torstai 14. helmikuuta 2013

Päivittäin

Onnea on ystävyys päivittäin. Kun kissa osoittaa ystävyyttään, ei valkoisten irtokarvojen tarttuminen mustiin vaatteisiin kansalaisia vaivaa. Kissan suoma erityishuomio saa olon lämpimäksi muutenkin kuin silakkahönkäyksien vuoksi.

Kroonista toveruutta.

Toivottavasti lukijatkin saavat säännöllisen ystävyysannoksensa, eikä kenenkään tarvitse kärsiä sillä saralla puutetta.

8 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Juuri näin. Irtokarvoista viis! Ystävyys on tärkeämpää♥

Musta, Harmaa ja Zepa kirjoitti...

Joo, kaikki kunnossa kissaystävyyksissä! Purpur!

ella kirjoitti...

Myrsky: Olematon hinta noin kallisarvoisista kavereista :)

Musta, Harmaa & Zepa: Näin on. Läsnäoloa piisaa, mutta moniin (ihmisiin) juurtunut tahallinen, tarpeeton draamaa uupuu.

Sirpa kirjoitti...

Ruoantuoksuiset hönkäykset kissan suunnalta ovat ihania :), vaikka ne ovat niin kissanruoantuoksuisia. :D Jokapäiväistä ystävyyttä parhaimmillaan niin kuin ne irtokarvatkin. :)

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Näin on! Ikävä olisi ilman :)

Mamma N kirjoitti...

♥ Ihan parhautta on valkoiset karvat mustissa vaatteissa! Myös punertavan cremet tuovat hyvän mielen :) Ihanaista viikonloppua teille!

L-L kirjoitti...

Meillä aihe on hyvinkin ajankohtainen, kun Lea yökkii päivittäin karvanvaihdon vuoksi. Saan kuitenkin niin paljon hellyyttä, ettei karvanakkien ja puoliksi sulaneen ruoan siivoaminen matoilta harmita edes kauhean paljon.

ella kirjoitti...

Mamma N: Tietää kenen omaisuutta vaatteiden käyttäjä on :D Uskon, että ne punertavan cremetkin erottuvat edukseen useista eri tekstiileistä. Suloista viikonloppua Naukulaankin! :)

L-L: Voi Lea parkaa (ja jälkiä siivoavaa ihmisparkaa). Toivottavasti karva on pian taas vaihdettu tältä vuodelta ja voitte keskittyä kokonaisvaltaisemmin niihin mukaviin asioihin :)