maanantai 8. lokakuuta 2012

Taivaassa tehty tulitikku

Lukeminen lienee kissojen kanssa harrastettavista puuhista tavallisimpia, mutta myös kissojen ja insinöörien mielenkiinnonkohteet vaikuttavat sopivan yhteen mitä onnistuneimmin päätellen tämän sivuston kuvista. Unnallakaan ei ole mitään elektroniikkaharrastusta vastaan, sillä tarjoaahan se tasaisen pahvilaatikoiden ja pakkausmateriaalin saannin leikkisälle kissaneidille.


Pahvilaatikkojen ja rapinapaperin hankkimisen lisäksi kansalaiset saisivat kissaneidin mielestä harrastaa enemmän neulomista tai miksei vaikka lampaiden kasvatustakin. Pikkujyrsijöiden pitäminenkin voisi olla korkealla toiveharrastusten listalla, vaikka sellaista kansalaiset eivät ole koskaan kokeilleetkaan.

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Minäkin mietin, että pojat tosissaan arvostaisivat sitä, että pyydystäisin niille saaressa eläviä myyriä, jotka laskisin sitten kaupungissa ollessamme vapaaksi asuntoon. Tai ei ne eläviä sitten enää kauaa olisi, mutta olisi niistä tosi paljon iloa sen hetken!
Pahvilaatikot ja pakkausmateriaalit on tosi kivoja. Ongelmana on mamma, jolla on nettikauppa ja joka yrittää varjella pahvia vaurioitumasta (ja silti joutuu aika usein kirjoittamaan lähetyslistaan anteeksipyynnön paketin epämääräisestä ulkonäöstä).
Unna on onnentyttö!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Lukeminen on kyllä ykkösharrastus, siitä ei pääse mihinkään. Pihatyöt ovat listalla seuraavana. Pikkujyrsijöiden pitäminen lienee kaikkien kissojen toiveissa, mutta hyvin harva kansalainen/henkilökunta siihen ryhtynee.

Mamma N kirjoitti...

Rapinapaperi! Täällä kyllä ostellaan ihan vääriä asioita, sillä tuota rapinapaperia ei ole eksynyt tänne vielä koskaan ja teillä sitä on nähty jo useamman kerran!

ella kirjoitti...

Saila: Kumma mamma! Tottahan poikien täytyy saada testata sekä laatikot että täytteet, jotta tulee tarkkaan tutkituksi, kestävätkö ne varmasti kuljetuksen mahdollisesta villipetojen hyökkäyksestä huolimatta!

Myrsky: Hih, pihatöistä tulikin mieleeni muuan toinen ilahduttava kotityö. Ikkunanpesua sopisi nimittäin harrastaa useamminkin, sillä pesuvälinettä on niin mukavaa metsästää ikkunan toiselta puolelta käpälin...

Mamma N: Tämä meidän rapinapaperi tuntuu olevan harmillisen harvinaisesti käytössä yrityksillä. Ehkäpä kissabloggarien pitäisi järjestää palautekampanja, jotta useammat siirtyisivät tämän esimerkiksi kuplamuovia luonto- ja kissaystävällisemmän vaihtoehdon käyttöön.