lauantai 2. lokakuuta 2010

Etnisesti värittyneitä marenkimakeisia

Onnen pipanoita.

Sokoksen 3+1 -päiviltä hankittiin valtakuntaan niin kutsuttuja "Brunbergin Suukkoja". Uskoisin, että monissa kissatalouksissa näistä on iloa niin kissoille kuin ihmisillekin, vaikka marenkimakeiset itsessään eivät kissan ruokavalioon kuuluisikaan. Jo pelkkä folion rapistelu saa Tuutin kirmaamaan paikalle, ja pian kepeä ja kimmeltävä pallonen saakin kyytiä lattialla.


Valottomassa kopissa on käytännössä toivotonta valokuvata onnellista säntäilyä etenkin, kun kissa ja pallo eivät ole vauhdista johtuen aina lähelläkään toisiaan. Leikki-ihanuuden lisäksi foliopallosten suureksi eduksi voidaan laskea niiden tehokas maatuvuus olohuoneoloissa. Valtakunnassa ei nimittäin ole kertaakaan heitetty roskiin ainoatakaan foliopalloa ja silti niitä ei koskaan loju missään unohtuneina, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jää niiden maatuminen osaksi asunnon luonnollista muovimattokerrosta.

Wanted!

Heikkolaatuisten leikkikuvien ohella nauhalle tallentui kuuluisa karjavaras, jolla on tilillään tuomioita myös uhkapeleistä ja luvattomien päihteiden (kissanminttu, kuminauhat...) käytöstä.

8 kommenttia:

Furensic Evidence kirjoitti...

Aika pelottavan näköinen tuo karjavaras! Mutta olisiko hän jotenkin yrittänyt naamioitua?

ella kirjoitti...

Furensic Evidence: Shh!! Älä kerro sheriffille..

Furensic Evidence kirjoitti...

Ei tulis mieleenkään :)

ella kirjoitti...

Sopimuksen merkiksi ruoka-aittojenne anti saa olla rauhassa kelpo bandiitiltamme ;)

L-L kirjoitti...

Itse löysin foliopallojemman sängyn seinän puolimmaisesta nurkasta. Pallo oli siellä tarkasti hajoitettu atomeiksi. Pienimmät silput oli puolet pikkusormen kynnen koosta. Tämän jälkeen minusta tuli vähän varovainen, sillä pieni foliomuru ei tee hyvää kissan suolistossa...

ella kirjoitti...

L-L: Pallosten raatelua en ole itse tavannut lainkaan, eikä se ole tullut mieleenikään. Kattini eivät ole tähän saakka tykänneet pureskella mitään kovia tai tiiviitä esineitä, kuten tiukaksi puristettuja foliopalloja.

Toisaalta taas, mistäpä sitä tietää, mihin kissuus ryhtyy, kun aika käy pitkäksi. Täytynee keräillä vastaisuudessa foliopallot talteen, jos en ole tilannetta valvomassa. Kiitos varoituksesta!

Mamma N kirjoitti...

:D ja viimeisen kuvan kohdalla repesin täysin :D

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Itsehän olen tehnyt noin jo monesti :D