keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Koulunkäyntiavustaja


Opiskelu on niin paljon helpompaa, kun on avustaja. Kehräävä mytty kainalossa pitää paikallaan, eikä ajatus pääse harhailemaan saati opiskelija livahtamaan tenttiaineiston äärestä jääkaapille. Ylioppilaskirjoituksiinkin on menestyksellisesti luettu tätikissa Lyyti alituisesti vatsan päällä hyrräten, joten kissan teho opiskelukäytössä on empiirisesti todistettu.

11 kommenttia:

tuutäti kirjoitti...

Kaksinkertainen hyöty! Kisun mielestä istuskelet siinä ihan joutavia. Kummitätikissa Lyyti on kyllä sivistänyt itseään myös lukion pitkän matematiikan oppimäärällä makaamalla kirjapinon päällä.

ella kirjoitti...

Lyyti opiskeli nerokkaasti diffuusion avulla. Tieto siirtyy kirjoista eh... pienemmän tietomäärän puolelle, jotta tiedon pitoisuus tasoittuisi kissan ja kirjojen välillä. Biologiaakin on nääs luettu :D

Saila kirjoitti...

Ai, täällähän oppii suhteellisuusteoriaan verrannollista matemaattista filosofiaa. Varsin hyvä, se puoli on jäänyt hyvin vähälle.
Minä ihastuin tuohon Tuutikin nirvanailmeeseen, siinä on tyytyväinen viirusilmäinen kissa eikä ilmeisesti meinaa hievahtaa tuosta edes maanjäristyksen sattuessa :-D

Taina kirjoitti...

Kehräävä mytty tietää,että emännän kainalossa on turvallista olla ja opiskelukin sujuu paremmin,kun on joku lähellä.:D.Mukavaa torstai aamun jatkoa sinulle!

ella kirjoitti...

Saila: Pitää paikkansa. Kun Tuutunen tepsuttaa vapaaehtoisesti viereen ja käy kerälle, ei se todellakaan aio hievahtaa ennen ruoka-aikaa "come hell or high water" :D

Tansku: Mukavaa torstaita! Unnalla on luonteestaan johtuen melko harvassa ihmiset, joiden viereen se uskaltaa tulla, mutta ne vähät saavat sitäkin enemmän luottamusta osakseen :)

Sirpa kirjoitti...

Kollo ei ole toiminut opiskeluapulaisena, mutta edellisen kissan aikaan opiskelin ja Santtu-kissa valvoi ja "vartioi" (joskus torkahtikin :D) lähettyvillä, kun puursin kokoon kirjallisia töitä. Kissa ja tietokone hurisivat. :)

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Työnjohtajan hommat ja muut ankaraan valvontaan pohjautuvat esimiestehtävät sopivatkin kissan luonnolle erinomaisesti :D

Mamma N kirjoitti...

Ettei vaan ihan Rehtori olisi?

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Hahaa :D Opintojen ohjaaja taitaa olla lähimpänä; Unna on valvonut tarkasti kaikkia kurssivalintojani ja kyllähän noita opintopisteitä on ropissut :)

Mayo kirjoitti...

Meillä kissat vastustavat pontevasti kaikkia sanomalehtiä, toinen jopa repii riekaleiksi. Kieliopintojani eivät ymmärrä ollenkaan, varsinkaan sitä ääneen mutinaa lukiessa : )

ella kirjoitti...

Mayo: Jopas ovat erikoisia kisuja! Kyllä meillä on ollut aina selviö, että esimerkiksi englanninkirja on erityisesti kissaa varten hankittu makuualusta ja "mutina" pelkkiä ylistyssanoja kissalle. Monisteet ja sanomalehdet puolestaan ovat oivallisia pehmeitä jumppa-alustoja kissan päivittäisiin venytyksiin ;)