoille mainiota pääsiäisen aikaa. Tuutunen joutuu tyytymään pääsiäisenä koristeiden puolesta pelkkiin heiniin, sillä tipuset ovat kansalaisten mielestä liian söpöjä pelivälineiksi.

Kummitätikissa Vappu puolestaan toivottaa kaikille kanssakissoille makoisaa päästäistä! Ohessa myös vappupallo, koska Vappu, vappu ja pääsiäinen ovat tänä vuonna kovin lähellä toisiaan. Juhlien paljoudesta huolimatta diplomaattinen Vappu-neiti virpoo käpälällään tasapuolisesti kaikkea kiinnostavaa.


Tätilän lisäterveisinä kuva viiden kuukauden ikään ehtineestä Otto-koirasta. Otto-poika onkin jo vallan mahdottoman iso ja totta kai myös hirveän komea, kuten hirvikoiran kuuluukin.

17 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Voi juku, joks teille tuli pääsijäinen ja vappu kans? Ei voi olla, meil ei oo huomattu vielä yhtään mtää siihen suuntaan! Ei ruohoa, ei räpisteltäviä oksia, ei tipuja.. mmmm... TIPUJA... nam...

ella kirjoitti...

Siis ettei yhtään tipu tipuja? Jos ei huomennakaan ollenkaan, niin ehkä ottasin yhteyttä Hesyyn eli Helsingin Söpöliinien Yhteistipustoon, et ois ees jotain päästäisen tuntua.

Terkuin Unna Tuutikki

L-L kirjoitti...

Neiti Penninrahan pääsiäiskuva on vallan ihana. Uskomattoman kauniit viikseet ja "kulmakarvat". Myös Vappu-neiti näyttää osaavalta niin pääsiäisen kuin vapunkin viettäjältä :)

Sirpa kirjoitti...

Mukavaa pääsiäistä! :) Kollokin kannattaisi pääsiäistipuja ihan pelivälineinä, mutta emäntä ei aio niitä kissalle hankkia. :D

ella kirjoitti...

L-L: Tuo on omakin suosikkini tähän mennessä ottamistani heinänsyöntikuvista, pitkälti juuri ilmeen ja "tuntokarvojen" ansiosta :)

Sirpa & Kollo: Kiitos :) Meilläkään ei ole tipuja, sillä neiti Penninraha sosialisoisi ne varmasti omiin tarkoituksiinsa kansalaisten tahdosta riippumatta...

Heidi kirjoitti...

Olipa ihania kuvia, kissat innokkaina puuhissaan ja Otto poseeraa komeana <3

Mamma N kirjoitti...

Hyvät poseeraukset :) ! Ja onpahan koirulista tullut jo iso!

ella kirjoitti...

Paavo & Harmi: Kiitos kehuista! Kissoja ei paljon tarvitse virpomishommiin houkutella :D

Naukulan Mamma: Juu, Otto on paljon isompi kuin edellinen koira oli tuon ikäisenä, vaikka edellinen olikin suurempaa rotua. Iso poika ja ennen kaikkea topakka :)

Elina kirjoitti...

Mukavia juhlapäiviä kaikille söpöläisille! :)

ella kirjoitti...

Elina: Kiitos samoin :) Erityisen paljon parantumisrapsutuksia Felix-paralle <3

tuutäti kirjoitti...

Tätilän hirveän komea Otto kiittää kehuista näin nimipäivänään. Eilen Otto nautti keväästä riipimällä keräämistäni pajunoksista kissat pois!
Ja kateellisille Tuutusen blogia seuraaville kisuille ilmoitettakoon, että kummitätikissoilla on jo nyt ollut pari perinteistä keltaista ruohotipua. Tai siis täytynee sanoa, että oli. Ne ovat jo nyt tosi huonossa kunnossa vaikkei niillä ole leikitty kuin pari kertaa!

Katjusha kirjoitti...

Mukavaa pääsiäistä sinne teidän poppoolle!

ella kirjoitti...

Tuutäti: Otto lienee ollut huolissaan, etteivät pajunkissat pääse yksin puusta alas! Tätikissojen juhlinta kuulostaa melko railakkaalta, kun tipusetkin ovat päätyneet sairaalakuntoon :D

Katjusha: Kiitos samoin :)

Mindy kirjoitti...

Makoisaa pääsiäistä Tuutuselle tovereineen! Tarkkaa puuhaa tuo mutustelu - pitää ihan olla kieli keskellä suuta siinä touhussa.

ella kirjoitti...

Mindy: Samoin sinne! :) Heinänsyönti on tarkkaa: tutkaviikset täytyy kohdistaa oikein ja sitten lähestyä kohdetta varoen, jottei tulisi hutiosumia :D

Mindy kirjoitti...

Nätti neiti Unna Tuutikki Penninraha on saanut blogistani löytyvän tunnustuksen.

ella kirjoitti...

Mindy: Neiti Penninraha kiittää :) Tunnustelemme pikimmiten.