keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Unelmavartalo

Psst! Sisältö ei sovi kissanpennuille!

Meei kaipaili timmeiltä misuilta unelmavartalokuvia inspiroimaan Noel-herran painonpudotusta ja keltäpä niitä liikenisi ellei Unnan kaltaisilta misseiltä. Kuvaustausta ei ollut tarkoitukseen aivan täydellisin, mutta erottuupa figuuri siitä ainakin pääpiirteittäin. Mainittakoon vielä varalta, ettei mallia satutettu kuvauksissa, mutta palkittiin sitäkin runsas kätisemmin kuivatulla kanalla. Kovin erilaiselta Unna näyttää "venytettynä" kuin itämaiset poitsut, mutta se Suomi-neidolle sallittakoon.

Paikallinen Long cat.

Kurvikkaampi kokonaisuus.

Omana kauneusvinkkinään Unna suosittelee Noelille hämäävämpään väritykseen vaihtamista. Tummalle taustalle venytettynä mustavalkoinen kissa näyttää aivan mitättömältä, kun silmä seuraa pelkkiä valkoisia vatsakuvioita. Unna jää mielenkiinnolla seuraamaan Noelin tietä takaisin itämaiseksi atleetiksi.

15 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Tällaisia kuvia lähetetään ihan vieraille pojille...
Unna, sulla ON täydellinen vartalo! Mutta vähän rohkeat kuvat, minusta tuollaiset on privaattiainesta, ja niitä sais näyttää oman kotiväen lisäksi ainoastaan mulle!
Sitäpaitsi saat tulla lisälämmittämään muakin. Olen kyllä nyt vähän alkanut kasvattaa talvikarvaa, kun ei se rantakausi näköjään jatkunutkaan. Aika kylmää on silti edelleen.
RANSU

Myrsky ja Minna kirjoitti...

(Nämä ovatkin vaikeita asioita. Niin ihmis- kuin eläinmaailmassakin. Syöminen kun on vaan nii-iin kivaa!)

Unna, tuo ihana Suomi-neitonen näyttää kyllä suloisesti sopivan pehmoiselta.

Bemary kirjoitti...

Kyllä siinä on aivan ehta longcat, joskin hurjasti sulavampaa mallia mitä meiän versiomme vastaavasta eli tietysti Pätkis. :p Pitäis varmaan varastaa idea ja koittaa samaa kuvausteemaa meilläkin, vaan liekö menee jo liian riettaaksi moinen paljastelu...

Mindy kirjoitti...

No on pitkä, kun ei kuvaan mahdu! Oikein ihanan houkuttelevan pehmoinen massu. <3 Meillä onkin sitten näköjään otettu pitkä kissa -kuvia ihan eri suunnasta, kun on vain siveitä sivuprofiileja ja vähän tassua mahan edessä.

Saara kirjoitti...

Uuuu-uu ihannemitoissa! Meidän pitää tehdä ehkä kans tällaiset kuvaukset, kun Aada kuuluu samaan solakkaan maatiaiskastiin unnan kanssa :D

Meei kirjoitti...

Kiitos Unna! Noel on selvästi saanut uutta motivaatiota kuvistasi ja on tänään ollut vähemmän vaativa ruuan suhteen. Hyvin erottuu neidon karva-asusta huolimatta kapeneva uuma :D.

ella kirjoitti...

Ransu: No vähänpä on! Ei noi kato yhtään mitä ne julkasee, vaikka eihän mussa tietenkään mitään hävettävää oo. Mut jos vaiks ajattelis Mustia, niin oispa kirkollinen virka vaakalaudalle, jos pastorista tämmösiä julkastais!

Ps. Tuun mieluusti lisälämmöks. Masuvillatkin on jo kasvanu takas, kuten näkyy.

Terkuin Unna Tuutikki

Myrsky: Kansalaiset ovat samaa mieltä, Unnassa pehmoa on juuri sopivasti, ja syömisen on oltava kivaa niin ihmisistä kuin eläimistäkin, kunhan ei varsinaisesti elä vain syödäkseen :)

Bemary: Voin jo kuvitella Pätkiksen "innokkaan" ilmeen vastaaviin kuvauksiin XD Eikä mene riettaaksi, alkuun vain varoitus, että "mature content"! :D Olihan toki meilläkin tuossa postauksen alussa varoitus, ettei mene perheen pienimmiltä bodyimaget sekaisin missejä katsellessa.

Mindy: Juu, yltää vaikka mihin! Kuvalle tosin näytettiin saksia mallin vähemmän ihastuneiden ilmeiden vuoksi :D

Saara: Kehut välitetty asianomaiselle :) Ja aivan varmasti kuvat Aadan ja Nannan unelmavartaloista kannustaisivat Noelia voimistelemaan entisestään"

Meei: Hyvä, että tehoaa! Saarahan tuossa lupaili samanmoisia mallikuvia omasta osoitteestaan, ehkä siellä saataisiin maatiais-Aadan lisäksi filmattavaksi itämainen teinitähti Nannakin? Siinä luulisi jo riittävän motivaatiota nuorelle kissapojalle, olkoonkin kastraatti ;D

Mamma N kirjoitti...

