sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Force majeure

Unna Tuutikki ei hypi pöydille. Niillä ei ole mitään kiinnostavaa. Mitä nyt tätikissojen luona joskus, kun täditkin kerran hyppivät ja kukkapöydälle tietenkin on päästävä tähystämään. Näissäkin tapauksissa Unna kuitenkin useimmiten kiipeää hyppäämisen sijaan, sillä se on turvallisempaa kuin loikka tuntemattomaan.


Eräänä päivänä kahvinkeittoon mennyt kansalainen joutui kuitenkin hakemaan kameran. Pakottavat syyt olivat saaneet Unnan laistamaan velvollisuudestaan pysyä poissa pöydältä. Juurtuvan rönsyliljan tuoksu oli muodostanut ylivoimaisen esteen lattialla pysymiselle ja kutsunut kissan tiskipöydälle kahvinkeittimen taakse. Yhden ainoan kuvan jälkeen Unna havahtui valokuvaavaan kansalaiseen ja siirtyi vaivihkaa pois pöydältä. Kissaihmiset tietänevät, kuinka tärkeää on olla säikäyttämättä pakosalle särkyvien esineiden ympäröimää kissaa, olkoonkin asiattomissa hommissa. Samana päivänä maissi muutti lattialle ja lilja tiskikaappiin.

8 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ihana pikkuahmatti teillä♥ Aivan, se lähestyminen kameran kanssa, maltilla. Harjoitus tekee mestarin!
Ja toivon mukaan rönsylilja viihtyy tiskikaapissa...

Saila kirjoitti...

Hö. Mikäs kissatalous se sellainen on missä salaatit piilotetaan. Unna aikoi valmistautua bikinikauteen syömällä kevyemmin, mitäs nyt tehdään? Neidon suunnitelmat meni ihan mönkään. Tosi ajattelematonta tuollainen. Unnalla on varmaan tosi paha mieli, sitä pitää nyt lepyttää ainakin kaksi viikkoa!
Mä tiedän, tytöt on sellaisia pitkämuistisia.
Muikut ja silakka on hyviä lepytyskeinoja.
RANSU

Taru kirjoitti...

Kasvitieteilijän ilme on ehdottoman keskittynyt <3

ella kirjoitti...

Myrsky: Lilja kyllä viihtyy, siellä taisin juurruttaa edellisenkin. Toivon vain, ettei Unna yritä kiivetä kaappiin liljan perässä...

Saila: Huh, ovatpa kansalaiset tosiaan ajattelemattomia. Puolustukseksemme on kuitenkin sanottava, että eihän tämä keventämissuunnitelma voinut juolahtaa mieliimme, sillä emmehän missään nimessä ole sitä mieltä, että Unnan tulisi vähentyä missään suhteessa.

Ransu: Huoli pois, kansalaiset koettavat lepyttää Unna-neitiä kaikin keinoin raakaruokaa unohtamatta!

Taru: Rönsylilja on harras asia! :D

Ana kirjoitti...

Unna määrää. :-))

ella kirjoitti...

Zepa: Näinhän se tuppaa olemaan, aika vähän on vastaan sanomista :D

Mamma N kirjoitti...

No mutta, pitihän se nyt käydä tarjonta tarkastamassa!

ella kirjoitti...

Mamma N: Tottahan toki. Eikä ole kansalaisilla mitään lupaa valittaa, kun itse ovat jättäneet tuollaisia herkkuja lojumaan pöydille!