perjantai 1. helmikuuta 2013

Ostos-Basaari

Kyllästyttääkö yllättävän kylmä lattia? Puetko sinäkin villasukat vain huomataksesi, että huoneessa on jo lämmin? Ei hätää, nyt ongelmiin on olemassa ratkaisu! Tästä kätevästä ja muotoilultaan ajattoman tyylikkäästä mittarista näet huoneenlämmön vaivattomasti! Tulkitse mittaria tarkkailemalla osoittimen etäisyyttä lämpöpatterista. Mikäli osoitin on metrien päässä patterista, huoneessa on lämmin ja patteria voidaan kääntää jopa pienemmälle. Mikäli osoitin on kuitenkin patterin välittömässä läheisyydessä, on huone viileä. Tuote saatavilla Ostos-Basaarista rajoitetun ajan! Patteri ei sisälly hintaan.

Mustavalkoinen osoitin pohtii "kuinka oletkaan tullut toimeen ilman tätä keksintöä?"

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Siis meille heti tuollainen osoitin! Ei siinä, kyl mä tiedän onko kylmä vai kuuma, mutta kun tuo Unna-tyttö on NIIIIN kuuma!
Huh, huh.
*pyyhkii hikeä korvien välistä*
RANSU
Niin, siis tilataan yksi kappale, osoite Ransu, Ahvensaari!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ransu ehti ensin! Nopeat syövät hitaat...

Taru kirjoitti...

Mekin kyllä tahdottaisiin tilata yksi, mutta taitaa kyllä olla varastotilanne nyt aika miinuksella ;)

ella kirjoitti...

Kiitos kiinnostuksestanne tuotetta "lämpötilaosoitin" kohtaan! Valitettavasti varastomme on päässyt loppumaan suuresta kysynnästä johtuen, emmekä voi toimittaa haluamaanne tuotetta. Kuvan mallikappale ei ole kaupan siihen liittyvien jatkuvien toimitusongelmien vuoksi.

Tietonne on tallennettu automaattisesti rekisteriimme, jotta voimme jatkossakin tiedottaa Teitä kiinnostavista uutuustuotteistamme.

Yst. terv. Ostos-Basaari

Mamma N kirjoitti...

Ei voisi olla parempaa mittaria! Emme siis ylläty suuresta kysynnästä :D

ella kirjoitti...

Mittalaite on kaikilta ominaisuuksiltaan ylivoimainen kilpaileviin tuotteisiin nähden. Osoitin ei sisällä elohopeaa, eikä vaadi ulkoisen virtalähteen käyttöä, vaan hyödyntää ympäristöystävällistä biolpolttoainetta. Polttoaine myydään erikseen.

Mindy kirjoitti...

Voi, mikä ihastuttava ekologinen osoitin! Kesän lämmössä toimintomekanismi oletettavasti muuttuu ja tulkitaan lämpölaajenemista?

ella kirjoitti...

Mindy: Kyllä näin on. Osoitin mukautuu vallitseviin sääoloihin ja toimii aina parhaalla tavalla, joten se ei koskaan jää toimettomaksi tai tarpeettomaksi.