keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kierrätyssuosikki


Kuivaruokaa sisältävä kartonkihylsy on eräs Unnan mieliaktivointileluista, minkä vuoksi viimeaikainen huuhdeltavien wc-paperihylsyjen trendi aiheuttaakin närää. Uudenlaiset hylsyt tulevat vesihuollon suosituksista huolimatta usein huuhdelluiksi pöntöstä, minkä lisäksi ne helposti muhjuuntuvina olisivat ilmeisen riskialttiitakin leluja.


Talouspaperia taas kuluu valtakunnassa hitaammin, mutta onneksi hylsy on tavallista tukevampi.  Tasapaino säilyy, koska leluja saa harvemmin, mutta ne kestävät pitempään silppuamista. Kova silppu ei myöskään tartu suuhun ja tule sitten nielaistuksi huomaamatta.


Koska lelusta kuitenkin irtoaa palasia, sitä ei voi suositella valvomattomiin aktivointihetkiin. Toisaalta, kukapa ei nauttisi ongelmanratkaisun seuraamisesta?

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Unnan reipasta otetta ja tarkkaavaisuutta on todellakin nautinto seurata! Ransukin tuli katsomaan, kun sanoin että täällä on Unna-video.

Mindy kirjoitti...

Hyvä linkki, jälleen yksi syy boikotoida yhtä turhimmista keksinnöistä ikinä.

Unna on niin suloinen ahertaja <3

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Unna hoitaa homman kuin vanha tekijä:)

sea kirjoitti...

Mä ostan ko vessapaperia, mutta en hylsyn takia vaan itse paperin. Hylsy menee meillä edelleen bioon.

En kyllä ymmärrä kuka antaa veteen liukenevan hylsyn koiralle. Ihan omaa päätään saa syyttää jos koira on lekurissa tuommoisen takia. a) hylsy ei ole suunniteltu leluksi, käytät siis omalla vastuulla (meillä ainakin käytetään näin) b) mitä se koiran sylki on jos ei "vettä" ja koirathat ne todellakin kuolaa ja takulla syö hylsyn! Kissat sentään vain repivät (joskaan en silti antaisi kissalle ko hylsyä).

Heidi kirjoitti...

Sainkin tästä hyvän vinkin miten meidän raksufani Harmi saa seuraavat raksunsa! :)

ella kirjoitti...

Saila: Topakkana on oltava, kun on elanto kyseessä! Unna lähettää pehmotassuiset terveisensä Ransulle <3

Mindy: Juu, jo tuotteen mainos oli aikanaan täysin naurettava. "Ylimääräiset" hylsyt kun eivät ole koskaan vaivanneet postauksessa kuvatusta syystä :D Tuolla tuotteella todellakin koetetaan _tehdä_ tarvetta.

Myrsky: Ihme olisi, jos ei hoitaisi. Niin monella rullalla on tuota treenattukin :)

Sea: Sama homma. Paperin takia täälläkin ostetaan, vaikka hylsy risookin. Ehkäpä kyseiset koiranomistajat eivät ole ajatelleet tätä asiaa niin pitkälle tai kenties aliarvioineet hylsyn "liukenemisen". Mene ja tiedä.

Heidi: Kiva juttu! Hylsyn "vaikeusastetta" voi säädellä taittelemalla päät löyhemmin tai tiukemmin kissan sitkeyden mukaan :)

Mamma N kirjoitti...

Unnankin viiksibarometri kertoo kuinka hauskasta puuhasta on kysymys!

ella kirjoitti...

Mamma N: Viiksibarometri on mittauslaitteistoista erheettömin!