keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kylpylätunnelmaa eteisessä

"Oh I'm sorry Sir, this spa club is for members only," respa ylenkatsoo alempiaan siekailematta.

Valtakunnan eteiseen koottiin Ikeasta penkki, joka kätkee alemmalle tasolleen mukavasti eteisessä sijaitsevan johtomellakan ja reitittimen. Mikä tärkeintä penkki muistuttaa kovasti Tätilän saunan lauteita, joilla Unna on lomilla viihtynyt erinomaisesti. Entistä täydellisempää puhtauden tuntua tuo penkille asetettu pyykkikori, joka myös merikelpoisena aluksena tunnetaan. Penkin ja pyykkikorin yhdistelmä on ennennäkemättömän vetovoimainen, mistä lienee helppo päätellä, että penkin saapumisesta saakka Tuutti on viettänyt runsaasti aikaa kylpylätunnelmasta huumautuneena korissa torkkuen.

Eteisessä kuivuva pyyhepyykki korostaa spa-tunnelmaa.

Ilmakylpylän asiakas rentoutuu paljussaan.

19 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Oh! Spa ja sauna eteisessä, luxury lifestyle by Tuutikki. Vielä virvokkeet tarjolle niin hyvin viihtyy neiti:)

ella kirjoitti...

Luksusta tuntuu olevan pienen kissan elo täynnänsä. Asenteestahan se vain on kiinni! :D

Unnan onneksi ei ole näin pienessä valtakunnassa hirvittävän pitkä matka "kylpylästä" raikkaan veden äärellekään. Vesipisteitä on nimittäin ripoteltu pitkin valtakuntaa neidin hylättyä syksyllä keittiössä olevan vesikuppinsa lähes täysin.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Näin sen pitääkin olla. Drinksubaari open 24/7, ja semmoinen löytyy jokaisen kulman takaa jos sattuukin jano yllättämään;)

ella kirjoitti...

Vesi maistuu tosiaan ihan eri tavalla, kun sitä saa nauttia mm. lintujen bongauspaikalla. Tipuviihdettä ja drinksuja, mitäpä muuta voisi kissa toivoakaan, paitsi tietenkin maissituppaan naposteltavaksi ;)

Viivi kirjoitti...

Hei, puuttuuks paljusta vesi...? Hih, mikä kuva toi viimeinen!

Mamma N kirjoitti...

Kyllä on taas ilmeitä :D ! Kakkoskuvassa olisin näkevinäni jopa omistajan ylpeyttä uutta kylpylää kohden. Varsin tyytyväiseltä vaikuttaa!

ella kirjoitti...

Viivi: Kylpeminen on Unnasta huomattavasti nautinnollisempaa vedettä. Kastumisen riski on pienempi ja kokemus siten rentouttavampi ;D

Naukulan Mamma: Kyllä siinä varsin tyytyväisenä pönötetään :D Jos vain tarjoilu pelaisi, ei Tuutunen varmaan kylpylästään poistuisi kuin hiekkalaatikolle.

Meei kirjoitti...

Onpas Unnalla taas hienot puitteet. Joko teillä on kilometrin pituinen varauslista kylpylään? Veikkaan, että ilmakylpy on span suosituin hoito :D

ella kirjoitti...

Meei: Ensimmäisessä kuvassa näkyvän vastaanottovirkailijan ilmeestä päätellen kyseessä on Hyvin rajatulle ja valikoidulle jäsenistölle auki oleva yksityiskylpylä. Ilmakylpy ja erilaiset rentoutumishoidot ovat olleet toistaiseksi span suosituimpia :D

Heidi kirjoitti...

Mitkä ilmeet, etenkin tuossa tokassa kuvassa! :D Hieno spa neidillä!

tuutäti kirjoitti...

Jopas nyt on neidillä oltavat! Taitavat voittaa Tätilän saunanlauteet? Tai ainahan ne kotiolot kaiken voittavat. Kuvat ovat niin kutsuvia, että piakkoin täytyy jo harkita tutustumiskäyntiä Tuutusen kuivakylpylään. Ja mikä mainio penkki! Onnittelut siitä kansalaisille!

kitinen kirjoitti...

Ei oikeasti voi olla noin suloista ja tyytyväistä kissaa ♥

Mindy kirjoitti...

Unna saunan vienninedistämismaskotiksi - asianmukaisilla silakkakorvauksialla toki! Ostajien luonteesta riippuen voi sitten käyttää keskimmäistä serious business -kuvaa tai nautinnonhakuisille viimeistä.

ella kirjoitti...

Heidi: Kiitos kehuista. Neiti jatkaa ilolla ilmeilyään!

Tuutäti: Kiitos kehuista. Saunanlauteisiin nähden Tuutin kylpylässä on bonuksena yksityisyys (ei yllättäviä Lyyti-tätejä) ja ympärivuorokautinen vapaa pääsy jäsenille :D

Kitinen: Joo, ei ookaan, me huijataan! Alimmassakin kuvassa kissa oikeasti kärsii akuutista cheddarinpuutostilasta ;D

Mindy: Siellähän kehitellään oivia bisnesideoita! Silakanpyyntiin laajentaneet saunanvienninedistäjäpohatat ottakoon siis yhteyttä tarvittaessa :D

Maiselmo, Nessu ja Tiku kirjoitti...

Voi ihana! =) Ja spaa... Se kyllä parasta ja vielä eteisessä! :) Voi Tuutunen! Kadeja ollaa! :D

Ana kirjoitti...

Masukarvatuuletus jee!

ella kirjoitti...

Maiselmo & kumppanit: Hih, eikä ole pitkä matka kylpemään, senkun vain eteisessä pyörähtää ;)

Zepa: Masutuuletuksiahan täällä riittää :D

Kisulit kirjoitti...

Vastavierailulla blogissasi. Onpas täälläkin suloinen mustavalkoinen kaunotar, joka sykähdyttää kissamaista sydäntä!

ella kirjoitti...

Kisulit: Kiitos kaunis kehuista, mustavalkoinen neiti ottaa ne oikein mielellään vastaan :) Kiva, kun piipahditte täälläkin!