perjantai 20. toukokuuta 2011

Yksi mustavalkotuloste, kiitos!


3D-tulostin on mielenkiintoinen keksintö. Mustavalkoisen mallikappaleen tulostusmateriaalina mm. vesi, proteiinit, kiukku ja kivennäisaineet. Unna Tuutikki toivoisi, että hänestä otettu kopio olisi voitu junauttaa tätilään aidon sijaan, mutta kansalaiset olivat itsepäisyydessään järkkymättömiä.

8 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Ha-haa ihana tulostettava. Miksi kissat makoilee tulostimen päällä, meillä niitä täytyy yksi kerrallaan nostella lattialle jos meinaa tulostella, kopioida tai skannata?

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Junautettiix sut? Toivottavasti ei kestänyt pitkään! Oliks kamalaa? Kuulostaa ikävältä!

ella kirjoitti...

Saara: Meillä nämä tulostinhommat ovat vasta viimeaikaisia, sillä aiemmin tulostimen päälle mentiin vain huomion vuoksi. Nyt siinä voi joskus nukkua, kun ihmiset eivät jaksa välittää...

Musta ja Harmaa: NO ERITTÄIN KAMALAA! Yhteensä melkein viis tuntia! Paitsi kondukstööri kehu mua hienoks ja annoin sen sit vähäsen rapsuttaa mua poskesta. Silläkin oli viikset, joten aattelin, et sen on oltava aika luotettava tyyppi! Joka tapauksessa kiitos sympatiasta ja jatkakaa sitä, koska en tuu mun kummitätien kanssa toimeen!

Terkuin Unna Tuutikki

Mamma N kirjoitti...

Voi Unna-pientä, onneksi löytyi viiksekäs junastakin :D Toivottavasti nyt kuitenkin pärjäilette siellä tätikissojen kanssa!

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Olikin muuten ensimmäinen tapaamani konduktööri, joka on kiinnittänyt kissamatkustajaan erityistä huomiota. Koirille lirkutellaan enemmänkin.

Eivätköhän kissaneidit taas ala tulla enemmän tai vähemmän toimeen alkuvaikeuksien jälkeen. Unnan suhtautuminen on ainakin positiivisella tavalla rohkeaa ja itseluottamusta on aiempia reissuja enemmän :)

luolaleijona kirjoitti...

Wou, tuollainen tulostin meillekin!

Aslania on useampaankin otteeseen konduktörisedät jututtaneet, mutta se onkin niin lunki mies junassa. Eräälläkin kerralla pissasi tyynesti keskellä lattiaa (olevaan matkahiekkikseen) kun konnari käveli ohi, jostain syystä innostui kyselemään kissasta enemmänkin ;)

ella kirjoitti...

Luolaleijona: Keskellä junavaunua iloisesti pissaava matkustaja lieneekin helpommin lähestyttävä kuin kopassaan hiljaa mukottava prinsessa :) Ja koirat taitavat usein ottaa konduktööriin kontaktia aivan oma-aloitteisestikin.

Hilla kirjoitti...

Tämä on niin ihana :D