lauantai 2. lokakuuta 2010

Vappu

Vertaillaan kauniita harmaaraidallisia neitokaisia, vaikka toki komistuksetkin saavat osallistua ja vertailla kuvioitaan.

Vapun kuvat ovat satunnaisia poimintoja arkistoista, sillä pihan puutteeni vuoksi emme asu samassa osoitteessa. Tuoreimmat ovat vuodelta 2008, jolloin neiti on ollut nelivuotias, joten hienovaraista emäntämäistä pyöristymistä on sittemmin tapahtunut hivenen.

Viran toimituksessa.

Kasvokuvio, jossa valkoisen ja harmaan vaihtelut muistuttavat Wilma-neidin vastaavia.

Virallisempi potretti. Taustalla Lyyti-neidin housuvillat.

15 kommenttia:

Furensic Evidence kirjoitti...

Meidän rakas Sylvi-neitimme oli myös tuollainen harmaaraitainen valkotassu.

Saila kirjoitti...

Onpa Vappu kaunis raitapöksy! Ja hui, kun tässä postauksessa ei ollut yhtään kuvaa Unnasta, niin eihän vain... eihän häntä vaan ole kukaan seriffi vienyt???

ella kirjoitti...

Furensic Evidence: Kovin ovat kauniita nämä "siilinväriset" sukkajalat :)

Sterilointireissulla Vapun kanssa eläinlääkäri ihmetteli, että jo on erikoisen värinen kissa. Minä puolestani olin ihmeissäni tästä, sillä harmaaraidallinenhan on "kissanvärinen"!

Saila: Kiitos kehuista! Ja älä huoli, ei ole seriffi vienyt Unnaa. Neiti piilottelee virkavallalta toistaiseksi, tietenkin hyvässä valeasussa ;D

Harmaa kirjoitti...

On nätti tyttö! Vähän kuin mä... hihi!

ella kirjoitti...

Harmaa: Sanos muuta! Kieltämättä herra Harmaa on itsekin oikein komean värinen :)

Sirpa kirjoitti...

Tutun oloinen turkki Vapulla! :)

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Kollo ja Vappu ovat selvästi käyneet samalla vaatturilla turkkia teettäessään ;D

Mamma N kirjoitti...

Oho. Kuin kaksi marjaa; Vappu ja Wilma. Hienoja neitejä :)

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Suorastaan hämmästyin, kun bongasin Wilmalta tuon samanlaisen viiksityynyn päälle "valuvan" harmaan kohdan. Kauniin persoonallinen "särö" kasvokuvion symmetriassa :)

tuutäti kirjoitti...

Kummitätikisu Vappu kehrää tyytyväisenä turkkiinsa kohdistuvista kehuista. Osan hyrinästä aiheuttaa juuri saatu tuore hirven vasanliha, jota oli sopivasti 'hiiren verran'. Syksyn herkuttelukausi on alkanut. Mjau!

ella kirjoitti...

Tuutäti: Kyllä Vappu on kehunsa ansainnut! Ja hirvenlihansa! Tekeehän Vappu ahkerasti työtä emännöidessään pihalla ja pitäessään vieraat killit ja hallit poissa nurkista :D

tuutäti kirjoitti...

Vappu lupasi just, että kyllä Tuutusellekin voi jemmata vähän jotain hirveetä, kunhan sitä nyt vain kansalaiset saisivat kotiin kannetuksi. RP ainakin yrittää parhaansa! Oli juuri lopettanut liki 15 h:n haukun!

ella kirjoitti...

Tuutäti: Tuutu kiittää! Lyyti ei ehkä olisi lihojen suhteen noin jalomielisen antelias :D Ruskapampalille terveisiä: reipas poika!

Mamma N kirjoitti...

Hyvää Maailman Eläinten Päivää Unnalle ja muille kamuille!

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Kiitos! Samaa toivotamme myös Naukulaan :)