perjantai 6. tammikuuta 2012

Tervetulokomitea

Hienoisella viiveellä neiti Penninrahan valtakuntaansa saapumisesta ilmestyi parvekkeelle kekkaloimaan mieluisa tervetulokomitea. Linnunaivoiset tervetulotoivottajat eivät mitä ilmeisimmin olleet kuitenkaan sopineet audienssistaan etukäteen, sillä he saapuivat moukkamaisesti juuri Unnan päiväuniaikaan.

"Kutulu-thu-thu-lulu!"

Ensin parvekkeelle lehahti yksi pulu, joka jo sai kansalaiset kiljahtelemaan vajaamielisesti. Pulun toitottaessa vielä yhden kaverinsakin paikalle saivat kansalaiset jo vipinää kinttuihin, jolloin toinen hilpaisi etsimään kameraa ja toinen herättelemään kissaa.

Ensimmäinen pulu esittää perspektiivi-illuusiota oksalla istumisesta toisen hengähtäessä sivummalla.

Ymmärrettyään kansalaisten tarkoituksen Tuutti oli selvästi mielissään näytöksestä. Häntä viuhtoi tahtia, ja kissa jäi vielä lintujen kaikottuakin kelpo toviksi odottelemaan encorea.

17 kommenttia:

tuutäti kirjoitti...

Jopas on Tuutusella ollut kelpo live-esitys seurattavana loppiaisen kunniaksi! Tätilässä ollaan hieman kateellisia moisesta, kun täällä on vain uuteen uskoon tuunattu kiipeilyteline. Linnut ovat kaikonneet.

Jenni kirjoitti...

Oi mikä linnunaivoinen esitys! Luulen, että kaikissa kissakodeissa kadehditaan moista. :)

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Hieno show. Mutta ei encoree? Ehkä se tulee vasta myöhemmin? Tai ehkä linnunaivot ei tykänneet kun shown tähdet ei saaneet ruusupuskaa kumarruksessa? Linnut... mitä niistä voi tietää? semmosii pörhistelijöitä.

ella kirjoitti...

Tuutäti: Uskon, että tätikissatkin ottaisivat parvekkeelle mieluummin puluparven hyppimään ikkunasta kurkkivien naapurin kissojen sijaan. Ihmiset taitavat sielläkin tosin olla näistä eläinlajeista eri mieltä.

Jenni: Niin, tai ainakin kissajäsenet kadehtivat moista :D Kansalaisia sen sijaan arvelutti, liekö parveke päätynyt pulujen kiinteistövälittäjien listoille...

Musta ja Harmaa: Kyl ihmiset ainakin kävi sen jälkeen parvekkeella kovasti taputtamassa! Et ehkä ne pulut kuuli ja tulee myöhemminki pitämään showta? Ihme pörhöi kyl.

Terkuin Unna Tuutikki

tuutäti kirjoitti...

Nyt ei sitten auta muu kuin VahtiTuutunen kehiin. Ja kansalaiset auttavat kykynsä mukaan lepotaukojen ajan.

ella kirjoitti...

Onneksi Tuutunen ottaa tämän tehtävän ylväille harteilleen enemmän kuin mielellään! :D

Saila kirjoitti...

Unna-neito! Olet niin ihanan aktiivinen. Ja ihan oikeassa myös, siinä että pitää jäädä kyttäämään koska ne tulee takas. Ja sitten tassu viuhumaan niin saa iltapalaa!
Kiitos tassukehuista, mustakin ne on kelpo työkalut. Kröhöm! Pörr!! Ja Tiilenpunainen Tiikerinenä, senkin sä huomasit! ♥ Mun mamma sanoo kans just että se on tiilenpunainen, niin kuin isoilla tiikereillä.
Oon Tiikeri-Ritari, varsinkin sulle beibi ♥
RANSU

Sirpa kirjoitti...

