torstai 31. toukokuuta 2012

Supermallihiiri


Pitkäkoipinen supermallihiiri on lunastanut paikkansa hepuleihin sopivana riepoteltavana. Muina aikoina kilisevän lelun tarjoaminen aiheuttaa lähinnä paheksuvan katseen kissan suunnalta. Parempaakin tekemistä selvästi olisi. Kuvat havainnollistavat säärihiiren kopittelua kiipeilypuusta käpälin, mikä on eräs suosituimmista hepulin purkumetodeista.10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin on tuo hiiri, eikä se tunnu kelpaavan oikein mihinkään. :/

ella kirjoitti...

Ikävää, ettei lelu ole ottanut tulta teidän kissoilla. Hepulien ulkopuolella Unnakin tuntuu vieroksuvan kilisevää kaveria. Meillä mielenkiintoa lisännee lelun säilyttäminen kissanminttupurkissa väliaikoina.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Ai sä tykkäät. Me ei olla vielä tajuttu oikein, mikä tos hämähäkissä on jännää. Hitsi.

ella kirjoitti...

Täst on ollu puhetta ennenki. Vauhissa tykkään kaikesta mikä riepottuu hyvin. Eiks teil ollu välirikko Ikea-hiirenki kanssa? Makuasioita siis, kiireessä noi hiiret maistuu hyvältä.

Terkuin Unna Tuutikki

Saila kirjoitti...

Rousk... hieno hiiri Unna-neito... rousk rousk... mullakin on nyt myyrä suussa... mousk... ja ihan sama ilme ja viikset tehokkaina sivuille sojottaen... rousk... toivottavasti sun hiiri maistuu yhtä hyvältä kun mun.
Mullekin tuli kiire kun huomasin tän myyrän ja hyvältä maistuu, oon samaa mieltä! Myyräntuoksuinen pusu!
RANSU

ella kirjoitti...

Puss! Tuoremyyrä on kyl varmasti parempi kun toi mun kestosäilykehiiri, mut ajaa asiansa kummiskin. Jostain syystä ihmiset ei oo innostuneita hankkimaan tuorelaatua mulle ja niitten vesimyyräpeukalo on edelleen ihan keskellä kämmentä!

Terkuin Unna Tuutikki

Mamma N kirjoitti...

Ihan on neitosella nenäkin kurtussa keskimmäisessä kuvassa ;hearts; Vai onko? Täällä ainakin suuri tyytyväisyyden tunne saa nenänkin vähän kurttuun.

Mamma N kirjoitti...

Siis sydän piti tulla mukaan kommenttiin ♥

Minni kirjoitti...

Voi tuota katsetta ensimmäisessä kuvassa - ihana hassu Unna :))

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Kyllä vain, onnen tunne ja suuntäysi hiirtä saavat kissaneidon nenän kurtistumaan mielihyvästä :)

Minni: Kiitos kehuista! Unna neidin ilmeessä tosiaan piisaa puhtia :)