sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Astukaa basaariin

Älkää empikö, Sahib, käykää toki peremmälle! Saimme juuri erän erittäin laadukasta kuplamuovia kaukomailta, ehkä haluaisitte vilkaista?

Huomaan, että olette kiinnostunut pussinsulkijoistamme. Ne ovatkin erikoistarjouksessa. Vain tänään, juuri Teille!

19 kommenttia:

tuutäti kirjoitti...

Tuutusen onnenpäivä! Ehjää kuplamuovia ja pussinsulkijoita! Mitä muuta (silakoiden lisäksi) voisi sunnuntailta toivoakaan!

Kummitätikisu Vappu vähensi Tuutädin kännykän virrankulutusta puremalla taas yhden laturinjohdon poikki varmuuden vuoksi useammasta kohdasta puhelimen latauksen aikana. Eikä todellakaan ollut ensimmäinen kerta.

ella kirjoitti...

Kyllä, kauppa käy basaarissa! Poikkeuksellisesti epämääräinen kiinalainen pienelektroniikka puuttuu valikoimista tällä hetkellä. Neidillä kun on tapana pihistää sitä myyntiartikkelikseen.

Rapsutuksia vihmerälle Vapulle!

Sirpa kirjoitti...

Basaarin myyjä on reippaana kissana paikalla ja tuotevalikoimakin on hyvä. :)

Mamma N kirjoitti...

:D Huh, huh. Että tälleen pitää mennä vatsa naurusta kipeänä kohta nukkumaan....Ei pakko katsoa vielä kerran :D :D Mitkä ilmeet :D Mitkä jutut :D

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Tuotevalikoima on valtakunnan monipuolisin ja basaarin valikoimista löytyy kattavasti juuri niitä pikkutavaroita, joita kansalaiset eniten kaipaavat (entisten mystisesti kadottua). Kyllä basaarin pitäjä on kaukonäköinen :D

Naukulan Mamma: Sanovat, että nauru kasvattaa vatsalihaksia. Ehkäpä Tuutusen pitäisi ryhtyä kunto-ohjaajaksi? ;D

Mindy kirjoitti...

Psst...pussinsulkijoita mulle, kiitos! Varsinkin, jos löytyy sellaisia pitkiä ja kapeita, mieluiten vihreänä. Mut ei sitten kerrota mun kotiväelle.

ella kirjoitti...

Mindy: Etsimänne löytyy kukkapidikeosastoltamme kukkakeppien ja chilikasvien yhteydestä. Voitte poimia mieleisenne suoraan puusta. Kaupankäyntimme on ehdottoman luottamuksellista. Tervetuloa uudelleen!

Terkuin Unna Tuutikki

L-L kirjoitti...

Voi sahib, minkä teit. Pakostakin tämän basaarikauppiaan tuotteisiin haluaa tutustua paremmin. Ehkä tinkimisessä voi valuuttana käyttää kameleiden sijaan silakoita?

ella kirjoitti...

L-L: Basaari vastaanottanee vaihtokaupassa niin silakkaa kuin eksoottisia yrttejäkin (kissanminttua ja valeriaanaa). Rahasta ja kameleista ei ole niin väliksi :D

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Nyt pitäis varmaan alkaa heti tinkiä, eix se kuulu basaarin käytöskoodistoon, joo? Me halutaan pussinsulkijat kaupanpäälle! Nih!

Meei kirjoitti...

Hmmm.. Kauppias on kyllä hieman epäilyttävän näköinen, mutta otetaan meille niitä pussinsulkijoita kuitenkin, kiitos! Onhan ne varmasti kans sitte laadukkaita?

ella kirjoitti...

Musta ja Harmaa: Joo. Paitsi tahon niistä 1½ silakkaa ja pussin minttua. Pussinsulkijoita voi kans laittaa kaupan alle. Oon kokeillu ja ainakin ton maton alle niitä mahtuu paljon.

Meei: Parasta laatua! Vain kerran tai kahdesti käytettyjä, joten ne on todettu kestäviksi! Kun sulkijat ovat pois käytöstä, suosittelemme, että säilytätte niitä esimerkiksi maton tai jääkaapin alla laadun ylläpitämiseksi.

Terkuin Unna Tuutikki

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Tiukka kauppias täällä! Meijän ihminen asetti rajoituksen (meeeeeh, just niin! AINA SE!) että me saahaan vaihtaa vain pusuja ja puskuja. Että ei aleta harjoittelemaan mitää börssii. Tylsä ihminen taas kerran.

ella kirjoitti...

Oho, kauppasaarto! Älkää välittäkö hyvät kanta-asiakkaat Musta ja Harmaa, voin sujauttaa pari pussinsulkijaa teille ihan ohi kirjanpidon.

Terkuin laupias kauppias Penninraha

Musta ja Harmaa kirjoitti...

[kiits] [hys-hys!]

Heidi kirjoitti...

Olisiko pieni erä korkkeja Paavolle ja Harmille tehokasta minttua?

ps. ihminen kiittää basaarin omistajaa vatsalihastreenistä! :D

ella kirjoitti...

Musta & Harmaa: ;)

Paavo & Harmi: Hoituu! Korkkeja ei juuri nyt ole basaarin varastossa, mutta valikoima paranee usein loppuviikosta, jolloin korkit ovat myös tuoreimmillaan.

Terkuin Unna Tuutikki

Nami, Neko, Nelli ja Noona kirjoitti...

Meidän mamma repes! *reps*

Meille niitä pussinsulkijoita monta ja monta, tuppaavat joutumaan lipaston alle. Ja mehupillejä muutama, sitä vois jo sanoa ihan asiakaspalveluksi! :-)

Isot *tassut* ja menestystä pisneksiin!

ella kirjoitti...

Ohoh, basaarissa on kyllä myytävänä erittäin kestävää kissankarvavahvisteista ompelurihmaa, mikäli mammaanne tarvitsee harsia kasaan repeämisen jäljiltä! Tervetuloa myös uudelleen! *tassut*

Terkuin Unna Tuutikki