maanantai 9. tammikuuta 2012

Siekailematon salajuoni

Tänään kansalainen kävi eläinlääkärillä kyselemässä ja varasi tarkastuksen huomiselle. Asiakas itse on vielä onnellisen pahaa-aavistamaton asiasta tai ainakin esittää sellaista. Auttamattoman huonoilla pokerinaamoilla varustetut kansalaiset eivät kuitenkaan elättele toiveita, etteikö myyräntyö paljastuisi kissalle. Ovathan pikkujyrsijät sen pääasiallista ravintoa luonnossakin.

Valtakunnassa on totuttu kieroon peliin.

Tästä valtakunnan johdon tahdon vastaisesta salajuonesta ja sen onnistumisesta raportoidaan yksityiskohtaisesti pikimmiten.

21 kommenttia:

Musta kirjoitti...

Hei IHMINEN, me LUETAAN AJATUKSIA!

Jos et tienny.

(mä ainakin luen - Harmaata en olis niin varma)

Jenni kirjoitti...

Unna VARO, kuulostaa kamalan kierolta!!!

ella kirjoitti...

Musta: Ei ole jäänyt huomaamatta tämä taito. Siksi ihmiset koettavat olla ratkaisevilla hetkillä mahdollisimman ajattelemattomia!

Jenni: Unnalla taitaa olla jo meneillään oman suunnitelmansa vaihe "tiedän, että ne ei tiedä, että tiedän, joten näyttelen, etten tiedä, etteivät tiedä!"

Ana kirjoitti...

Olen ollut huomaavinani, että tekeepä/ajatteleepa sitä mitä tahansa kun kissojen korvienpuhdistus, hammaspesu, vetskulle lähtö, lääkintä tms mikä tahansa poikkeava lähestyy, ei se auta mitään. Mä tiedän, miten ihmiset lähettää "tiedostamattomia viestejä" ja jaaddadadadadaaa ja varmasti vältän myös sitä niin paljon kuin voin. Ei voi mitään - Musta tietää. Se vaan TIETÄÄ. Tosi kiusallista :-( En pärjää kissalle oveluudessa! :-0

ella kirjoitti...

Zepa: Sama täällä. Teoria on tiedossa, mutta mikä lie, kun aina kissa tietää. Tätilään junailun aamuna nousimme normaalisti, normaaleja toimia normaalisti suorittamaan (lähtö oli vasta 11 tienoilla): Unna kävi kääntymässä ruokakupillaan, jätti syömättä ja painui sitten sängyn alle piiloon hiekkalaatikolla asioimatta. Tavallisina aamuinahan neiti syö ja hiekkalaatikoi kursailematta. Että heko-heko, ihmiset, hävisitte.

Sirpa kirjoitti...

Me ihmiset lähetämme jotakin tiedostamatonta signaalia kissoille, että nyt on tulossa muutos päiväjärjestykseen. Kollolla lähestyy viikonlopun mittainen "lomamatkahoito" ja kissa tulee aavistamaan hyvissä ajoin joutuvansa koppaan. Onneksi hoitopaikka ja hoitaja on tuttu. :)

Otto Kulta kirjoitti...

Tuutti tietää, sillä kansalaisten kieroiluyrityksissä

1)kansalaisten kehonkieli ns vuotaa auttamattomasti
2)kansalaisten ominaishaju muuttuu elimistön erittäessä ekstrakortisolia
3)kansalaisen silmänpohjat paljastavat kieroilusuunnitelman binäärikoodin, jota Tuutti lukee kansalaisten silmiin salaperäisesti katsoessaan (verkkokalvo on suora ikkuna aivoihin, toim. huom.)
4)valtakunnan sähkömagneettisessa kentässä tapahtuu viiksikarvoin havaittavia muutoksia kansalaisten sykkeen muuttuessa ja hikoilun lisääntyessä

Tuutti pyörittää palloa kuvassa siihen malliin, että odotettavissa on kunnon kierrepalloja kansalaisten kenttäpuoliskoon. Keskittynyt ilme ennakoi pitkiä palloralleja :D

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Onneksi Kollolle on sentään varmasti tiedossa mukava reissu tuttuine hoitopaikkoineen :)

Otto Kulta: Sieltäpä tulikin kattava lista! :D Ainoa keino puijata kissaa taitaisi olla Men in Black -tyyppinen muistikäsittely kansalaisille, minkä lisäksi ulkopuolinen muistuttaja soittaisi uunoille toimintakäskyn vasta ratkaisevilla hetkillä. Epävarmuustekijäksi jäisi tosin edelleen kansalaisten kyky kyllin nopeaan toimintaan.

