lauantai 30. lokakuuta 2010

Sijaisnäyttelijä

All Hallows' Kitty

Lähestyvän pukujuhlan vuoksi valtakuntaan hankittiin pehmolelukissa. Unna Tuutikki päätti välittömästi näyttää, ettei itse suinkaan ole pehmo ja kouluttaa sijaisnäyttelijänsä tavoille. Unnan mielestä halloweeniin kuuluu ilmeisesti melkoisia stuntteja:Millekään muulle lelulle Tuutti ei ole koskaan pörhistellyt saati sitten koettanut ottaa lelua painikaverikseen. Ehkä pehmokissan lyytimäinen väritys toi mieleen joitakin patoutumia?

12 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Hui! Jopas nyt jotakin. Kylläpä Unnan täytyykin näyttää pehmolelulle kaapinpaikkaa, oikein tosissaan.

ella kirjoitti...

Jos pehmon nostaa "istumaan" lattialle, Unna käy välittömästi huitaisemassa sen kumoon. Neiti Penninraha ei arvosta kilpailua.

Sirpa kirjoitti...

Unna voisi päästä toimintaleffaan, otteet pehmoeläintä kohtaan ovat sellaisia. :)

ella kirjoitti...

Unna taitaa harjoitella joululomaa varten. Tuumailee, että ehkä on Lyyti-tädin vuoro viettää loma sohvan alla :D

Ana kirjoitti...

Hei tommonen! Meilläkin on yks oranssi turjake! Mut ei me siitä silleen... joskus käydään tönimässä se alas kirjahyllyn reunalta, mut se ei oo yhtään JÄNNÄ, niinku toi sun!

ella kirjoitti...

Aika outoo. Toi kyllä ihan selkeesti uhitteli mulle, että kyllä mulla oli lupa lyödä sitä päähän sit!

Terkuin Unna Tuutikki

L-L kirjoitti...

Turjake-tulokkaalle pitää heti näyttää kaapinpaikka. Silloin Talonpomo ja Tulokas molemmat tietävät oma paikkansa ja sopuisampi loppuelämä on varmaa.

Kunhan vain Turjake laitetaan komennukseen vähintään kerran viikossa, ettei oppi unohdu. Ehkä Unna on entisessä elämässään ollut tiukka kansakoulun opettajatar?

ella kirjoitti...

L-L: Kenties :D Ei jäänyt tuo pöllyytys yhteen kertaan: Unna on pieksänyt pehmon jo kolmesti vuorokauden sisällä. Näin siinä käy, kun ostaa lelun "ei kissaa varten".

tuutäti kirjoitti...

Nyt kyllä täytyy näyttää nuo kuvat Lyydialle! Ja varoittaa tulevista ankeista ajoista. Lyyti voi jo harjoitella alistumista suurkisun tahtoon - ja myös dieetin, jotta sopii sinne sohvan alle!

ella kirjoitti...

Onpahan tasaväkisemmät painit, kun Unnallakin on harjoituskaveri nyt! Ja saahan sitä aina toivoa, että kisuillakin olisi joulumieltä ja -rauhaa...

seijastiina kirjoitti...

Hauskat kuvat, tuollaista se on, karvalelut saa kyytiä :D

Ihana ♥

ella kirjoitti...

Seijastiina: Unna ei yleensä ole ollut pehmoleluista kiinnostunut, mutta välittömästi tuon pehmokisun nähdessään alkoi pörhistellä ja mahtailla :D