tiistai 19. huhtikuuta 2011

Nätti-ihana

Peto sängyssä -blogi muisti Tuuttia tunnustuksella.


"You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"

Palkinto tuli ilmiselvästi oikeaan osoitteeseen, sillä Unna on usein omasta mielestäänkin niin kiistattoman nätti, söpö ja ihastuttava, ettei voi kuin halata itseään.

*Hugz*

Kevätmuotia 2010.

Keväällä 2010 pieni toipilas oli sporttisissa raitauikkareissaan äärettömän tyylikäs ja merihenkinen. Johtuen ikävästä muistikortin pyyhkiytymisestä, josta yhä salaa epäillään neiti Penninrahaa, kuvat hiekkalaatikkoon sammuneesta toipilaasta ovat iäksi kadonneet.

Pienen pieni osa Unnan nätistä blogisuuskuvasta on kuvavalintojen ansiota. Mikäli minkäänlaista sensuuria ei harrastettaisi, saattaisi blogin otsikkokuvassakin kurkkia viehkon söpöläisen sijaan esimerkiksi tämä helmi samalta kuvaussessiolta:

Plöp.

Hankalana tunnustajana annan tunnustuksen eteenpäin kaikille lukijoille, joiden kotia sulostuttaa mustavalkoinen tai valkomusta söpöliini tai -läinen.

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihana söpöliini! Ja olisihan tuokin vaihtoehto ihan yhtä koukuttava basaariin houkuttelija <3
Voihan söpis, Unna! <3

ella kirjoitti...

Siksipä vain pienen pienesti on kiittäminen kuvavalintoja. Mitään oikeasti rumaa kuvaahan ei tuosta söpöliinistä saa, korkeintaan pikkuisen hupsun :)

Mamma N kirjoitti...

Voihan söpöliini sentään! Etten sanoisi, että beautiful <3!

ella kirjoitti...

Kiitos kehuista, välitän terveiset nököstiinille :)

Harmaa kirjoitti...

Äh ihan kauheen söpö :-)))) Tui tui nätti tyttö! *auts*

ella kirjoitti...

Kur! Paitsi pitää olla ehkä vaan ihan salasöpö, koska muuten ehkä yks toinen mustavalkee söpö on mustankipee...

Terkuin Unna Tuutikki

Mindy kirjoitti...

Ihana halipallero! Olispa ollut tuollainen tyylikäs raitauikkari ihan kamalan tötteröhirvityksen sijaan. Että pitääkin asua tumpeloiden ihmisten kanssa.

Meei kirjoitti...

Onnea nättimykselle tunnustuksesta. Jopa plöp kuva on söpö :D

ella kirjoitti...

Mindy: No ei ollu kiva toikaan! Tosin tötterö oli vielä tuhannesti kamalampi. Se päässä jäin kiinni maton reunaan, enkä pystyny kävelemään ku takaperin...

Meei: Kiitti, olin tosi otettu tosta tunnuksesta, vaikka tottahan se vaan on!

Terkuin Unna Tuutikki