keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Rahankäyttöongelma

Pula-ajan jälkiaalloissa sopii kiinnittää huomiota rahankäyttöön. Kuten arvata saattaa, kissalla ja mistään mitään ymmärtämättömillä kansalaisilla on varsin eriävät näkemykset siitä, miten rahaa, eritoten viiden sentin kolikoita, tulisi käyttää. Kansalaiset luulevat kolikoita maksuvälineeksi, mutta Unna Tuutikki tietää paremmin: rahalla pelataan!


Pikku uhkapeluria kiinnostavat erityisesti lompakosta eksyneet viisisenttiset, jotka litteydessään tarjoavat valtavasti haastetta käpälille. Mieltä kiehtoo, kuinka kolikon, josta ei saa otetta, saisi nostettua lattialta? Ja miksi raha aina pakenee tassua solmulelun alle?

Kuvasarjan jokaisessa kuvassa siis pelataan lantilla, vaikka solmulelu onkin ärsyttävästi tiellä niin kissan kuin kuvaajankin mielestä. Uhkapeluriksi Unnaa ei silti voida lukea, sillä tunnollisena pikkueläimenä Unna tallettaa rahansa pelin päätteeksi aina varmaan paikkaan, kuten sohvan tai maton alle.

4 kommenttia:

Furensic Evidence kirjoitti...

Hurmaava peluri, mutta ei kantsi päästää sitä Las Vegasiin!

t. Furensic Evidense, the CSI (Las Vegas) cat

ella kirjoitti...

Ei todellakaan kannata, sillä tämä neiti pelaa kaiken minkä käpäliinsä saa! :D

Mamma N kirjoitti...

Todella hurmaava! Ja niin keskittynyt peliharrastukseensa :)

ella kirjoitti...

Peliriippuvainen Unna ei sentään onneksi ole, sillä rahapeleistä voidaan siirtyä sujuvasti esimerkiksi pussinsulkijoiden neppailuun ;D