torstai 11. lokakuuta 2012

Hullut päivät

Hullujen päivien maskotti.

Viimepäivinä valtakunnan kameraan on tallentunut pääasiassa yllä nähtyä materiaalia. Päivitys aukenee kenties paremmin historian valossa. Unna haluaa lähettää kiitoksia Brunbergille toimivasta tuotteesta!

Viihtyminen ei riipu mausta.

13 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Hyvä Brunberg! Kansalaiset saavat sisuksen, Unna kuoren ja kaikki ovat tyytyväisiä:)

ella kirjoitti...

Tuote on kiistatta monipuolinen, jokaiselle jotakin!

Bemary kirjoitti...

Meillä tehään palloja niin noista pusun kääreistä kuin myös Fazerin suklaalevyjen foliopapereista, joista saa vielä isompia rapinapalloja. :p Halpoja ja hauskoja leluja, joita ei tartte niin sääliä, vaikka vahingossa imuriinki menis.

Mindy kirjoitti...

Hitsin vitsit, mistä jäämmekään paitsi. Kun toinen ei voi syödä, ei toinen saa mitä mainiointa palloa. Hyväksi tuo väline on kyllä toisella kissuudella testattu. Anelukirje Brunbergille, että saisko pelkät kääreet?

ella kirjoitti...

Bemary: Toimii! Suklaalevyn foliolla on palloteltu välillä täälläkin :) Ainut vaan, että sohvanalunen täytyy välillä tyhjentää, sillä sinnehän nuo rapinapalloset lopulta päätyvät...

Mindy: Jopas nyt jotakin! Pitäisikö teidän vaikka naapurille ostaa suukkolaatikko ja pyytää kainosti palauttamaan foliokääreet, jotta Mindykin pääsisi pelailemaan?

Heidi kirjoitti...

Klassikkolelu! :)

Saara kirjoitti...

Oh nou, käytiin kyllä hulluilla mutta tämä hankinta jäi välistä. Ehkä kuitenkin ok, kun ostimme halpoja kanasuikaleita ja eläinruokapuoleltakin märkäruokaa... Eli kissat oli mielessä kumminkin.

Mamma N kirjoitti...

Tuo vaikuttaa eittämättä Hullujen Päivien parhaalta ostokselta!

ella kirjoitti...

Saara: Ehkä kopla antaa anteeksi, kun tuliaiset ovat kuitenkin olleet noin hyvät :)

Mamma N: Laatu on ainakin taattua tämän tuotteen kohdalla! :D

L-L kirjoitti...

Meillä loppui ihana foliopallo tarjoilu sen jälkeen kun Lea vietti tylsän päivän sängyn alla. Se oli repinyt golfpallon kokoisen foliopallon kynnenpään kokoisiksi palasiksi.

Arvaa vain elettiinkö taloudessa sen jälkeen sydän syrjällään monta päivää, tuleeko ongelmia ruoansulatuksen kanssa...

Mitään vakavampaa ei onneksi sattunut (muuta kuin ekstra tykytyksiä emännän sydämeen), mutta foliopallot jäivät sen jälkeen historiaan.

ella kirjoitti...

L-L: Taisit tästä joskus kertoakin, enkä ihmettele lainkaan tarjoilun päättymistä...

Unna ei ole toistaiseksi osoittanut kiinnostusta silppuamiseen, mutta joutavat pallot on varoituksestasi lähtien keräilty meillä talteen varmuuden vuoksi.

Poltergeist kirjoitti...

Hurja saalistajan katse alemmassa kuvassa:)

ella kirjoitti...

Poltergeist: Jea, onhan kyseessä mitä mahtavin suurpeto! :D