tiistai 1. toukokuuta 2012

Suloista vappua!

Valtakunta vastaanotti tänään nimipäivätervehdyksen eräältä tyytyväiseltä nimipäiväsankarittarelta.


Sankaritar nimipäivälahjassaan.

Suosikkitätinsä kunniaksi Unnakin yritti nauttia vappujuhlasta, mutta päätyi lopulta tuijottamaan syyttävästi serpentiinejä.

Saippuakuplat ovat epämiellyttäviä.

Pois paha koristelu.


Huomattavasti perinteisiä koristeluja enemmän ilahdutti valtakuntaan pyykättäväksi tullut piknik-viltti. Tietenkin ennen pyykkäystä, sillä kukapa haluaisi puhtaalla ja ruohonkorrettomalla viltillä kelliä?


9 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Serpentiini ei todellakaana ollut mieluisaa... katse kertoo kaiken! Olisko väri ollut väärä?

tuutäti kirjoitti...

Tätilän Vappu nautti nimipäivästään ulkoillen tuulisessa säässä. Istui terassin laidalla ja kelli hiekalla. Ja sisällä uni maittoi iki-ihanassa kenkälaatikossa. Unnasta näyttää vain piknik-viltti mieluisalta; serpentiineissä on varmaan liikaa värejä!

ella kirjoitti...

Viivi: Serpentiiniä oli useaa väriä ja kaikki se oli sietämättömän inhaa! Kissan paheksunta on mittaamaton.

Tuutäti: Vapun juhlinta kuulostaa mieluisalta. Ainejärjestön piknik-viltti tuli sen verran hyväksi istuttua, että toin sen pesuun kotia. Sai sitten Unnakin tuoksutella "ulkoa" :)

Mamma N kirjoitti...

Niin hienosti sointuu picnic-viltin väri neitiin!

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Aivan niin. Tästähän on ollut puhetta jo aikaisemminkin, että kaunis peruspunainen korostaa hienosti maatiaissöpöliinien parhaita puolia :)

Saila kirjoitti...

Juuri näin, punaisesta täysin samaa mieltä! Paitsi että Ransukin näyttää hyvältä punaista vasten vaikka onkin norjalainen.
Voi Unna! Olisko niin, että serpentiinit muistuttavat liikaa käärmeitä, jotka todellakin ovat inhoja? Johan siihen yhdennäköisyyteen nimikin viittaa. Ransukin meinaan hyppää metrin ilmaan jos se kohtaa kiemurtelevan sähköjohdon tai minkä tahansa. Luikertelu on yhtä kuin yök! Ja vaikka pysyis paikallaan niin sekin on yök!

ella kirjoitti...

Saila: Jos se luikertelee, se on yök, mutta sitä on silti täpättävä käpälällä! Serpentiinit olivat kyllä Unnan mielestä Täysin Ei-Hauskoja.

Unna ja Ransu selvästi tietävät parhaat (punaiset) kuvaustaustat itselleen ;)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Sijaiskodissakin punainen viltti on pop. Kiva että Unnakin pääsi nauttimaan vappupiknikistä, vaikkakin se tapahtui sisätiloissa. Summa summarum: Unnan vappu taisi jäädä plussan puolelle, silmille hyppivistä serpentiineistä huolimatta!

ella kirjoitti...

Myrsky: Plussalla ollaan ja niin on kelikin Unnan suureksi mielihyväksi :)