tiistai 21. helmikuuta 2012

Itsehoitovapaa

Kiitos erinomaisen hoidon kansalaiset saattavat jo niistää ja yskiä aivan omia aikojaan, joten hoitaja Penninraha hoitovapautti itsensä ja pääsee jälleen paremmin keskittymään itsehoitoon. Yleisesti tunnettuahan on, että tie erinomaiseen ruumiinkuntoon on yksinkertainen sekoitus oikeanlaista ravintoa, liikuntaa ja lepoa. Siispä silakat sulamaan, vipinää töppösiin kera minttulinnun ja lopuksi latautumaan.

Lepokuva paljastaa, että taannoinen piilokalju on nyt muisto vain.

Tuutusen basaarissakin mainostettu hyvä teko muuten toteutui: Serla lahjoitti Kisulle tuhat euroa. Nyt on Kisulla varaa huolehtia kissoista, jotka vielä etsivät omaa valtakuntaansa!

13 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihanaa, kiitos kun kerroit Kisun uutisesta!
Unna ♥

ella kirjoitti...

Täälläkin ollaan kovin tyytyväisiä :) Kisu on ensimmäisen vuotensa aikana osoittautunut uutteraksi kissojen auttajaksi!

Saara kirjoitti...

Hyvä että hoitaja muistaa ottaa myös omaa aikaa, se on tärkeetä ettei tuu burnouttia.

Saila kirjoitti...

Hm! Mamma ei yhtään kommentoinut Unna sun masua! Se ei kans tajuu mistään hyvästä mitään.
Onpa maailmankaikkeuden houkuttelevin masu! Jos uskaltaisin niin tulisin heti tekemään lähempää tuttavuutta.
RANSU

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Jipii:) Mainostaminen kannattaa!

Myös se on iloinen uutinen että kansalaiset voivat jo paremmin, ja näin ollen hoitsukin pääsi vaihtamaan vapaalle. Basaarissa kaikki siis hyvin.

ella kirjoitti...

Saara: Näin on. YTHS hoitaa kansalaiset puoli-ilmaiseksi (ja joskus puolivillaisesti), mutta itsensä hoitaja Penninrahan sairastuminen järkyttäisi valtakuntaa tarpeettoman paljon!

Ransu: Hyvä et kuitenki sä huomasit olennaisen! Tosi huomaavaista ja hienotunteista ja herraskissamaista, mitä piirteitä todellaki arvostan herrastiikerissä. *pusku*

Terkuin Unna Tuutikki

Myrsky: Basaarissa ollaan tyytyväisiä niin kohentuneeseen terveyteen kuin Kisun saamaan avustukseenkin. Serlan kampanjasivun mukaan 1000 euron palkkion saaneissa oli myös lukuisia muita eläinsuojelukohteita :)

Ana kirjoitti...

Unnan massu, nam! :-)

Hieno juttu nuo Serlan tuhatlappuset!

ella kirjoitti...

Zepa: Kovin täällä hyristään tyytyväisyydestä, että eläinsuojelukin sai osansa tuhatlappusista.

Kurkkasin äsken, kuinka Serlan FB-sivuilla ei niinkään hyristä, vaan jyristään, kun raati on käyttänyt potin jaossa harkintaansa, eikä vain jakanut rahoja pelkän äänestyksen pohjalta. Itse en koe tulleeni huijatuksi, sillä raadin harkinnasta oli jo alkuperäisesti säännöissä mainittu, ja rahat menivät joka tapauksessa hyviin tarkoituksiin.

Jenni kirjoitti...

Ihana massu ja ihana hoitaja. Hän on myös hyvin viisas. Ei vaivaa työuupumus, kun välillä huilailee hoitotehtävien välillä. :)

ella kirjoitti...

Jenni: Kiitos kehuista, ihanuus otti ne vastaan kehräten :) Itsehoitoalankin ammattilaisena Unna tietää, ettei pidä huhkia ylirasitukseen saakka!

Viivi kirjoitti...

Kyllähän hoitajakin on lomansa ja lepopäivänsä ansainnut! Toivottavasti ei iske jälkipöpöt palvelijoihin!

Otto Kulta kirjoitti...

Tyylipuhdas itsehoidollinen kellotus! Maatiaisliittolaisen ammattitaidon osoitus tämäkin. Ja hoitoprosessi viedään päätökseen tuulettamalla masukarvoista pöpöt pois.


On hienoa nähdä, että Valtakunnassa hoitotyötä johdetaan vastuullisesti ja vahvasti silakanhajuisessa työmarkkinahengessä pelisääntöjä noudattaen. Maatiaisliiton TES:hän määrittää nurse Penninrahan hoitotyöajat ja kellotustaajuuden. Itsehoidosta ei voi lipsua, sillä se on maatiaisliittolaisten hoitajien työhyvinvoinnin kivijalka. Itsehoitoprosessi valmentaa hoituria myös kriisitilanteiden varalle. Niissäkin on huolehdittava, että minttulintu asetetaan ensin omalle kirsulle, ja vasta sen jälkeen katsotaan kansalaisten perään.

ella kirjoitti...

Viivi: Kiitos toivotuksista, valtakunta senkuin jatkaa tervehtymistään hoitaja Penninrahan silmien alla :)

Otto Kulta: Näin on. On hyvä, että hoitohenkilökunta pitää itsensä tarkkaan terässä. Eihän puolikuntoisena voisi auttaa toisiakaan!