perjantai 24. syyskuuta 2010

Keltainen sukellusvene

"Outo on..."

Viime kevään alennusmyynneistä löytyi kirkkaankeltainen XL toppaliivi alle kympillä. Juuri sopiva! Vaan arvannetteko mihin?

"... Heeei, täällähän on raksutarjoilua!"

Ompelukoneen puutteessa loistoidea sai odottaa ompelukoneellisen ja ompelutaitoisen Tuutädin vierailua, joka ajoittui kuluvan viikon alkuun. Hänelle suurkiitos toteutuksesta, vaikka kopanpäällistä olikin visioitu ja suunniteltu valtakunnassa jo kelpo tovi.

"Arvostan."

Tuutäti surautti toppaliiviin aukon kuljetuskopan kahvalle, siisti supummaksi molemmat päädyt ja viimeisenä silauksena tilkitsi hiha-aukot mustalla fleecellä, jotta ne enemmän muistuttaisivat sukellusveneen ikkunoita. Valtakunnassa vallitsee tyytyväisyys ja jopa koppakammoinen Tuutunen on kiinnostunut Asiallisesti Ehostetusta kopasta. Liekö aiempi vastenhankaisuus matkusteluun ollut pelkkä tyylikysymys?


Innokas apulainen pyöri tietenkin auttamassa niin päällisen tekovaiheessa kuin valokuvienkin räpsimisessä. Raksujakaan ei tarvittu käyttäjäkuviin kuin muutama, sillä käyttäjä ramppasi kopassa jopa mielellään. Hämmentävää.

22 kommenttia:

Saila kirjoitti...

No niin, hyvä että joku tajusi mistä pienet hienot kissatytöt on tehty. Tyylitajusta tietysti.
Ransulla on asiaa: Neidillä on tosi söpö peppu!
terveisin
RANSU Karvapehva

ella kirjoitti...

Saila: Eittämättä koppakammo on saanut alkunsa pentuajan vastenmielisen epätyylikkäästä matkasta KOIRIEN kuljetuslootassa! Uusi kopanpäällinen resonoi sentään ihanasti Unnan kultasilmien kanssa :)

Ransu:
Tsihih! Terveiset vastaanotettu.

Terkuin viehko villahousuneiti Unna Tuutikki

Mamma N kirjoitti...

Vau. Tuo onkin meiltä vielä kokeilematta. Hyviä muikkuhetkiä ja kylmää valkoviiniä, eipä hullumpaa sekään!

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Kiitos kiitos :) Kopanpäällinen tuo toivottavasti Tuutuselle turvantunnetta matkustaessamme, sillä vaimentaahan se kuitenkin hieman ääniä ja tekee kopasta fyysisestikin suojaisemman. Junia odotellessa on etenkin talvisin ikävä miettiä, kuinka kylmä koppamatkustajalla onkaan, kun itsekin laiturilla hytisen.

Furensic Evidence kirjoitti...

Aivan upea on Tuutusen sukellusvene!

tuutäti kirjoitti...

Tuutäti kiittää ompelutaitoansa ylistävistä ylisanoista ja kumartaa syvään. Ja onhan toki hyvä, että Tuutunenkin arvostaa tyylikästä sukellusvenettään. Täytyy vielä yrittää saada se väreihin sopiva sponsorimerkki siihen ikkunaan! Kylläpä nyt kelpaa matkata kummitätikisujen luo syksyn ja talven viimojen aikana.

P.s. Vappu nautti suuresti illan kisavieraiden seurasta ja otti vastaan kehuja söpöydestään, Lyyti katsoi parhaimmaksi paeta yläkertaan viltin sisään.

ella kirjoitti...

Furensic Evidence: Kiitos kehuista! Ideointi menee minun ja Tuutusen piikkiin, mutta toteutuksesta kaikki kunnia Tuutädille :)

Tuutäti: Merkki sopinee paremmin muuanne kuin ikkunaan, ei kai nyt hullukaan peitä näköalaansa sponsorimerkinnöillä? :D

Voi Vappua! Vaan eivätpä ole olleet väärässä: Vappunen on söpö kuin mikä :) Lyytillä on selvästi ollut "Bad Fur Day", joten neiti ei ole halunnut näyttäytyä vieraille epäedustavana.

