maanantai 25. lokakuuta 2010

Sisällötöntä söpöilyä

Seuraavassa ylistetään hieman lisää kissaa, joka jo valmiiksi tuntee olevansa ehdottoman täydellinen ja aivan syystä. Saanen siis esitellä valtakunnan makoisimmat varpaat:


Unna Tuutikki on niin suloinen, että varpaatkin maistuvat sydämenmuotoisille. Ehkä vähän myös kissanhiekalle.


Somien varpaiden lisäksi Tuutusella on erinomaisen hieno ja pörheä villa, jonka pituutta säännöllisesti ihastellaan kansalaisten vaatteista poimituista karvanäytteistä.

12 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Voih, juuri tälläisiä kuvia minäkin otan Leasta. Ihastelen niitä itsekseni ja postaan varmasti kävijät kyllästymiseen asti.

Me mustavalkoisten pörriköiden omistajat tiedetään tämä juttu <3

ella kirjoitti...

Pörrikät <3

Blogikävijät sentään osaavat odottaa moista, mutta voi niitä tuttavaraukkoja, jotka joutuvat todistamaan "miljoona söpöstelykuvaa kissastani" valokuva-albumien selailua :D

Furensic Evidence kirjoitti...

Suloiset varpaat, suloinen nenu ja suloinen Unna Tuutikki. Meidän pojilla on mustat varpaat...

ella kirjoitti...

Mustat varpaat, kuinka miehekästä! Vai ovatko varpaat mustat vain puutarhurihommien jälkeen? ;D Jännä, miten Ossullakin on vitivalkoiset sukat ja silti tummat varpaat.

Tosin Unna on ainut kissoistani, jolla on kokonaan vaaleanpunaiset varpaat, vaikka kaikilla neideistä on fiinit sukat. Vapulla on mustatäpläiset "mustikkatassut" ja Lyytillä... noh, kaikentäpläiset höpötassut <3

Sirpa kirjoitti...

Unna Tuutikki on ihanan silkkikarvainen kissaneiti! :)

ella kirjoitti...

Kunpa voisinkin tarjota blogikuvan kautta myös masuvillojen silitysmahdollisuuden lukijoille, sillä lausuntosi ei voisi olla enemmän oikeassa :)

Mamma N kirjoitti...

Unna Tuutikki! Mikä ihanuus oletkaan :)

ella kirjoitti...

Asiaa! Tosin on ne Naukulan likatkin koreita ja selkeesti Naukulan Mamma ymmärtää hyvän päälle. Katkaraputerveisiä likoille!

Terkuin Unna Tuutikki

tuutäti kirjoitti...

Voi höpönassua taas!
Ei tuo ole ihme, että Unnankin varpaat maistuvat sydämenmuotoisille. Onhan sitä sattunut joskus aikaisemminkin. Kummitätikisut esiintyivät illalla mallikkaasti ja saivat kehuja värityksestään yhdeltätoista vieraalta!

ella kirjoitti...

Oo! Monituisia ihailijoita! Vappu ja Lyyti ovat varmasti olleet otettuja huomiosta, vaikkakin vieraat ovat varmasti ladelleet itsestään selvyyksiä heidän perikissamaisen ihastuttavasta täydellisyydestään ;D

Nunt kirjoitti...

Voih mikä ihana pörrökasa <3

ella kirjoitti...

Unna myöntää olevansa moinen ja kiittää muistutuksesta :)