tiistai 12. kesäkuuta 2012

Ulkopoliittinen selkkaus

Kaukainen vieras tarkkailun alaisena.

Neiti Penninraha oli kaikessa rauhassa hoitamassa valtakunnan ulkopoliittisia asioita parvekkeella, kun paikalle saapui lentäen arvovaltainen ulkomaalaisvieras. Vieraan värikäs takki oli kovaksi tärkätty ja käytös eksoottista valtakunnan tapoihin nähden. Asiasta toiseen hyppivä vierailija ei tuntunut millään asettuvan aloilleen, mutta viimein neiti Penninraha sai tilaisuuden kätellä vierailevaa diplomaattia ja esitellä itsensä.

Käsipäivää partiolaisten tyyliin.

Vieraan vauhti ei siitä hidastunut, vaan tämä pyysikin näin läheisiin väleihin päästyään arvon neitiä kumartumaan puoleensa.


Kuiskutettu ehdotus oli kissaneidistä niin pöyristyttävä ja läpimätä, että neiti katsoi aiheelliseksi antaa vieraalle oitis ympäri korvien.

Suopaa suuhun tuommoisista puheista!

Tilanne paheni entisestään diplomaatin yrittäessä selviytyä tilanteesta kapulakielen avulla. Tällöin neiti Penninraha kuitenkin tuumi, että peliä voi pelata kaksinkin ja laittoi kapuloita vierailijan rattaisiin. Neidin läksytettävänä vierailija toivoi vajoavansa maan rakoon. Audienssi oli ohi.


11 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi voi! Ei tainnut syntyä diplomaattisuhteista tuosta :-D
Onpas Neiti Penninraha varsin muhkean näköinen tuossa kättelykuvassa.. on arvovaltainen kaksoisleukakin, olemus kunnon Martti Ahtisaari -laatua. Vieras saa heti tuta, ettei tässä olla tekemisissä minkään vähäpätöisen hiipparin kanssa, vaan kyseessä saattaa olla nobelisti tai vähintään muu sen tasoinen henkilö.

Sirpa kirjoitti...

Hyvä, että neiti Penninraha laittoi vierailijan heti aisoihin. :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Hyvä Unna! Hävyttömättömien ja epäilyttävien ehdotusten esittäjät on lyötävä maanrakoon. Turhat luulot on otettava heti pois.

ella kirjoitti...

Saila: Reipas täytyy aina olla! Millaisen kuvan vieras olisikaan saanut löysästä käpälän vatkauksesta? Ei tässä valtakunnassa aivan vietävissä olla, sillä päällystö johtaa pehmein, mutta jämäköin käpälin ;D

Sirpa & Kollo: Kyllä näillä otteilla tuli varmasti selväksi, että epäasiallisia on turha tulla ehdottelemaan!

Myrsky: Unna on asiasta aivan samaa mieltä. Luulot pois levottomia ehdottelevilta :D

Musta ja Harmaa kirjoitti...

On topakka neiti. Hyvä niin!

sea kirjoitti...

*nauraa vedet silmissä* Hyvä Unna! :D

Mamma N kirjoitti...

:D Vai että ulkopoliittinen selkkaus :D

ella kirjoitti...

Musta & Harmaa: Juu! Kyl mun tassun alle joutuu, jos on noin kuhvelo ukko. Hyppikin ku heikkopäinen!

Terkuin Unna Tuutikki

Sea: Kannustus välitetty edelleen. Hauskaa, jos postaus ilahdutti :)

Naukulan Mamma: Mikäpä muukaan? Olihan tapahtumapaikkana kuitenkin parveke ;)

Mindy kirjoitti...

Hienosti toimittu, Unna! Mun vieraat on vissiin aika pelokkaita, kun ne yleensä kellahtaa kuolleina selälleen. Mut sit ne taas yhtäkkiä käveleekin, ei voi tajuta.

Viivi kirjoitti...

Hihihi - päätyikö mustaan aukkoon ja sieltä edelleen massun pohjalle? Meillä Viivi tekee ensin tuttavuutta ja sitten Säde tulee ja hotkaisee....

ella kirjoitti...

Mindy: Kumma juttu! Ehkä ovat jostakin teatteriseurueesta, kun noin vain kupsahtelevat ja uudelleen virkoavat?

Viivi: Tällä kaverilla oli niin härskit ehdotukset, että lähelle kumarruttuaan neiti Penninraha oitis perääntyi. Haiskahtivat siis suorastaan!