torstai 7. helmikuuta 2013

Iso sininen

 "HALP! Nielaistuin!"

Tuutti päätti ottaa käyttöönsä valtakunnan sängyn alla vuosia lojuneen jättimäisen Ikea-säkin. Iso sininen rapisee ja kuultaa aavistuksen läpi, mikä ilmeisesti tekee siitä erinomaisen rapinatunnelin. Kansalaiset eivät kyseenalaista väitettä, sillä niin tyytyväiseltä "tunnelinsa" läpi juokseva ja sieltä hyökkäilevä katintekele vaikuttaa.

13 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Tuo säkkihän on ilmeisesti Ikean suosituimpia tuotteita. Ja nyt Unna keksi sille uuden käyttötarkoituksen. Loistavaa ideointia Unna!

ella kirjoitti...

Ihmettelen kyllä, miksi. Tämä jättisäkki on toimiva rapinatunneli, mutta kelvoton kantovälineenä. Toisaalta myyhän Ikea kissoille muitakin tarvekaluja ihmistuotteiksi naamioituina. Saakohan Naukulan Helmi jo pian Ikealta sponsorisopimuksen raapimaharrastukselleen?

sea kirjoitti...

Tuo puuttuukin uudesta Ikea-mainoksesta, jossa esitellään siniselle pussille eri käyttötapoja. Tuutti! Mikä ihana lempinimi. :D

Sirpa kirjoitti...

"Kissantuotteessa" on lelun/leikkipaikan lisäksi tärkeää ääni eli rapina. :)

ella kirjoitti...

Sea: Ikealla ei selvästi ole havaittu sinisen kassin täyttä potentiaalia!

Tuutti-kuutti oli muuten Tuutti jo ennen kuin nimettiin Tuutikiksi. Alun pitäenhän nimivaihtoehtoina olivat Unna Talvikki ja Nuutti Untamo. "Sukupuolettomuuden" kestäessä TuuttiKuutamo/KuuttiUnnamo ehti tottua kaikenlaiseen tuuttailuun kansalaisten taholta, joten katsottiin luontevammaksi vaihtaa Talvikki Tuutikiksi :)

Sirpa & Kollo: Kyllä näin on! Kaikki olennaiset ominaisuudet on huomioitu leikkiä yllyttävää rapinaa myöten :)

Tuua kirjoitti...

Meillä sininen kassi tunnetaan kissojen ikeapaviljonkina. Se on Narun ehdoton suosikkilymyilypaikka.

Taru kirjoitti...

Meillä ei vielä olla ymmärretty tarjota paviljonkia kisosille tarjoille, mutta tämän postauksen myötä tulemme sen tekemään.

Kiitos Unna Tuutikki Penninraha hyvästä ideasta <3

Mamma N kirjoitti...

Taas täällä on missattu mahdollisuus sponsorisopimukseen kun ei ole tajuttu olla yhteydessä Herra Ikeaan!! Eikä edelleenkään ole tullut yhtään katkarapupussiakaan. Huoh. Ei taideta olla kovin myyntihenkisiä täällä.

ella kirjoitti...

Tuua: Suosio on selvästi laajaa! Tämän toki ymmärrän, sillä kassin lymy- ja pikahyökkäysmahdollisuudet ovat mitä mainioimmat.

Taru: Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä Ikea-kassista siellä tykätään!

Mamma N: Jotain on kyllä markkinoinnissa nyt pielessä! Sen ymmärrän, että yhteistyösopimusten tarjoileminen satunnaisesti olisi riski esim ruokavalmistajille, koska lahjomattoman blogikissan kultivoituneet makunystyrät kenties hylkäävät tuotteen, joka oitis joutuu syömäkelvottoman kakkaruuan maineeseen, mutta miksi ei tartuta näihin erinomaisiin suosikkeihin? Mielestäni Helmi on vertaansa vailla katkarapuherkkujen puolesta puhujana!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Varokaa jättämästä kissaa yksin pussin kera. Kissa voi helposti kiertää itsensä kantoripoihin ja kuristaa itsensä. Nimittäin kokemusta on tavallisista kaupan muovipusseista. Onneksi kissa ja omistaja selvisivät säikähdyksellä, kun ripa ei ollut kiertynyt kaulan ympäri. Tapahtumasta on aikaa jo 7 vuotta, mutta edelleen jäljet näkyvät kissassa. Oli kiertynyt niin tiukkaan kiinni, että oli vaikeata saada irti pussista. Mustaan karvaan jäi valkea rantu muistoksi.

ella kirjoitti...

Anonyymi: Varoitus on aiheellinen ja koskee kyllä kaikkia muitakin kotikutoisia lemmikkien "leluja". Valvomatta jättämisestä voi olla ikäviä seurauksia. Onneksi mainitsemallesi mirrille ei käynyt pahemmin.

sea kirjoitti...

Tuuttailtu! Voi kisua parkaa. ;) Meillä pussien suut käännetään kaksinkerroin jolloin kahvat jää ulkopuolelle eikä niihin tartu niin helposti. Leikin loputtua pussit pistään aina pois, eikä kissa saa yksin jäädä niiden kanssa leikkimään.

ella kirjoitti...

Sea: Hyvä kikka! Helpottaa varmasti monen pussipedon leikkihetkiä :)