sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Näköradiokissan ihmeelliset simahtelut

Viikon vaivannut sateinen ja viimainen sää on pitänyt valtakunnan vilukissat pois parvekkeelta, minkä vuoksi Unnallakaan ei ole ollut ulos asiaa. Sopeutuvaisena sisäkissana neiti Penninraha löytää toki keinot viihtyä sisätiloissakin ja myös modernin teknologian avustamana. Siinä ei ole kansalaisilla mukisemista.

"Seuraavaks katotaan Avaran luonnon Huippusaalistajat."

12 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Huippusaalistajat :-DDD Ehkä siinä kohdassa Unnakin herää? Söpöliini <3 ja vielä Ransulta yksi <3
Eilisen, kun täällä satoi koko päivän, viettivät pojat sängyssä. Jossain vaiheessa päätin itsekin mennä sinne kirjan kanssa. Olivat niin söpösti vierekkäin ja mahduin sopivasti Ransun selkäpuolelle. Kun Ransun selkään laittaa nenän, se kohta venyttelee ja narisee nautinnollisesti ja kiepsahtaa niin, että laittaa masunsa mun nenää vasten. Ei tullut mieleen siinä vaiheessa enää lukea kirjaa, vaan nuuhkin Ransulin masua noin tunnin ja siitä virkistyneenä jaksoinkin mennä muutamaksi tunniksi pihalle istuttamaan!
Kissa on energisoiva pakkaus, vaikka ei siltä ensin näyttäisi ;-)
Unnankin vieressä saattaisin viihtyä tunnin jos toisenkin <3 Pus pus!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Sohvanvaltaaja, kanavanvaltaaja ja sydämenvaltaaja♥

ella kirjoitti...

Saila: Ransu on selvästi harrastunut energisoija, kun masun kiepsautus ihailijan nenää vasten on noin hienosti hallussa :) Unna tuntuu myös tietävän, milloin sää ei ulkoiluun sovi, sillä parvekkeelle ei ole minkäänlaista kytöä sadepäivinä. Silloin kellotellaan kainalossa ja otetaan vastaan masurapsutuksia niitä tarjoavilta kansalaisilta. Siitä ei ole kansalaisillakaan kiire mihinkään.

Myrsky: Kolme oikein! :)

Viivi kirjoitti...

Huippusaalistajat todellakin, montako kertaa katsoitte ohjelman, kun ylimpänä "kaken" vartijana oli se suurin saalistaja?

ella kirjoitti...

Viivi: Kyseisen sadan prosentin saalistusvarmuudella varustetun huippusaalistajan huomio on onneksi helppo saada herpaantumaan sohvahommista rapistelemalla raksupurkkia keittiössä. Muussa tapauksessa olisimme ehkä katsoneet dokumentin "gepardikohtaa" tuntitolkulla ;)

Ana kirjoitti...

Mulle tapahtui kans just noin kun vielä katsoin televisiota. Tietenkään en ollut yhtä söpö sammuttuani, mutta ei oo moni muukaan!

ella kirjoitti...

Zepa: Hyvin havaittu! Mikä onni, ettei meistä vähemmän söpösti television ääreen sammuneista otettu kuvia ja latailtu internettiin... :D

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Hyvä Unna! Kannattaa pitää noista kaukosäätimistä huolta, niin saa väkisin ihmisiltä huomiota :). Me ollaan pidetty niitä tyynyinä ja piiloteltu itsemme alle!

ella kirjoitti...

Lenni ja Tommi: Ihan mahtavat neuvot! Tosin mun pitää ehkä kerätä tota alapehmustetta viel, et on mukava kelliä säätimen päällä ja peittyy kokonaan.

Terkuin Unna Tuutikki

Mindy kirjoitti...

Säästyvätpä kansalaiset kanavavalintapohdinnoilta, kun kaukosäädin on noin suloisissa käpälissä.

ella kirjoitti...

Mindy: Eipä tosiaan tarvitse kansalaisten pieniä päitään vaivata moisella :D

Katjusha kirjoitti...

Oi, sehän on kuin mun mies :)
Söpö kuva!