sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Pelikone

Lauantain Pirokissa valtakunnan omistukseen siirtyi kelpo peli blogikissojen Lulun, Lean ja Lotan huomasta. Kauppoja oli toimittamassa kaunoinen Lotta-neiti, joka myös sivumennen hurmasi ihmisiä kissanäytelmän kainona sankarittarena.

Kokovartalotaktiikkaa.

Aiemmin valtakunnassa pelattuun halpakopioon verrattuna pelin ehdottoman hyviin puoliin kuuluu kestävyys. Puista pelilautaa ei topakampikaan kissatyttö saa romutettua toisin kuin pahvilaatikkoon pohjautuvaa mallia. Pientä miinusta pelille voisi antaa huijausmahdollisuudesta, mutta samapa tuo, kun se pitää kissan kiireisenä niin oikeaoppisesti kuin fuskaamallakin pelattuna.

Neiti Penninraha keskittyy siirtoonsa.

Syystä tai toisesta Unna tuntuu käyttävän enemmän "kissamaisia keinoja" silloin, kun en ole metrin säteellä pelilaudasta, mutta siirtelee puupalikoita kuuliaisemmin, jos istun vieressä "valvomassa". Raksuja lisäilevänä pelinhoitajana toimiminen onkin varsin mukavaa, sillä voittojen maksimoimiseksi ovela neiti Penninraha käy aina ohimennen puskemassa pelinhoitajaa.

"Jos tästä vähän kokeilisin..." tuumii neiti Penninraha kyynerpäätä myöten pelivälineessä.

11 kommenttia:

Lulu, Lea ja Lotta kirjoitti...

Hienoa, että peli Unnaa kiinnostaa. Ja kissan kanssa eläessa se on ehdottomasti niin, että kekseliäs mieli ja fuskaus kuuluvat erottamattomasti yhteen :D Ja sehän toimii molempiin suuntiin.

ella kirjoitti...

Aivan niin, ja luovaahan se vain on, ettei kangistu vain yhteen valmiiksi keksittyyn pelitaktiikkaan, vaan kehittää omia ;D Unnalta ei konstit lopu, mitä ruokaan tulee.

tuutäti kirjoitti...

Mainio peli! Ja vielä "Dog Turbo"! Taitaa olla just kissoille tarkoitettu!

Sirpa kirjoitti...

Selvästi kissaa kiehtova peli! :) Fuskaaminen ei haittaa kunhan kissa pysyy työn touhussa. :D

Mamma N kirjoitti...

Loistava sijoitus! Naukulaankin hankittiin vähän aikaa sitten koirien aktivointilelu ja se on Helmin suuressa suosiossa.

Furensic Evidence kirjoitti...

Kylläpä Unna näyttää keskittyneeltä! Toimisikohan tuo myös ilman raksupalkintoja?

ella kirjoitti...

Tuutäti: Tottakai on, eihän koirilla ole pieniä joustavia käpäliä, joilla syrpöttää palkintoja pelivälineen urista ;D

Sirpa & Kollo: Samaa mieltä! Etenkin, kun tuo tarmokas "huijaus" tuntuu kuluttavan enemmän energiaa kuin "oikein" pelaaminen.

Naukulan Mamma: Siltä vaikuttaa :) Pitää vain välillä nostaa säilöön, että uutuusarvo säilyisi mahdollisimman pitkään.

Furensic Evidence: Unna siirtelee pelipalikat "palkintokohtiin" ja katselee sitten kummissaan, miksei palkkoja heru. Välillä tosin kolistelee niitä ihan muuten vaan ympäriinsä :D Voisi siis toimia ilmankin sellaiselle kissalle, joka ei ruokapalkoista välitä.

Maiselmo ja Nessu kirjoitti...

Kissathan pitää uusista jutuista tai peleistä! Unnahan näyttää hyvin keskittyneeltä.

ella kirjoitti...

Maiselmo & Nessu: Kyllä vain, uteliaisuushan on kissalle luontaista :)

Onni kirjoitti...

Aika pähee :O

ella kirjoitti...

On! Ei oo kaikilla tommosta rulettia!

Terkuin Unna Tuutikki Pelimarkka