perjantai 24. helmikuuta 2012

Henkilökohtainen onnenpyörä

Syksyisestä valtakunnanlaajuisesta aktivointipallokatsauksesta jäi puuttumaan muuan mieluisa aktivointilelu, sillä palloksi sitä ei voinut laskea edes hyvällä tahdolla, vaikka pyöreä onkin. Lulun, Lean ja Lotan valtakunnasta peräisin oleva Dog Turbo on yhä Unnan suosiossa ja puupalikoiden kolinan kuullessaan kissa juoksee aina innolla katsomaan, mitä palkintoja onnenpyörässä sillä kertaa on saatavilla. Samainen "ruletti" on esitelty kyllä blogissa jo tuoreeltaankin, mutta ansaitsee uudemman mainoskierroksen, sillä peli on yhteistoiminnallisuutensa vuoksi erinomainen väline myös kansalaisaktiivisuuden ylläpitämiseksi.Videoitaessa Unna pelaili ensin oikein mukavasti muutaman palkkion edestä, mutta tepsutti sitten kameran eteen. Eihän salaisia pelitaktiikoita sovi kaikille jakaa.

5 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Taitavaa tassutyöskentelyä! :)

ella kirjoitti...

Kehut välitetty pelitaiturille :)

Mamma N kirjoitti...

Hieno! :D

Otto Kulta kirjoitti...

Tuutti on suvereeni! Ei raksu ehdi kauaa onnenpyörässä hapantua. Tsekkasin youtubesta koirien dog turbo -videoita. Hohhoijakkaa, turbo pyöritti koiraa eikä koira turboa. Pallohukkasia, nämä modernit lassiet!

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Tuutista ja kansalaisista ainakin!

Otto Kulta: Ei totisesti ehdi ja peliähän jatkuisi aina niin kuin kansalainen vain jaksaa onnenpyörää täyttää.

Koirien puolustukseksi sanottakoon, etteivät tätikissatkaan ymmärrä juuri Dog Turbon päälle. Heillä kyseessä tosin saattaa olla moraalinen kysymys, koskeako laitteeseen, jossa lukee "dog".