maanantai 6. helmikuuta 2012

Ihanin tänään

Saaripalstan Saila haastoi hetki sitten kissabloggaajia julkaisemaan ihanimpia kuvia ikinä. Tuutusen basaarissa on julkaistu suurin osa ihanimmista kissakuvista, joissa esiintyy Unna Tuutikki Penninraha. Samoin kaikki valtakunnan arkiston kuvat tätikissoista on julkaistu, vaikka niitä toki heidän valtakunnassaan olisi vielä yllin kyllin. Toiston välttämiseksi kuva-aiheena onkin valtakunnan ihanin kissavalokuva tänään, ja kuten muunmuassa Naukulassa erittäin hyvin tiedetään, kissoilla on taipumus jokapäiväiseen hurmaavuuteen.

Hempeää keväthaaveilua.

11 kommenttia:

Otto Kulta kirjoitti...

Juu, ei pääse ihanin kuvat loppumaan Tuutulandiassa eikä muissakaan kissavaltakunnissa. Ehtymätön luonnonvara.

Oh la laa - tämä kuva soi!! Luomuturkiksinen Miss Maatiainenhan se siinä! Tuutilta löytyy säihkysääret, sulosimmut, vaikuttava rynnäsosasto (Pekkarinenkin hyväksyisi), navettapolulla treenautunut lihaksisto, vahvat tassut, mansikkasuu ja viiksetkin kaupan päälle! Musiikiksi hurinan ja kehräyksen säestämänä ja Virran Olan laulamana "Neitosista ken on kaunein, tyttö kaikkein herttaisin?" (tasapuolisuuden nimissä tämä on osoitettu kaikille tyttökissablogeille, komistuksille mietitään vielä omat ihailulaulut).Lauluhan jatkuu jotenkin näin "Sillä yksi vain on, ken katseellaan voi vaik himmentää auringon. Mut palvoa vaan mä kaukaa saan, en omaksi konsanaan." :D ♥ huoh
Joten ihanimpia kuvia kehiin jatkossakin:D

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Olipa Otolla erittäin kuvaava kommentti! Siihen ei voi muuta kuin yhtyä:) Miss Maatiainen keväthaaveissaan♥

Oletteko muuten panneet merkille että Unnalla on karhukoiran mustavalkea väritys? Unna voisi olla karjalankarhukissakin...

Saila kirjoitti...

Unna!!!
Puusssskkku!
RANSU

Hyvin sojottaa muuten nuo kulmakarvat ylöspäin :-D En ollut huomannutkaan. Ja viikset tasapainottavat sojotusta alaviistoon. Unna on hienon symmetrinen! Kasvojen symmetria lienee tärkeä ominaisuus myös ihmismissejä valittaessa, oikeista misseistä nyt puhumattakaan. Silti misse-missit osaavat olla yhtä hurmaavia myös jännittävän toispuoleisen värityksen kanssa.
Voi Unna, munkin tekee mieli pussailla sua, pus pus!
Saila

Hei mamma! Unna on MUN tyttö! Pussaile sä mua vaan.
RANSU

Bemary kirjoitti...

Ilme on hämmentyneen onnellinen. Tuli heti mieleen, että kuva on kuin tää hymiö -> :3 muuttuneena oikeaksi kissaksi. :D

Otto Kulta kirjoitti...

Myrsky: oivaltava havainto! Toden totta, karjalankarhukissahan se siinä:D. Paljon muutakin yhteistä karjalankarhukoiralla ja karjalankarhukissalla - mm. urheus, itsenäisyys, sinnikkyys, energisyys, ääretön söpöys jne. Kaikki hienoja missemissiominaisuuksia.

Saila: Kissat ovat rakenteeltaan supersopusuhtaisia ja vain niin täydellisiä. Tuutusenkin kasvot ovat kultaisen leikkauksen leikkiä! Kaikki osat kohdillaan ja turkki siihen päälle.Kissojen kauneus jaksaa aina hämmästyttää ja ilahduttaa, päinvastoin kuin ihmisten :D Turkin toisinaan epäsymmetrinen väritys itse asiassa pikantisti korostaa rakenteen täydellisyyttä!

Bemary: Tuutin ilme on just siitä hetkestä, kun Missemiss Maatiainen 2012 voittaja julistetaan ja kruunua asetellaan ohimoille. "Mikä on toivomuksesi missivuodelle?" "Minttusukkaa ja maailmanrauhaa" Tuutti huokaa.

ella kirjoitti...

Otto Kulta: Sinäpä sen sanoit! Erittäin pätevää määritystä misseyden perimmäisestä olemuksesta. Ihanimpia kuvia luvataan kyllä postata jatkossakin ja toivotaan julkaistavan muissakin blogeissa omien arkistojen aarteita :)

Myrsky: Kyllä tämä on huomattu :) Unna on päässyt jopa erään vannoutuneen koiraihmisen suosioon tällä oivallisella värityksellään.

Ransu & Saila: Unna lähettää puskun molemmille ihastelijoilleen. Epäsymmetrinen väritys muutoin symmetrisellä pohjalla tekee kissasta persoonallisen näköisen. Jopa siinä määrin, että peilikuva näyttää aivan vieraalta kissalta.

Bemary: Hih, niimpä onkin! Minusta nuo kissojen viiksityynyt tekevät kissoista helposti niin hymyileväisen näköisiä :3

Ana kirjoitti...

Tuutikista saa vain hyviä ja ihania kuvia <3

ella kirjoitti...

Zepa: Huomattavaa fotogeenisyyttä on kyllä havaittavissa aina yhtä puolueellisen raadin lisäksi ;)

Mamma N kirjoitti...

Puss, puss söpöläinen! Paljon lähtee virtuaalipusuja Unnalle :)

Viivi kirjoitti...

Siis kuva on todella ihana - katseessa on toisaalta herkkyyttä, mutta toisaalta tiettyä vaativuutta. Ja noi viikset kruunaavat!

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Kiitos, runsaat virtuaalipusut kotiväen välittämänä ovatkin Unnan mielestä pusuja parasta laatua :)

Viivi: Kiitos kehuista! Ihmisten perusteella luulisi, etteivät viikset voi olla viehkeän feminiiniset, mutta kissat todistavat toisin.