torstai 9. helmikuuta 2012

Kummituskolinaa

Valtakunnassa on eletty jännittävän kummituspitoisia hetkiä ylimääräisen lämpöpatterin hankkimisen myötä. Kauhuun ei sentään ole edetty, mutta pienikin patterin kolahdus saa Tuutin valpastumaan ja säntäämään äänen lähdettä etsimään. Patterin takana olevan seinän epäluuloisen tähyilyn lisäksi myös parveke on jostain syystä epäilyksenalainen. Ehkä Unna yhdistää oudot äänet tyypillisesti ulkoa tuleviksi.


15 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Siis teillekin on kyllä ehkä muuttanut kummitus! Unna tietää parhaiten, patteri saattaa vähän hämätä isäntäväkeä. ;)

ella kirjoitti...

Aivan. Jos Unnalta kysytään, patterin luona olevan seinän takana on piilossa salahuone, jossa kummitukset asustavat. Kansalaiset talon pohjapiirrustuksineen eivät voisi siis olla enempää väärässä.

Katjusha kirjoitti...

Rohkea kissa! Jos minä kuulisin outoa kummituskolinaa, lähtisin karkuun!

ella kirjoitti...

Täytyy ihailla, vaikka vähän naurattaakin. Ei olisi kansalaisistakaan noin reippaina tutkimaan outoja kolinoita!

L-L kirjoitti...

Kuinkä jännittävä video. Ainakin ääniraidaltaan ehdottomasti tunnelmaan sopiva. Ja Unna-neiti osoittautuu varsinaiseksi kodinturvajoukoksi sillä vain rohkea kissa uskaltaa pelottomasti ottaa selvää missä oikein kolisee aavemaisesti...

Sirpa kirjoitti...

Unna on kissamaisen rohkea ja utelias kolinoidenkin suhteen!

Jolindha kirjoitti...

Rohkea Unna on selkeästi ottanut tehtäväkseen suojella kansalaisia kummituksen mukanaan tuomalta uhalta! Kun kansalaiset eivät kerran vahdi patteria niin pakkohan se on. ;D

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Hui kauhistus! Nyt pelko pois Unna! Patteri on siellä tuomassa lisälämpöä. Kannattaisikohan patterinvalmistajan markkinoida tätä myös kissoille aktivointileluksi:D

Hienosti valittu ääniraita videoon!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Unna hei, LYÖ sitä patteria! Läps! Läps!

Otto Kulta kirjoitti...

Hieno musiikki!!

Mistä voisi olla kyse? Mikä yhteys on seinän ja parvekkeen välillä? Kummitukset ja tupajumit voidaan unohtaa. Kolahdukset ovat vain pintaa, sähköpatterin kytkimien napsahduksia. Selitys löytyy (yhdeltä) Tuutin syväosaamisalueelta eli sähkömagneettisista aalloista ja kentistä. Sähköpatteri on sekoittanut valtakunnan sähkömagneettiset kentät. Viiksimittari rekisteröi kenttien muutokset. Patterin kenttä resonoi takaseinän (raudoitetun betonin) kanssa ja valtakunnan wlanlähettimen kanssa (sijaitseeko tuossa ikkunpöydällä?). Seinän takana on luultavasti myös naapurin lähetin.

Taltioinnissa Tuutti siis mittaa ja lopuksi säätää valtakunnan kentät uuteen harmoniaan. Tuutti tietää, että mittaaminen ja säätäminen on hänen vastuullaan kansalaisten kellottaessa autuaan tietämättöminä sohvalla.

Tuutin asenne ja ote teki täällä suuren vaikutuksen ( ei toki tullut yllätyksenä:D). Hommat tehtiin tuuttimaisella energialla, omistautumisella ja intensiteetillä.

ella kirjoitti...

L-L: Kiitos kehuista! Täälläkin ollaan kovin tyytyväisiä tuohon videon koostaneen kansalaisen löytämään ääniraitaan. Ja aina ehdottoman tyytyväisiä kodinturvakissaan ;)

Sirpa & Kollo: Ei mene Unnalla pupu pöksyyn! Kolinat ovat järjestään kiinnostavia tietenkin kuljetuskopan hirmuääniä mukaan lukematta.

Jolindha: Näin on. Kyllä kansalaiset saavat olla ylpeitä ja tyytyväisiä näin reippaasta ja huolehtivaisesta kissasta :)

Myrsky: Aktivointilelumarkkinat olisivatkin mainio (ja yllättävä!) laajennusala pattereille! :D Ei Unnaa onneksi patteri pelota ja lisälämmöstäkin osataan nauttia.

Musta & Harmaa: JES! Ton lisään pikimmiten patterinhienosäätöarsenaaliini! Kiitti vinkistä!

Terkuin Unna Tuutikki

Otto Kulta: Hoh, noin ilmiselvästä hommasta kyse, ja taas sen tajuaminen vaati kansalaisilta ulkopuolista apua! Ei edes langattoman verkon pätkiminen viimepäivinä ole saanut kansalaisia aavistamaankaan, millainen urakka Tuutilla jälleen on ollut hoidettavanaan. Kyllä kansalaiset olisivat pulassa ilman Tuuttia :)

tuutäti kirjoitti...

Kylläpäs Tuutunen on reipas ja niin terävänä koko ajan! Kyllä teidän kansalaisten siellä kelpaa elellä, ihka oikean kodinturvakisun kanssa!
Tätikissat lähettävät terveisiä Tuutuselle sekä armaalle alkuperäiselle palvelijalleen. Ulkoilua ei ole unohdettu, vaikka pakkasta on välillä niin, että nurkissa paukkuu! Ulkoiluaika vain on lyhentynyt maksimissaan kolmeen minuuttiin.

ella kirjoitti...

Tuutäti: Kolmen minuutin ulkoiluaika on varmasti aivan riittävä, vaikka tätikissojen pörröturkit niin mahtavassa kunnossa ovatkin. Runsaasti rapsutuksia rakkaille Vapulle ja Lyytille <3

Mindy kirjoitti...

Väistämättä mieleen tuli teoreettinen tilanne, jossa täytyisi valita kummituksen kyttäämisen ja vielä kammottavamman eli lääkärireissun välillä - mennäkö piiloon vai syöksyäkö kummituskolinan luo, sen verran suuri vetovoima sillä nyt näyttää olevan. :)

ella kirjoitti...

Mindy: Toivottavasti ei päästä testaamaan :D On kyllä hämmentävää, miten hyvin Unna muistaa kaiken kuljetuskoppatilanteisiin johtaneen toiminnan. Nykyään jo ruokapurkin avaaminen keskellä päivää tulkitaan Epäilyttäväksi ja luikitaan heti sängyn alle...