tiistai 5. lokakuuta 2010

Hämärähommia

Aiempien postausten kommenteissa epäiltiin, lieneekö sheriffi saanut vihiä neiti Penninrahan liikkeistä. Kaukaa viisas (ja läheltä hurmaavan suloinen) bandiittimme päätti vetäytyä maan alle ja liikkua pääasiassa hämärään aikaan. Lyhtyjen syttyessä Unna virkoaa uniltaan ja aloittaa kissamaiset työnsä.

Lyhty lienee sheriffin kätyri, ei kai laava muuten muodostaisi huutomerkkiä?

Hämärässä on huomattavasti jännittävämpää vaania leluhiiriä ja kiipeillä tulostimen päällä. Jälkimmäisestä huvituksesta Unnaa jopa julmasti kielletään, joten toimi on parempi ajoittaa öiseen aikaan.

Karjavaras Penninraha maanalaisessa piilopaikassaan.

Päiväsaikaan oiva suojaväri edesauttaa ympäristöön sulautumista. Tuutunen sekoittuu peitteeseen kuin seepra laumaansa.

12 kommenttia:

L-L kirjoitti...

:D Kerrassaan hauskoja kuvia.

Taina kirjoitti...

No,mutta ompas kivoja kuvia:D,toi alimmainen on hyvä,kun ei oikeesti erota kisulia tuosta äkistään:)On mukavaa kurkkia peiton alta hämärässä:D!

ella kirjoitti...

L-L: Kevyttä nollapostailun makua, mutta saanpahan hassuja kuvia esille muutaman :)

Tansku: Unnalla on tosiaan melkoinen "maastokuvio" tuohon peittoon nähden. Joissain kuvissa samasta aiheesta ei näy peiton seasta kuin musta korva ja epäluuloinen silmä, kun kisu on niin pätevästi maastoutuneena :D

Mamma N kirjoitti...

Lieneekö Unna valinnut lakanat ;) ?

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Ei sentään, sain sattumalta YO-lahjaksi moiset ja vasta paljon myöhemmin saapui Unna. Jonkinlaisena ennusmerkkinähän noita lakanoita tietenkin voisi pitää mustavalkealle kissalle :D

Saila kirjoitti...

Unnalla oli varmaan tassunsa pelissä lakanoiden valinnassa jossain entisessä elämässään kumminkin. Mistä sitä tietää mihin kissat kykenee, tuntuu, että vaikka mihin.
No hyvä että Unna osaa hoitaa lainsuojattoman hommat hyvin maastoutuneena/valeasussa/muuten vain hämäränä. Tuo jännityssilmä maanalaisessa piilopaikassa on ihan paras! Hui ja ihana!

Furensic Evidence kirjoitti...

Ihania kuvia, erityisesti tuo punaisen kuvan silmä. Ja hymy levisi korviin saaka kun luin tämän kohdan: "Kaukaa viisas (ja läheltä hurmaavan suloinen) " :-D

Unna on niin kovin, kovin suloinen ♥

ella kirjoitti...

Saila: Varmasti kissuus on ollut lakanoiden tekijöidenkin mielissä, joten Unna on täysiverisenä kissuuden edustajana osallinen siinäkin :)

Kiitos kuvakehuista. Kurkistuskuva oli aivan vahingossa näppäisty "taidekuva", kun sormet jäivät salaman eteen :D Kuvaa ei siis ole käsitelty dramaattisen punaiseksi mitenkään. Vallan mainio siitä noin tulikin :)

Furensic Evidence: Se kuva on minunkin suosikkini :) Unna zoomailee ympäristöään usein pupillit valtavina, mutta valokuvien vaatiman valoisuuden ja kissan eloisuuden vuoksi sitä söpöyttä on hankala saada kuvatuksi.

Sirpa kirjoitti...

Unnaa ei meinaa löytää sängyltä - hyvä suojaväri Unnalla! :)

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Eikös olekin - kuin golfpallo lumihangessa! :D

Musta kirjoitti...

Mä tiedän kans ton camouflaassijutun, että mennään sänkyyn ja sit ollaan ku ei oltaiskaan. Vaatii kyl just semmoset lakanat kuin teillä tai meillä. Kun pitää silmät kii, kukaan ei huomaa et siinä onkin mirri! Tsihi!

ella kirjoitti...

Musta: Me ollaanki harvinaisen onnistuneen värisiä yksilöitä. Ois ehkä tehtävä joku laki siitä, että mustavalkosissa kisutalouksissa on oltava tommoset camo-lakanat. Huippukätevää!

Terkuin Unna Tuutikki