Lulu, Lea ja Lotta kirjoitti...

Näpsäkkä idea hauskasti toteutettuna. Ja onhan se aina hauskempi Unnalle että otetaan keltainen sukellusvene näkösälle kuin kuljetuskoppa.

tuutäti kirjoitti...

Tarkemmin ajatellen aamulla kävi niin, että luulin Lyytin tulleen sisälle jo ennen yhdeksää. Kuinkas ollakaan yhdeltätoista tajusin, ettei sitä näykään sisällä. Kisu mukotti heinäpuskansa vieressä pihalla. Ei siis ole ihmekään, ettei se ollut kovin seurallinen.

Musta kirjoitti...

Ihmiset ei osaa arvostaa tyylikysymyksii tarpeeksi enneku joku sattumalta opettaa...

Taina kirjoitti...

Näyttää tykästyneen omaan sukellusveneeseensä.:D,hauska toteutus,kissalle ainakin kelpaa.:)

Sirpa kirjoitti...

Upea kopanpäällinen - ei ihme, että Unna nyt viihtyy kopassa. :) Kollo ilmoittautuu myös koppakammoiseksi.

Mayo kirjoitti...

Ihana kisu : ))

ella kirjoitti...

Lulu, Lea ja Lotta: Kiitos, tykätään lopputuloksesta itsekin :) Koppa tosin on aina näkösällä, jotta välttyisimme "nyt lähdetään!" -paniikilta...

Tuutäti: Voi Lyytiä... On mahtanut prinsessaa korveta, kun ei ole päässyt vastaanottamaan vieraita hoviinsa ja kuuntelemaan kehuja maagillisen lumoavista silmistään! Kauhea väsymys raskaasta ulkoilusta.

Musta:
Noniimpä! Ei mitään käsitystä siitä, että ei arvokkaita ruhtinattaria ja prinsessoitakaan kyytsätä avovaunuissa, vaan verhotuissa menopeleissä!

Terkuin Unna Tuutikki

Tansku: Kiitos kehuista! Täytynee raportoida matkustusmukavuudestakin, kunhan seuraavan kerran junailemme.

Sirpa & Kollo: Ehkä tuo päällisen tuoma suojaisuus tekee siitä erilaisen, kiinnostavan "luolan". Tai sitten tyylitajuista neitiä on vain nolottanut ruma muovikoppa.. :D

Mayo: Ehdottomasti samaa mieltä ;D

sea kirjoitti...

No nyt se soi sitten päässä koko päivän! :D

We all live in yellow submarine,
yellow submarine, yellow submarine......

Mut kiva poksi! :)

ella kirjoitti...

Sea: Voisinkin laittaa toppaliivin taskuun pienen nauhurin soittamaan Yellow Submarinea aina, kun olemme liikenteessä... ;D Pahinta on, kun ko. biisin kertosäe vain toistuu ja toistuu päässä lakkaamatta. Koeta siinä sitten käyttäytyä normaalisti :D

Nessu ja Maiselmo kirjoitti...

Wow! Ei voi muuta sanoa, raksupalvelu! <3 :D

ella kirjoitti...

Nessu & Maiselmo: Kiitos kehuista! Ja kyllä Unna on tyytyväinen aina, kun raksupalvelu pelaa :)

sea kirjoitti...

Soiva sukellusvene! Eiih, hajoisin varmaan palasiksi jos semmoinen livenä vastaan tulisi. :D

ella kirjoitti...

Sea: Luulen, että repeäisi aika moni muukin, jos Yellow Submarine on vähänkään tuttu ;D

sea kirjoitti...

Kaikki jotka on lapsena käyneet Lintsillä tuntee biisin, plus vanhemmat jotka eli kun se oli "hitti". Lintsillähän se soi aikanaan, en tiedä soiko vielä, siellä Vekkulatalossa tjsp. :)

ella kirjoitti...

Sea: Aa- itse en muista Yellow Submarinea Vekkulasta, mutta toisaalta olin siellä käydessäni alle kouluikäinen. Toisaalta tunsin kyllä biisin ennen kuin tiesin Beatlesista, joten eiköhän soiva sukellusvene hihityttäisi aika monia muitakin :D