maanantai 1. marraskuuta 2010

Jos sohvaa haluat siirtää nyt, niin takuulla yllätyt...

Vastoin aiempaa luuloa foliopallot eivät maadu. Ne pesiytyvät sohvan alle.


Kuvan pallosadon lisäksi sohvan alta löytyi kolme Aku Ankkaa, molemmat laserlelut ja käpy. Unna ilahtui ikihyviksi lelulöydöistä. Johtopäätös: sohvaa kannattaa siirtää useammin, jotta kissa saa "uusia" leluja.

17 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Palloilla ja muulla kissojen suosimalla pikkutavaralla on merkillinen taipumus siirtyä sohvan alle. :D

ella kirjoitti...

Alun alkaenhan etsin kynsilakkaani, jonka arvelin myös joutuneen pelivälineeksi. Eipä löytynyt, mutta muhkea lelusato korvasi sohvan siirtämisestä aiheutuneen vaivan :)

Mamma N kirjoitti...

Voi mikä onni! Kaikki aarteet tallessa.

Saila kirjoitti...

Hihii, muhkea aarre! Ehkä kynsilakka on sängyn alla? Jääkaapissa? Vessanpöntössä? Kylppärin viemärissä?...

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Ei muuten ole, punaisia suukkopallosia oli aikoinaan toinenkin! Eiköhän sekin vielä jostain löydy ja sitten on taas ilo ylimmillään :)

Saila: Sopii uskoa, että noiden löytymisen jälkeen on palloteltu ja runsaasti! Jääkaappi, wc-pönttö ja viemäri ovatkin vielä tutkimatta, täytynee ulottaa lakkaetsinnät niihinkin... :D

L-L kirjoitti...

Muistan kun valitin vuokra-asunnon isännöitsijälle varsin nalkuttavaan tyyliin huonosti vetävästä lattiakaivosta.

Oma häpeä oli melkoinen kun poissaollessani huoltoyhtiön mies oli käynyt kaivamassa lattiakaivosta niin löllöisen massapallon kuin kumisen superpallon ja jättänyt ne saatekirjeen kanssa kylppärin lavuaariin.

Harvoin olen ollut niin nolo. Jos mukaan ei lasketa sitä kertaa kun tiskasin vähissä vaatteissa ja vesimittarilukijat tulivat omilla avaimilla sisään... Mutta se on jo toinen juttu :D

ella kirjoitti...

L-L: Oi ei, mikä sattumus! Tämä irrotti kyllä päivän parhaat naurut. On saattanut huoltomieskin ihmetellä, mitä tahallista viemärin tukkimista teillä oikein harrastetaan :D

seijastiina kirjoitti...

Kissojen aarteita, tuttu tilanne, meilläkin löytyi monet pallot välillä ihme paikoista, kukahan ne sinne ujutti :D

ella kirjoitti...

Seijastiina: Kaikenlaista ne näppärät kissan käpälät ehtivät! :) Onneksi kissojen aarteet ovat useimmiten ihmisille vähäarvoisia, joten niiden ajoittainen katoaminen ei ole kovin suuri murhe.

Taina kirjoitti...

Sitä ei koskaan tiedä,mitä aarteita saattaa löytyä sohvan alta,verratenkin,jos etsii jotain sattumalta.D.Nyt on kisulle leikkitavaroita!Mukavaa Marraskuun alkua sinulle!

ella kirjoitti...

Kiitos samoin Tansku! :)

Heidi kirjoitti...

Näyttää tutulta! ;D

ella kirjoitti...

Ajoittainen aarrekätköjen paljastuminen lienee varsin tavallista kissatalouksissa :)

tuutäti kirjoitti...

Ai, teillä on siivottu! Tuollaiset pehmopallot ovat täälläkin kateissa. Kerroinkos keväällä kummitätikisujen pallo-, pullonkorkki- ja pikkutavarakätköjen löytymisen muuton yhteydessä: pikku korillinen "kaikkea kivaa"

ella kirjoitti...

Usko tai älä, meilläkin joskus siivotaan. Sohvaa on tosin siirretty aiemminkin, mutta nyt paljastui aivan uusi kätkökulma, kun sohvapalat irrotettiin toisistaan... Lyytin ja Vapun mielestä saisitte ehkä muuttaa useammin, jotta kivoja asioita olisi paremmin saatavilla :D

luolaleijona kirjoitti...

Meillä on ihan samanlainen sohvanalusta :D Täytyykin mennä tekemään pari foliopalloa lisää, edelliset ovat kummasti kadonneet jonnekin..

ella kirjoitti...

Luolaleijona: Entiset ovat varmaan maatuneet ja tai tulleet ufojen sieppaamiksi... :D