Linnut tulevat kujeramaan kissalle, kun tietävät kissan olevan lasin toisella puolella. :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Linnunaivoinen esitys, mutta ilmeisesti show upposi yleisöön, ihan kybällä:D
Ja mikä hienointa, Unnan herätyspalvelu pelaa! Unna, olet onnentyttö kun sinulla on noin fiksuja ja palvelunhaluisia kansalaisia!

Mamma N kirjoitti...

Kyllä tuon shown takia kannattikin Tuutuli herättää!

ella kirjoitti...

Ransu: Kiitti kannustuksesta, ritarini! Oon tosi huomiokykyinen, ettei tosiaankaan jää huomaamatta pulut saati komeet tiikerit <3

Terkuin Unna Tuutikki

Sirpa & Kollo: Hih, lintuset siis tykkäävät elää vaarallisesti! :D

Myrsky: Kansalaiset ymmärsivät kyllä, ettei näin laadukas esitys suinkaan ollut järjestetty heitä, vaan neiti Penninrahaa varten ;)

Naukulan Mamma: Jopa kansalaiset olisivat halunneet tulla tuon vuoksi herätetyiksi (jos siis olisivat nukkuneet), joten valtakunnan lintubongarin herättäminen oli itsestäänselvyys!

Otto Kulta kirjoitti...

"Kutulu-thu-thu-lulu!" :D :D

Esimerkillistä palvelua - näin hienosti tuetaan lintubongarin vaativaa ja vastuullista työtä. Sanontahan kuuluu "Jokaisen lintubongarin vankan hartialinjan takaa löytyy palvova kansalainen".

Puluja ei normitirppalaudat kiinnosta, vaan pitää olla jotain ekstraa. Parveketta voisi tuunata houkutuslinnuilla (ei sellainen perinteinen vesilintu vaan puluversio) ja kaiuttimet toistamaan "Kutulu-thu-thu-lulu!"

ella kirjoitti...

Otto Kulta: Varmaan jatkuva pullanmurutarjoilu takaisi parvekkeen varieteeteatteriin myös jatkuvan pulunäytöksen :D Ikävää, että kansalaisten intressit asian suhteen ovat kuitenkin pidemmällä aikavälillä ristiriidassa lintubongarikissan mieltymysten kanssa.

Otto Kulta kirjoitti...

Jepujep, pulut ovat pullamössölintuja! Pullatarjoilua emme suosittele, sillä mitä siitä seuraa??!! Nyt Otto, Tuutti ja kaikki viattomat kissit ja kansalaiset sulkevat pystykorvansa:parveke puolillaan pulunpaskaa :((

ella kirjoitti...

Otto Kulta: Aivan. Tätä ounastellen kansalaiset käyvätkin nyt hytisemässä parvekkeella erityisen ahkerasti, jotta puluillekin selviää, ettei tila ole vapaa majoituskäyttöön.

sea kirjoitti...

Pikkulinnut vielä menee, mutta pulut on pirun keksintö. Aikanaan asuin talossa jossa pulut oli vallanneet kaikki tuuletusparvekkeet (omia ei sentään). Makkarin ikkuna oli valitettavasti juuri tuuletusparvekkeen vieressä, kesäsin oli tukahduttavan kuuma ikkuna kiinni, mutta ikkuna auki heräsin joka aamu siihen kurnutukseen heti kukonlaulun aikaan. On muuten yksi ärsyttävimmistä äänistä noin pitkällä aikavälillä...

Onneksi pulut on alkaneet kai kaikota täältä Hervannasta? Tämän eikä edellisen talon lähellä ainakaan asustanut kurnuttajia.

ella kirjoitti...

Sea: Täällä noita ei ole näkynytkään, minkä vuoksi tämä ihmetytti kansalaisiakin. Vaan onpahan noilla hyväkkäillä siivet, joilla liihotella tännekin niin Tampereen kuin Hervannankin keskustoista... Kuten sanottu, pikkulinnut olisivat tervetulleempia.