maanantai 23. elokuuta 2010

Päähän lyönnin piirimestari

Hepulihetkinä Unna Tuutikki järjestää usein hivenen yksipuolisia päähänlyöntikisoja Ikea-hiiren kanssa. Yleisön pyynnöstä seuraa videonäytös kisojen kulusta rottinkiareenalla. Huomatkaa, kuinka jalomielisesti Tuutti välillä lyö oman päänsä kattoon, jotta Ikea-hiiri saisi tasoitusta.Voipunut mestari areenalla. Letkeästä köllötyksestä päätellen rottinkikoju on yllättävästi sisäpuolelta tilavampi kuin ulkoapäin saattaa arvatakaan.

Tilaihme.

Edit. Youtubella jostain syystä kestää erityisen kauan tätä videota pureskellessa (= "Pyytämäsi video ei ole saatavilla"). Ehkä se joskus ilmaantuu näkösälle.
Edit 2. Nyt näkyy, vaikka ainakin täällä pahasti pätkien...

10 kommenttia:

tuutäti kirjoitti...

Jo on hyvä pelitysareena, ei pääse kimputuskaverikaan kauaksi pakoon! Ja jos tuossa hommassa upuu noin kovasti, niin kyllä siinä tapahtuu valtaisaa engergioiden virtausta.

Saila kirjoitti...

Minulla näkyy video ihan hyvin :-)
Ihana hurrja hirmuinen pikku kisu!

ella kirjoitti...

Tuutäti: Päähänlyöntikisa on erinomainen liikuntamuoto, jossa virtaa vähintäänkin adrenaliini. Odotas vain, kohta on jokaisessa liikuntahallissa matalakattoinen rottinkiareena tätä varten! Voittaa zumbat ja aerobicit mennen tullen :D

Saila: Hyvä, että näkyy :) Toivottavasti toimii muillakin. Ihana pikkukisu kiittää kehuista ja muutenkin toivoo olevansa hurja ja hirmuinen :D

sea kirjoitti...

Hyvin näkyy! :)

Kissoilla on yllättävän kova pää. Olen kerran kopauttanut Annia vasaralla päähän kun se tuli salakavalasti taakseni katsomaan mitä touhuan. Ei ollut kissa moksiskaan. :D Tai no...hmm...eihän se kovin selväjärkinen ole... ;)

ella kirjoitti...

Onneksi Anni on "luupää" niin ei mitään sattunut :D Niihin huhuttuihin yhdeksään elämään taidetaan jo jonkinlaista turnauskestävyyttä vaatiakin :)

Sirpa kirjoitti...

Kissalle mitä pienempi nyrkkeilyareena - sen mieluisampi. :D

Furensic Evidence kirjoitti...

Hyvin näkyy video. Kiva areena, taidanpa minäkin ottaa tyytnyn pois majasta.

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Juuri niin! Tätikissat tykkäävät nujuta keskenään mm. kauppakasseissa, sillä niissäkin on ahtauselementti kohdallaan :D

Furensic Evidence: Kannattaa kokeilla! Ainakin Unna tuntuu vierastavan tuollaista paksua ja "liian pehmeää" alustaa, ja tuleepa majaan hieman hillumistilaakin, kun nappaa tyynyn pois :)

Furensic Evidence kirjoitti...

Otin tyynyn pois! Siitä tuli jättimenestys, tyynystä siis :) Videomateriaalia on minuuttikaupalla, pitää editoida lyhemmäksi.
Majassakin käytiin...

ella kirjoitti...

Furensic Evidence: :D Kissat jaksavat aina yllättää! Tuutti on koettanut mennä irrotetun tyynyn alle lattialla, mutta ei sen kummempaa. Odotamme videomateriaalia innolla! :)