sunnuntai 14. marraskuuta 2010

"Raindrops keep falling on my head..."

Tällainen yllätysvideo odotti minua eräänä päivänä.Aktiivisen tassuttelun tuloksena Unnallekin selvisi, että suihkuverho tosiaan on märkä. Videon kuvannut ja koostanut kansalainen ei ollut ehtinyt maisemoida pyykkipäivän täyttämää kylpyhuonetta, mutta yllätyksen iloisuutta se ei vähentänyt lainkaan.

15 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Ihana :D ! Siinä oli pienellä kissalla ihmettelemistä!

Furensic Evidence kirjoitti...

Voi Unna että oot ihana! Meistäkin vesi on jännää, Ossu esim. kaataa saunassa löylyvesikiulun ja sitten ihmetellään lauteiden alla sitä sadetta!

Sirpa kirjoitti...

Mainio video ja Unna! :) Suihkuverhosta on monenlaista hyötyä - toimii kissan viihdykkeenäkin. :D
Kollo käy täppäilemässä suihkuverhoa - verho on kylläkin silloin yleensä kuiva, ehkä kahiseva ääni miellyttää Kollon korvia.

Saila kirjoitti...

Voi Unna kun olet söpö ja nopea ja ihana! Fanitäti saaressa on aivan mykkänä ihastuksesta.
Ei tuossa edes voinut katsoa mitään muuta kuin Unnaa, pyykkipäivän tavarat olisi jääneet ihan huomaamatta ellet olisi niistä maininnut ;-)

Kuovi kirjoitti...

Aivan ihana video <3 Täällä kyllä kovasti hymyilytti tuo suihkuverhon ihmettelytuokio :)

seijastiina kirjoitti...

Ihana ♥
Kissat on sitten ihan hassuja välistä :)

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Ei meilläkään jokapäivä kylpyhuoneessa sada, kyllä siinä ihmettelemistä riittää! :)

Furensic Evidence: Nyt oli kyllä hyvä vinkki! Pitää heti kokeilla tätien luona tota, kun niillä on saunaki! Kiitti!

Terkuin Unna Tuutikki

Sirpa ja Kollo: Meillä suihkuverho toimii nimenomaan kissanviihdykkeenä. Suihkuverhona se ei juurikaan suostu palvelemaan, vaan kuvittelee silloin päätehtäväkseen ihmisiin liimautumisen...

Saila: Itsekin olin söpöydestä mykkyrällä videon nähdessäni :) Pyykkimaininta oli suunnattu epäolennaisuuksiin keskittyvälle kansanosalle. Muut ymmärtänevät, ettei lavastus ole pääroolissa Unnan modernistisessa sadepisaraperformanssissa ;D

Kuovi: Kiitos kehuista :) Kylppäri on Unnasta muutenkin aivan ihmeellinen paikka: pelkkää viemäriäkin on tuijotettava kymmeniä minuutteja päivässä!

Seijastiina: Ja jotkut kissat ovat sitten ihan hassuja muutenkin.. :D

sea kirjoitti...

Kissat ja vesi! Etenkin tippuva tai valuva vesi. Kunpa se ei vaan olisi niin märkää. :D

ella kirjoitti...

Sea: Märkyys on omituinen ja miltei käsittämätön haittapuoli vedessä. Pisaroita täppäilevä Unna tuntuu aina hämmentyvän siitä hetkeksi "Hitsit, taas kastu käpälät! Ja taas!" :D

luolaleijona kirjoitti...

Unna on rohkea, meidän pojat juoksisivat piiloon moista sadetta! Tai ehkä tytöt vaan on rohkeampia? Polgarakin ihmettelee usein vettä.

ella kirjoitti...

Luolaleijona: Unna on tutkijatyyppiä: kylpyhuoneessa kiinnostavat veden liikkeet, kukkapöydällä tehdään vertailevaa tutkimusta kasvien lehdistä (mausta...) ja ikkunalaudalla laskeskellaan lumihiutaleiden keskimääräistä putoamisnopeutta ja -kulmaa ;D Kenties Polgarakin tähtää tieteen saralle?

Ana kirjoitti...

Pieniä hentoja otteita :-) Voi Unna kun oon nöppeli!

ella kirjoitti...

Zepa: Kylpyhuonesateen säätely suihkuverholla on tarkkaa puuhaa :D Piristävää, miten kissa jaksaa kerta toisensa jälkeen haltioitua jostain "pikkujutusta", kuten vesipisaroista :)

Taina kirjoitti...

Hauskaa touhuilua Unnalta,ei pelkää vettä,kissat on uteliaita,kunnes selviää todellinen tilanne.:).Mukavaa alkanutta viikkoa♥

ella kirjoitti...

Unna on usein utelias, vaikka tietäisikin, että tassut kastuvat :) Mukavaa viikkoa sinullekin!