sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Paranneltu parveke

Viimeksi käsitellystä paketista paljastuneen verkon ansiosta valtakunnan parveke on nyt kissakelpoinen. Tuutti saa siis käyttää parveketta valjaitta ja kulkea mielin määrin sisään ja ulos parvekkeen ovesta, mikä tietenkin kissaa miellyttää.

Toisinaan parvekereissu kestää sekunnin.

Verkosta huolimatta kansalaiset ovat katsoneet aiheelliseksi rajoittaa vapaata kulkemista ajankohtiin, joina itse käyttävät parveketta, joten turvamiehittä ei parvekkeelle ole asiaa. Jo lyhyessä ajassa Tuutti on huomannut, että parasta mitä parvekkeella voi tehdä on näköalojen katsominen.

 "Jestas, miten siivoton olohuone..."Kuten kuvista näkyy, Unna ei tiiraile pelkästään alas parvekkeelta, vaan hyödyntää parvekeaikaansa ihmettelemällä myös huoneistoa uudesta näkövinkkelistä. Kun kurkistelu alkaa väsyttää, voi kellahtaa viileälle betonille. Kansalaiset koettavat olla huomaamatta kaikkea sitä harmaata, mikä Unnan turkkiin parvekkeelta tarttuu kaikesta kuuraamisesta huolimatta.

Varpailla voi varovasti kokeilla aurinkoläikän lämpöä.

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hihii, mikä ilme Unnalla vikassa kuvassa! Ihana tyttönen ♥
Hyvää äitienpäivää Unnan äitiliinille!
Ja hieno juttu, että parveke on nyt paranneltu - oli jo aikakin, juuri kesän kynnyksellä.

Mamma N kirjoitti...

Hyvä, hyvä! Verkotettu parveke varmasti tuo turvallisuutta lisää.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

"Jestas miten siivoton olohuone"
Repesin!

ella kirjoitti...

Saila: Kiitos kehuista ja toivotuksista! Unnan on nyt huomattavasti mukavampi hiippailla parvekkeellakin, kun saa itse päättää menemisistään oven ollessa auki. On tätä jo odotettukin!

Naukulan Mamma: Tyytyväisiä ollaan täälläkin. Kansalaisethan hyötyvät tästä valtavasti, sillä asuntoa voi nyt viimein myös tuulettaa huoleti parvekkeen ovi auki :)

Myrsky: Noissa kuvissa Unna mulkoili huonetta siihen malliin, että olisi todellakin kyseessä "Suomen kaamein kämppä" :D

Kisulit kirjoitti...

Kylläpä Unna on kaunis ja suloinen kisu! Ilmeisesti myös virtaa löytyy. Meilläkin kissat katselevat ikkunasta sisään ja varmaan myös päivittelevät sisätilojen siisteyden/siivottomuuden tilaa. En ole vain aikaisemmin älynnyt, että kissat arvostelevat siisteyden tasoa... ;D

ella kirjoitti...

Kisulit: Se on joko siisteys tai sisustus, joka noita esteettisiä olentoja pöyristyttää ;D Kiitos kehuista, välitin ne samantien sille kauniille ja suloiselle!

Heidi kirjoitti...

Kaikinpuolin hyvä juttu, että parvekkeenovea voi pitää auki! Ovivahtina toimiminen kissalle ei ole aina kovin mukavaa. ;)

Mindy kirjoitti...

Onnittelut parantuneista ulkoiluolosuhteista!

Mindyltäkin on tullut kyseltyä, mikä pointti on mennä parvekkeelle tuijottamaan sisälle. :)

ella kirjoitti...

Heidi: Näin on! Aiemminhan Unna kävi parvekkeella vain valjaissa, mikä varmasti verotti reissujen hauskuutta kissankin osalta.

Mindy: Kai se on vaan sitä tuoreen perspektiivin hakemista ;D