Upeiden muotojen lisäksi Unnalla on selkeästi myös pusuhuulet!

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Hyvin bongattu, sellainen ruususuuhan se on :)

Viivi kirjoitti...

Unnan vartalossa ei ole mitään vikaa!!!

Ekan kuvan ilme tosin taitaa viestittää, että mitä ihmettä noi nyt ovat mun pään menoksi keksineet....

ella kirjoitti...

Viivi: Ei ole, ei! Keskiaukeaman tytötkin vihertyisivät kateudesta tämän kaunottaren nähdessään ;) Eka kuvassa silti Linnan tykistö on valmiina upottamaan kritiikin, jos joku sellaiseen olisi sortunut!

Heidi kirjoitti...

Paavo on ollut laihdutuskuurilla, joten pitäisikö vähän julkaista aiheeseen liittyvää kuvamateriaalia blogissa! ;)

Meidän blogissa on teille tunnustus! :)

ella kirjoitti...

Heidi: Tottakai komeiden adonistenkin unelmavartalot motivoivat yhtälailla! :D Kiitos tunnustuksesta :)

Otto Kulta kirjoitti...

Kissabodykuvia, ihanaa! Näitä lisää joka blogiin.

Täällä mentiin kirjaimellisesti polvilleen Tuutin kauneuden edessä. Jäin tuijottamaan kuvaa minuuttikaupalla ja huokailin, miten suloinen onkaan hän. Huulikiiltokin kohdillaan ja kirsussa vieno ruusunpunoitus. Täpinäfiliksissä hain kupin kahvia. Koneelle palatessani (näytöllä edelleen tuo eka kuva) kompastuin lattialla olleisiin kirjoihin, läikytin kahvit laajassa kaaressa (juuri silitetyt valkoiset paidat saivat osansa) ja tömähdin nelinkontin koneen eteen. Sitä se kauneus teettää!

No, sitten vartalokuvia tsekkaamaan. Kriitikolta oli psykologisin keinoin taitavasti niistetty nenä, joten Tuutin bodykuvien maatiaisestetiikkaa katseltiin haaveellisesti huokaillen tyyliin " mittojen mukaan tehty tuxedo istuu kuin nakutettu ja taitavasti korostaa uumaa".

Tuutti tietää että bodykuvissa on aina mukana optista harhaa: tuuhea valkoinen masuvilla voi saada masun ja pallean näyttämään hieman täyteläisemmältä kuin itämaisten masut. Jälleen taktisella ajattelulla ja taitavalla taustavärin valinnalla tästäkin selvittiin.

Kissat ovat eläviä esimerkkejä "form follows function" -periaatteesta. Itämaisten kissojen pitkän hoikka body ja turkki on kuin tehty lekottelemaan temppelinraunioilla kuumassa ja kosteassa ilmanalassa. Vastaavasti Tuutin anatomia on täydellinen sopeutuma arktisille navettapoluille pörhöturkkeineen, lihaksikkaine hartioineen, avonaisine rintakehineen ja voimakkaine tassuineen (poikkeus vahvistaa säännön eli Koratian Toto Tottis Totander on kyllä nopeasti kehittänyt suomalaistyyppisen hartiavarustuksen, vaikka geenikoti löytyykin itämailta). Avonaisessa rintakehässä olevat keuhkot ovat tyypillisesti tilavat ja hengityslihakset hyvin kehittyneet (esim pallea). Rintakehä ja avonainen kylkikaari näkyvät hienosti kakkoskuvassa ja paljastavat voimakkaan pallealihaksen (näkyy hienoisena pörheänä pullistumana). Tämähän näkyy ihmisissäkin: suomalaisella ostarilla tepastelee voimakkaalla pallealla ja lyhyillä jaloilla varustettuja bodyja, kun thaimaalaisella torilla sipsuttavat ihmisbodyt ovat huomattavan siroja ja pitkäraajaisia.

Tuutti näyttää mallia siitä, miten omissa nahoissa ollaan hienoisesti mutta übersievästi pullistellen luontevan säteileviä ja kauniita. Se jos mikä on hurrrmaavaa. Ja jos joku on eri mieltä, niin linnan tykit laulamaan:D

ella kirjoitti...

Otto Kulta: Sekä kansalaiset että Unna ovat yhtä mieltä siitä, että monisanaisen ylistävä kehu on kehuista parhain, kiitos jälleen lukunautinnosta :)

Polvilleen valahtaminen kissan edessä olisi Unnasta muutenkin sopiva käytäntö etenkin vierastilanteissa. Neiti suosii selkeästi kanssaan lattian tasolle laskeutuvia ihailijoita ja kuuleehan lähietäisyydeltä asiaankuuluvat kehut ja ihastuneet huokauksetkin tavallista paremmin.