keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Joko lopetit?

 "Vieläks imuroit?"

Imuroinnin aikana Unna oli ehtinyt livahtaa henkilökohtaiseen väestösuojaansa tiskialtaiden alle roskakaappiin. Paikka on hankala, mutta kansalaiset ovat havainneet, että käynti kaappiin on kissalle helpompi kuin sieltä poistuminen. Tosin hoituu sekin Tuutilta itseltään, kunhan kansalaiset ensin hieman raivaavat reittiä ja kaivavat esiin sopivia namiraksuja.

"Hyvä. Sit voidaan neuvotella, tuunko pois täältä."


13 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Pakolainen on niin hassunsuloinen, että olisin itse taipuvainen pitkittämään neuvotteluja vain siksi, että saan katsella noita pilkistäviä söpökorvia ja hyllyn päälle kurkottavaa söpönaamaa vielä hetken!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Onneksi väestösuoja on kunnossa. Siivouspäivät eivät ole kivoja kenellekään. Sijaiskoti suosittelee lempeää siedätyshoitoa imurin suhteen jos suinkin mahdollista.

Mamma N kirjoitti...

Vai että tuommoinen piilopaikka! Oiva paikka ja olen hieman taipuvainen yhtymään Sailan kommenttiin...

Ana kirjoitti...

Unna! <3 Oot kyllä söpöläisin ikinä! Ja FIKSU piilopaikka. Ei imuri löydä sua helposti tuolta takaa.

Bemary kirjoitti...

Hih tota ekan kuvan kurkistusta. :p Kohtalaisen epäileväisen näköstä touhua, etten sanois.

Taru kirjoitti...

Täytyykin varoa, ettei noi omat lue tätä postausta ja ala vaatimaan itselleen omaa väestösuojaa ! Tai no, Nilsson vaatii imurin ajo-oikeutta eikä välitä väestösuojista...

Unna on erittäin söpönä suojassaan, muuten <3

Sirpa kirjoitti...

Unna on ihan kuin salainen agentti tuolla roskakaapissa. :)

L-L kirjoitti...

Tästä tuli niin äärimmäisen hyvälle tuulelle. Unna-neiti on piiloutumispoliitikassaan niin samanlainen, kuin vähän vanhempi Lea-neiti.

ella kirjoitti...

Saila; Mamma N: Nii-in, saatattepa ehkä huomata, että ehdin ennen neuvotteluissa menestymistä hyvin noutaa kameran ja ottaa useampia kuviakin söpönaamalle lässyttämisestä puhumattakaan ;D

Myrsky: Unna ei ole tavallisesti juuri moksiskaan imuroinnista, mitä nyt hakeutuu Linnaansa tai sängyn alle pois mölykoneen tieltä. Roskakaappi sattui olemaan tällä kertaa auki imurin välityhjennyksen vuoksi, joten tulipa senkin turvallisuus testattua :D

Zepa: NII! Kiitos! En oo ikinä nähny et se ois ees yrittäny tonne taakse! Joskus se on kuitenkin tullu mun perässä esim. sängyn alle, et ihan selkeesti se vainoo mua.

Terkuin Unna Tuutikki

Bemary: Ensin ei kuulunut kuin rapinaa ja kolinaa kaapista, kun erehdyin sulkemaan ovet. Kurkistelija ilmestyi näkyviin, kun avasin ovet ja jututin kaappia hetkisen :D

Taru: Suosittelen. Tuo täkäläinen väestösuoja tuli alunperin vähän yllätyksenä. Pelottavaksi sen teki varsin reilun kokoinen aukko, josta putket menevät "seinään"... Siitä olisi kissakin mahtunut kevyesti. Nyttemmin aukko on tilkitty levyllä.

Sirpa & Kollo: Salainen agenttipa hyvinkin! Melkoinen siivoustarvikevakooja, jos minulta kysytään :D

L-L: Mukava kuulla :) Liekö kyse mustavalkoisten söpöttärien erikoisominaisuudesta tässä piiloutumisluovuudessa ja neuvottelukyvyssä?

Heidi kirjoitti...

Hauskat kuvat! :D

Edellisessä kodissa meillä oli kivat keittiönkaapit, joiden päälle kissat pääsi ja kyllä usein nauratti kun kaksi kissannaamaa tyyliin Unna kuvassa 1 kurkki sieltä! Vähän piristi rasittavaa imurointia... ;)

ella kirjoitti...

Heidi: Mainiota! Imurointia tai ei, hämmentävästä paikasta kurkistava söpönaama hymyilyttää aina :)

Mindy kirjoitti...

Unna, oot niin fiksu ja söpö <3 Sängyn alla ei ole yhtään niin turvassa kuin roskakaapissa.

ella kirjoitti...

Mindy: Aivan. Joku kaistapäähän saattaa imuroidessaan muistaa, että sängyn altakin on joskus ollut tapana siivota!