keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Mieliteko


Kommenteissa on tullut joskus mainittua Tuutin rakkaudesta hiilihappojuomiin. Ruokakategoriaan kirjoitus ei silti kuulu, sillä kissa ei ole koskaan limppareita maistellut. Kurkun kostukkeen sijaan juomat ovat Unnasta ilmeisesti erinomaista viihdettä, sillä neiti jaksaa ihmetellä kuplajuomien pirinää pitkällisestikin.

8 kommenttia:

sea kirjoitti...

Sarjassa "pienet aivot ei käsitä". :D

ella kirjoitti...

Pyh, mitä vielä! Väitöskirja limonaadikuplien nousunopeudesta on vain ajan kysymys :D

Mamma N kirjoitti...

Ehkä Unna vain kaipaa pilliä kuplajuomien nautiskeluun?

ella kirjoitti...

Heh, se voisikin olla, kun on näin hienosta neidistä kysymys. Joskus on tosin tainnut olla pillikin lasissa, eikä ole maistunut ;D

Vaikka lasi olisi täynnä, Unna kumartuu ihmettelemään ilmiötä maksimissaan parin senttimetrin päästä. Sille etäisyydelle luulisi jo limonaadin pirskahtelevankin, mutta eipä tunnu häiritsevän :D

Taina kirjoitti...

Unna aatteli käydä kattelee,että mikä siellä porisee ja kuplii:D,varmasti tekis mieli maistella,et miltähän toi maistuis:)
Mukavaa Torstai aamun jatkoja♥

ella kirjoitti...

Tansku: Unna saapuu paikalle kuin kutsuttuna aina, kun limulasi lasketaan johonkin ja nuuskuttelemaan on päästävä :) Mukavaa torstaita!

Taina kirjoitti...

Moikka,minulla on sinulle blogissani haaste,käyppäs hakee sieltä.:).

ella kirjoitti...

Kappas kappas ja kiitos vain, Tansku! Täytynee vastailla haasteeseen tässä joku päivä, Unnan näkökulmasta toki, sillä kissaneidin blogihan tämä on :)