torstai 19. tammikuuta 2012

Viisaat masuvillat

"Mun masu vaan tietää. Nih."

Kansalaiset ovat tulleet siihen tulokseen, että Tuutusella on viisaat masuvillat. Mistä muuten masu voisi tietää, että turkin pitää kasvaa? Eihän tässä nyt mitään varsinaista luontaista karvanlähtöäkään ole ollut, joten mistä kalju tietää pukata uutta tilalle? Kaikki masuvillat eivät kuitenkaan voineet olla kasvuvaiheessakaan, sillä kansalaisten ahkerasti suorittaman silitysanalyysin mukaan ne ovat olleet valtaosin standardimitassaan. Silti lääkärireissusta seuranneen minisängen tilalle on jo kohonnut kattava, vaikkakin vielä läpinäkyvä, untuvakerros.

9 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Tuutikki pienoinen, masu on niin pehmoinen! Ihanasti siintää untuvan läpi vaaleanpunainen masu. Söpöä!

Saila kirjoitti...

Ihana untuvamasu ♥ Tuosta tulee ihan mieleen oman pieni untuvamasuni täällä kotona, tai ei se edes ole kovin pieni... Mutta ihmetyttää se, että Ransun masussa (tai vain alamasussa, tarkemmin) on vain nukkaa vaaleanpunaisen ihon päällä. Ransu elää sitä uikkarisesonkia edelleen, en keksi muuta selitystä.

Otto Kulta kirjoitti...

Älyvillaa! Tuutin masu ei pukkaa mitä tahansa untuvaa, vaan itsenäisellä ja oppivalla älyllä varustettua itsegeneroivaa villaa. Älyvillalla on vetovoimainen, suorastaan mesmeroiva vaikutus kansalaisiin. Älyvillaa on pakko koskettaa, nuuhkuttaa ja sen kasvua täytyy intensiivisesti tarkkailla. Oppiva älyvilla rekisteröi jatkuvasti kansalaisten käyttäytymisen erityispiirteitä, muokkaa villan kasvunopeutta, kasvusuuntaa,tekstuuria, väriä yms ominaisuuksia aina älyvillan oman tahdon ja tavoitteiden mukaisesti. Lopulta kansalaiset ovat älyvillan armoilla!

Mamma N kirjoitti...

Tuutunen on puhunut masuvilloillensa? Ei kai se nyt ylivoimaista olisi tuollaiselle viisaalle?

ella kirjoitti...

Myrsky: Ei kissanmassusta oikein voi olla pitämättä. Söpö ja untuvainen on kansalaisistakin oikein hyvä määritelmä kissan masulle :)

Saila: Rantaleijona mikä rantaleijona, uikkarisesonkia on venytettävä vaikka väkisin :D Kai Ransu kuitenkin kasvattaa paksummat verkkarit sitten keväällä, kun ryhtyy kauluriaankin kehittämään?

Otto Kulta: Melkoista hienoteknologiaa tuo masuvilla! :D Kaikki kuvaillut merkit kyllä pitävät paikkansa...

Naukulan Mamma: Niin, jospa se olisikin vielä puheohjautuvaa älyvillaa :D Unna lienee villoilleen kertonut, että kansalaiset pukevat kissalle villapaidan, jos ei villaa omasta takaa kasva. Siinä vasta motivaatiota älyvillallekin!

Maiselmo, Nessu ja Tiku kirjoitti...

Söpöt masuvillat! <3 Voi ihana Tuutunen ottaa vaa rennosti! :D

ella kirjoitti...

Maiselmo & kumppanit: Tuutti on melkoisen harrastunut rentoilija. Iltapesu tapahtuu aina selällään kellien ja usein kissi jää siihen kieriskelemään vähän lisääkin :)

Viivi kirjoitti...

Siis tuo massu oikein vaatii ja kutsuu rapsuttamaan!

ella kirjoitti...

Viivi: Kansalaiset ovat aivan samaa mieltä! :)