sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Purilaisia

Valtakunnan postiluukusta putosi kuluneella viikolla hampurilaiskuponkeja. Kansalaisille kyseinen ketju ei tarjoa kuin ranskalaisia perunoita, mutta eiväthän kansalaiset suinkaan ole yksin valtakunnassa. Tuutunen sai osoittaa kuponkeja etutassu vääränä hyvän tovin ennen kuin kansalaiset ymmärsivät, mitä kissaneiti on vailla.

 I can has it?

Toive toteutui.


Ainakin melkein. Kansalaisten mielestä Hälsans Kökin kasvispihvi maistui nimittäin aivan jauhelihalta, ja niinpä pihvimassan alkuperää tutkittiin asiantuntija-arviolla. Ruokailua poikkeuksellisen innokkaasti kytännyt asiantuntija arvioi tuotetta ensin aistinvaraisesti ja päätyi popsimaan pihvimurun poskeensa. Luottamus asiantuntijaan on sikäli vahva, että paketissa luetelluista ainesosista huolimatta tuote sivuutetaan jatkossa einesostoksilla.

12 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

No johan on. Siis ymmärsinkö nyt oikein? Joko Unna on ryhtymässä kasvissyöjäksi tai kasvispihvissä oli jauhelihaa? Tai sitten kasvispihvissä oli jotain muuta erityisen hyvää?

ella kirjoitti...

Mamma N: Ilmeisesti kasvispihvi replikoi kuitenkin vain erityisen erehdyttävällä tavalla einesjauhelihapihviä. Kansalaiset eivät myöskään missään nimessä halua opettaa Unnaa kasvissyöntiin.

Saila kirjoitti...

Voi Unna, kun joutuu osoittelemaan tassu krampissa kuponkeja ennen kuin ihmiset ymmärtävät yskän! Onneksi meni lopulta perille. Vai meniköhän ;-) Kasvispihviä!
Kaikkee sitä.

ella kirjoitti...

Vehnäpullan osuus Unnan mielimästä cheezeburgerista oli sen verran suuri lihaan ja juustoon nähden, etteivät kansalaiset aivan taipuneet. Huolestuneille kerrottakoon, että neiti sai kuppiinsa silakkaa ja vaikutti vallan tyytyväiseltä siihenkin.

Ana kirjoitti...

Meijän LOLcatsi Unna :-3 Vähän huolestutti toi pihvi j varsinkin pihvinvalmistaja, jos se ei edes tiedä mitä pakkaa mihinkin. No mut onneksi sitten kasvispihveli oli kasvispihvelin puketissa kuitenkin. Huh! Ja hienoo toimintaa Unnalta tietty, joka käänteessä.

ella kirjoitti...

Zepa: Ehkä paketissa olisi kuitenkin ollut maininta, jos esimerkiksi "mausteena" olisi sikanautaa. Elämys oli kyllä niin hämmentävä, että paketitta olisin lähettänyt tuotteen takaisin keittiöön :D Lolcatin asiantuntija-arvio vahvisti tuotteen erehdyttäväksi.

Elina kirjoitti...

Mitä mielitekoja Unnalla! :D

ella kirjoitti...

Elina: Vähäsanaisena Unna ehkä tarvitsisi hampurilaisostoksille mukaan lapun, jossa lukisi "ilman sämpylää ja salaattia, kiitos."

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Parempi kissan pysytellä vain tuoreessa lihassa. Niin, ja silakoissa. Ja jättää ne einesmössöt.

ella kirjoitti...

Myrsky: Näin on. Tosin kansalaisten nykyisellä budjetilla toivomme Unna-neidin yhä kelpuuttavan kissoille tarkoitetut einekset, vaikka raakaruokinta toki parempi olisikin.

Loomis kirjoitti...

Meilläkin Quorn-pihviin tulee lovi jos sen jättää yksin. Myös falafelia nakerrellaan. Ehkä kasviseinelmissä käytetään jotain kissaan vetoavaa...

ella kirjoitti...

Loomis: No jopas! Unna on ollut toistaiseksi sitä mieltä, etteivät kansalaiset juuri koskaan syö mitään syötäväksi kelpaavaa lukuun ottamatta juustoa ja kalaa. Ilmeisesti maustaminen on kehittynyt uudelle tasolle.