lauantai 28. huhtikuuta 2012

Takaisin terassille

 
Parvekkeella tarkenevat päivisin jo aurinkoa kaipaavat chilit ja tarkeneepa jälleen neiti Penninrahakin. Viimevuotisen riskianalyysin mitä ilmeisimmin vanhettua on neiti kuitenkin päättänyt noudattaa äärimmäistä varovaisuutta parvekeoloissa. Niinpä Unna ulkoileekin vain lyhyitä pätkiä nenä tiiviisti nuuskien ja silmät ymmyrkäisinä, ellei sitten ihmettele maailman menoa kansalaissylistä käpälin.


Valtakunnassa toivotaan terassikelien jatkumista, jotta maakin sulaisi ulkoilukuntoon ja voitaisiin jälleen mennä valjastelemaan ihan oikeasti ulos.

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Äkkiä ulos Unna! Tuu tänne! Täällä voi ihan hyvin ulkoilla. Tänään bongasin töyhtötiaisen ja mamma oli tosi iloinen että huomasin sen niin sekin huomasi! Täällä on kaikkea jännää. Mutta naapurissa on nyt Nelli-miisu, pitää kattoo ettei se tuu mustasukkaiseksi. Tänään se kävi kiehnäämässä mamman jaloissa kun olin sisällä. Se ihan varmasti lähetti mulle terkkuja! Se oli tullu ettimään mua! Niin siis, kröhöm, piti sanoa että tervetuloa, mulla on suuri sydän!
RANSU

Ana kirjoitti...

Onpas sulla söpö punanenä. Eihän tassuja enää palellut kumminkaan?

ella kirjoitti...

Ransu: Töyhtö? Töyhtötiaisen?! Oo! Mulla on miniteransseilla (kans. huom. tuuletusikkunoissa) vaan talitiaiseita ja sit parvekkeelta nään harakkapuun, mut että töyhtötiaisia! Voisin hyvin tulla sinne morjenstamaan sitä Nelliäki, koska meillähän on yhteiset harrastukset. Itekin lähetän sulle mieluusti terkkuja!

Terkuin Unna Tuutikki

Zepa: Kiitos ja Ei! Ja mun nenäkin on ton värinen vaan koska olin niin LIEKEISSÄ!

Terkuin Unna Tuutikki

Mamma N kirjoitti...

Se on sitten terassikausi avattu sielläkin!

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Jopa oli aikakin! :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ei vara venettä kaada. Eli kannattaa olla tarkkaavainen ja varovainen, vaikka riskianalyysi vanhentuikin.

ella kirjoitti...

Myrsky: Etenkin siksi! Epäilysten lisäämiseksi parvekkeelle oli ilmestynyt myös kokonaan uusia kuivia lehtiä.

Elina kirjoitti...

Ihanaa kun kevät saapuu :)

ella kirjoitti...

Elina: Niin on! Lisääntyvästä lintubongauksesta ja aurinkoläikkäilystä ollaan varmasti onnellisia monessa kissakodissa :)