sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Lintukissa


Vaikka Unnasta ei ollut lammaspaimeneksi, on neiti silti maineensa veroinen lintukissa. Vappu-tädin tapaan Tuutti jaksaa päivystää tirppoja pitkällisestikin, vaikka lintujen onneksi joutuukin kyttäilemään paistejaan pääasiassa lasin takaa.

Pekka Kanaa voi läpsytellä...

Vapaa valinnasta kissanruokaostoksilta tarttui mukaan myös keikkuva kukko, jolla on koreat pyrstöhöyhenet. Nimekseen kukko sai loogisesti Pekka Kana erään tasoloikkapelin sankarin mukaan. Olihan linnulla sentään tiedossa melkoista höykyytystä Unna Tuutikin kaverina.

... ja kurittaa...

... ja halia <3
Kummitätikissa Vappu saattaa saada vastaavan herttaisen höyhenaivon joululahjaksi ellei Unna kyllästy omaansa ja halua tehdä lahjoitusta mielitädilleen.

15 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Hienoja kuvia niin korkeapyrstöisestä kanasesta kuin Unnasta leikkimässä. Unnalla näkyy olevan samanlainen tyyli leikkiä kuin Lealla. Leakin menee aina tuolin alle (miksi ihmeessä, kysyn vaan..) ja mätkii lelua sitten tuolin jalkojen välistä välillä voltteja tehden.

ella kirjoitti...

Vaikeusaste paranee! ;D Unna on lisäksi ehdottomasti rakastunut keittiöjakkaraan... Myös Vappu-kissa ohjautuu mieluiten palloa pelatessaan keittiön pöydän alle, jossa tuolien pienat tuovat mukavasti haastetta peliin. Onhan peliväline ikään kuin piilossa ja "karkaamassa" tuolinjalkojen lomassa.

Saila kirjoitti...

Ihana notkea pieni kissaneito ♡
Varpaat keskittyneesti harallaan. Hyvä on tasapaino ja ihanat vaaleanpunaiset tassut! Lojun sohvalla ja unelmoin sinusta.
terveisin
RANSU

Taina kirjoitti...

Näkyy Pekka kana saavan kunnon höykytyksen.:D,näyttää olevan Unnalla vauhti päällä,niinkuin kissat tekkee,halutessaan leikkiä,mun kotona taas Junnu haluaa mieluummin olla ulkona,sitä ei paljoa näy,vaik on leikattu kisuli.:)Mukavaa alkanutta viikkoa!

ella kirjoitti...

Ransu: Kurrrr - sinä villi ja viirusilmäinen tupsukorva! Tässähän ihan punastuu ihailun määrästä, vaikka kaikki tietysti on totta. Täytyypä tästä kellahtaa päiväunille itsekin <3

Terkuin Unna Tuutikki

Tansku: Ulkonahan sitä on kissan elämässä vauhtia ja jännitystä siinä määrin, ettei ihme, jos siellä Junnukin viihtyy :) Iloista maanantaita!

sea kirjoitti...

Komee kukko! Pitää huomenna kurkkia meidän Vapaa Valintaa, olisiko sielläkin tuommoisia. :)

ella kirjoitti...

Sea: Duon Vapaa Valintaan jäi ainakin muutama samanlainen, ja tuskin kovin moni on kukko-ostoksille yhtä äkkiä rynnännyt :)

tuutäti kirjoitti...

Kummitätikissa on pihalla kyttäämässä iltatipusia, joita näin kolealla säällä on todella vähän. Mutta Vappu varmaan ilahtuu Pekka Kanasta jos sellaisen saa. Kotosalla seuraava kiinnostuksen kohde on huominen hirvenlihojen paloittelu ja syykään ei ole epäselvä!

ella kirjoitti...

Tuutäti: Uskoisin, että Pekka Kanan keikkuva charmi ja aidot pyrstöhöyhenet hurmaavat saalistajattaren sisätiloissakin :D Lihanpaloittelun seuranta onkin kissalle mitä sovelian virka, ja samalla hoitunee myös paloiteltavan lihan laadunvalvonta säännöllisin maistiaispaloin.

Sirpa kirjoitti...

Hurrrja metsästäjä! :)

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Juu, oikea tirppalintujen kauhu! :D Tosin Pekka Kanaa on yllättäen pitänyt niin nätisti, ettei höyhenkään ole vielä katkennut!

sea kirjoitti...

Oot käynyt meidän Vapaa Valinnassa, mutta et meillä! Me asutaan siinä ihan vieressä. :D

Kurkkasin kaupassa tipua. Taitaa olla liian iso Annin aivoille joten jätin kauppaan. ;D

ella kirjoitti...

Sea: Ei mekään kaukana asuta ;D Löysin muuten Nekalan mustin ja mirrin varastoalesta sellaisen raksu-ufon kuin Annillakin kerroit olevan, hyvin toimii täälläkin! :)

anselmi kirjoitti...

Meilläkin on tuollainen kana, mutta ei oo Huugo-miestä kovasti vielä innoittanut painiin. Kivempia on justiinsa karkkipaperitollot ym. kissoille kuulumattomat. :)

Tuo on muuten koomista, miten meidänkin herralla on tapana leikkiessään tunkea lelu tms. mahdollisimman pieniin koloihin tai juurikin tuolin jalkojen väliin, oven alle jne. Tuoko se tosiaan jotain kaivattua lisähaastetta? :D

ella kirjoitti...

anselmi: Totta kai pussinsulkijat, kumilenksut ja mehupullon muoviset suurinkulat voittavat ostolelut päivänä minä hyvänsä :D

Tuo tuolien ynnä muiden "esteiden" suosiminen leikissä on selvästi jokin yleismaailmallinen kissamainen mieliteko, koska näin monet kuuluvat sitä harrastavan :) Me ihmiset emme vaan tajua tätäkään hienoutta.