Saila kirjoitti...

Unna varo! Huomenna, piiloudu kaikkein ovelimpaan paikkaan! Mä en pääse nyt hakeen sua kun tultiin just saareen. Enkä oo ihan varma missä on Tampere.
Aijaa, mamma just sanoi että kun olen Hyvinkäältä niin se olis vaan samaa tietä eteenpäin vähän pitemmälle. No sehän on helppoa! Mutta miksen alun perin lähtenyt sinne päin? Nyt en tajua.
RANSU

ella kirjoitti...

Ransu: Vielä parempaa, piiloudun ja järjestän niille semmoset yllärit etteivät osaa ajatellakaan! Mut hys hys nyt, ne ei tiedä, että tiedän, eikä ne varsinkaan mun suunnitelmista tiedä!

Terkuin Unna Tuutikki

L-L kirjoitti...

Kansalainen voi kuvitella toimivansa salassa. Epäilen kuitenkin että huomenissa Unna-neidin kuudes aisti kertoo että juuri Nyt on paettava talouden vaikeimpaan nurkkaan piiloon.

Siinä saa kansalainen sitten miettiä kuka vetikään pisimmän korren juonitteluistaan huolimatta.

Mamma N kirjoitti...

Jaa, että sellaisia juonia. Täällä juonitaan vasta perjantaina (diabeteskontrolli).

ella kirjoitti...

L-L: Älylliseen alemmuuteensa alistuneena kansalainen on jo varautunut henkisesti erittäin epäreiluun mittelöön, jossa ratkaisevina tekijöinä mm. suljetut ovet ja kääntyvät peukalot.

Naukulan Mamma: Kansalaisten juonet on toistuvasti todettu heikkolaatuisiksi ja ilmiselviksi. Toivottavasti Naukulassa juonitaan paremmalla onnella!

Maiselmo, Nessu ja Tiku kirjoitti...

Unna, äkkiä piiloon! Juonet voivat olla hyvinki juonekkaita! ;)

ella kirjoitti...

Maiselmo: Eihän sitä nyt vielä voi piiloutua: iltapala on vielä saamatta! :D

Maiselmo kirjoitti...

No syö vaa iha rauhas ja nuku hetken, jos piilopaikka on kovin ahdas! :D

ella kirjoitti...

Maiselmo: Hyvä neuvo :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Voi voi.. Unna parka! Mutta Unnahan osaa sitten laittaa ranttaliksi siellä eläinlääkärillä jos meininki ei ole neidin mielen mukaan. Olkaahan kansalaiset varuillanne.

ella kirjoitti...

Myrsky: Kierot kansalaiset ovat varautuneet valjain eläinlääketieteellisissä tiloissa tapahtuviin hurjuuskohtauksiin. Unna kun ei anna minkäänlaista myrskyvaroitusta näistä epätyypillisemmistä tahtotiloistaan. Varuillaan ollaan kyllä siitä huolimatta, kiitos vain toivotuksista :)

Ana kirjoitti...

Äh, Otto-kulta, ei ollu hyviä uutisia nuo :-( Ei voi salata vaikka käyttäytyisi miten "luontevasti". ÄH!

ella kirjoitti...

Zepa: Ja vaikka eilen aamulla tehosikin, niin jatkossa ei täälläkään tulla käyttämään kissanpyytämisen apuna yhtäaikaisesti nälkää, pissihätää, tipulintuja ja kissanminttuöveriä... Sikäli ikävää, ettei perinteisillä viekkaudella ja väärydellä kissalle pärjää.