lauantai 16. lokakuuta 2010

Tätilässä opittua


Nukkuessa on hyvä pitää kiinni hännän päästä, ettei se karkaa. I can has cheezburgerista on opittu, että muutoin voi käydä hullusti.

14 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Oi ihanaa! Pääsiskö ihmisetkin tätilään viettämään syys- tai talvilomia? Näyttää just ihanalta touhulta. Mulla ei kyllä ole häntää, mutta voisin pitää jonkun muun hännästä varmuuden vuoksi kiinni.

Sirpa kirjoitti...

Ihanat kaverukset! :) Hännänpäästä on hyvä pitää kiinni ja aloittaa välillä armoton hännänpään nuoleminen kesken unien. :D

Harmaa kirjoitti...

Mitä, ollaaks me nukuttu vierekkäin ja mä en oo huomannu mitään??! Ooh oho, ei sentään, oli taas vaan kovasti mun näköinen eli komea jäbä. Tai muija, vaikee sanoo näin kaukaa.

Hyvä meininki kumminkin. Just hyvä.

ella kirjoitti...

Saila: Tätikissat eivät ole lomistani yhtä ilahtuneita: välittömästi alkaa aina matokuuri ja kynsien leikkuu :D Onneksi eivät ole pitkävihaisia, vaan pian jo puskevat ja hyrisevät. Jos menen toiseen huoneeseen, käyvät välillä tarkistamassa, etten ole hävinnyt <3

Sirpa & Kollo: Lyyti ja Vappu ovat melkoisen erottamattomat :) Jos toinen häviää näköpiiristä valjastellessa, on heti huudeltava kaveria kovaan ääneen takaisin!

ella kirjoitti...

Kappas, Harmaa! Kyseessä on sun näköinen upee muija Vappu, joka hallinnoi tiluksia Savossa. Mun suosikkitäti (toi toinen aina puree mua). Meininki on superjees, etenki kun mun ei tarvinnu matkustaa tonne (matkustus on superyök).

Terkuin Unna Tuutikki

Mamma N kirjoitti...

Hui! Olispas kauheeta jos häntä lähtis.

ella kirjoitti...

Onneksi kissat tietävät, että on parempi pitää kiinni ainoastaan. Lyyti hoitaa homman näppärästi makaamalla häntänsä päällä koko painollaan :D

L-L kirjoitti...

Meilläkin vanhempien Jerry-kissan madottaminen ajoittuu aina minun reissuihin. Jerry ei ole käänteestä kauhean innostunut, mutta tykkää Tyttöjen ruokahuollosta joten epämukavuustekijä on pieni :)

Usein just tuollaiset "hännättömät" kissakuvat näyttää ensin tosi oudoilta. Juuri sen vuoksi että ei aluksi tajua että häntä puuttuu :)

ella kirjoitti...

Kaunkohan kestäisi huomata, jos oma kissa olisi yön aikana maagisesti muuttunut manxiksi? Voisi hetki vierähtää silmiä hieroen :D

Minulla on näiden kissojen "madotustekniikka" hallussa, joten saan tämän kunniatehtävän yksinoikeudella hoitaa. Näin taitaa olla helpointakin, sillä luottavat minuun kuitenkin ja tuntuvat tietävän, etten satuta.

Taina kirjoitti...

Voih,miten suloisesti nukkuvat,kauniita kisuleita ovat:)Kissoilla näkkyy olevan tuo että laittavat hännän noin nenän lähelle,minunkii kissat ,niin aina oli hännät tuollai melkein nenässä kiinni,jännää.Mukavaa päivän jatkoa!

tuutäti kirjoitti...

Tätikissat kiittävät vierailusta. Oli mukavaa kun oli joku hoitamassa päivälläkin! Molemmat söpöilivät koko iltapuhteen, toinen keittiö- ja toinen baarijakkaralla. Molempien katseet olivat tiukasti kansalaisissa, jotka käsittelivät hirvenlihoja.

ella kirjoitti...

Tansku: Eipähän kukaan pääse nukkuessa yllättämään ja hännästä puraisemaan, kun häntä on lähellä turvassa :)

Tuutäti: Oli ilo :) Hauskaa havaita jälleen, miten savolaismallinen kissa poikkeaa hämäläismallin naukujasta. Silitysterveiseni söpöläisille!

Nessu ja Maiselmo kirjoitti...

Hyvä tapa pitää kiinni, ettei häntä vaan pääse karkuun! Kyllä kissat ovat älykkäitä. ;p

ella kirjoitti...

Nessu & Maiselmo: Näin on, ei voi kissoja ainakaan kekseliäisyyden puutteesta syyttää :D