tiistai 10. elokuuta 2010

Esteetikko

Kuukausi takaperin Lidlin tarjouksesta kipaistu kissanmaja on noussut suosioon hitaasti. Alkuun maja sai olla kissanminttukäsittelystä ja namin heittelystä huolimatta liki koskematta olohuoneen koristeena, ja Tuutti kävi siellä korkeintaan kääntymässä raksun hakumatkalla.

"Hyh sentään... Tässä vieressä voin poseerata, mutta sisälle en mene!"

Eräänä kauniina päivänä majasta otettiin pois pehmuste, koska tyynystä törrötti valtava, valkoinen pesulappu. Lappu leikattiin pois, mutta pehmuste sai jäädä ulkopuolelle, sillä maja alkoi kelvata miltei välittömästi plyysi-ihmeen kaikottua.

Tyhjänä maja oli jo melko hyvä, mutta ei silti erityisen vetovoimainen. Mutta voih! Eräänä vielä aiempaakin kauniimpana päivänä saapui paketti, jossa oli kuplamuovin korvikkeena paperista verkkoa. Verkko on aiemminkin miellyttänyt Unnaa, joten sitä laitettiin kokeeksi majaan. Yhtäaikaisen silppuamisen ja kellimisen ilo ei voi olla suurempi.

"Hus paparazzi! Etkö näe, että nautiskelen sisustamisesta?"

Edit. Paketin tilannut kansalainen onki tietoonsa, että paperiverkko kelpaa muillekin!

7 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

TOI!!! Ostettiin meillekin. EI TOD käytetty! Jatkoi matkaansa onneksi sitten pian.

Kuin sä voit suostua moiseen? :-0

ella kirjoitti...

Kokeilitteko ees paperiverkolla sisustettuna? Tilaan tulee huomattavasti valoa ja avaruutta! Ja sisustusta voi pureskella.

Jos ei ois mulle kelvannu, niin toi ois annettu Lyyti-tädille, joka on majafani (tykkää jopa kuljetuskopasta! HULLU!), ja sitähän en salli. Tota yläjuttua en käytä silti, siinä on yökkötyyny ja se on kiikkerä.

Terkuin Unna Tuutikki

Sirpa kirjoitti...

Kollokaan ei tykkää, jos koriin, laatikkoon tai vaikka pesuvatiin laittaa tyynyn pehmusteeksi. Ei kelpaa! :) Kollokin voisi tykätä tuosta paperiverkosta, kun kissa on kova silppuamaan. :D

ella kirjoitti...

Paperiverkko on kyllä erityisen rapsakkaa silputtavaa eli kannattaa seurailla, miten paketit on pakattu :)

Meillä oli pitkään kori, jonka piti olla kissankoppa, vaan sepä ei kelvannut pehmustettuna eikä tyhjänäkään. Pari viikkoa sitten otin korin käyttöön pyykkikorina. Seuraavana aamuna siinä nukkui kissa...

Sirpa kirjoitti...

Pyykit ovat hyvä pehmuste, vaikkei kissan tyyny kelpaa - Kollo on samaa mieltä. :D

Furensic Evidence kirjoitti...

Meilläkin on tuollainen maja. Ossu siinä aluksi jonkun kerran nukkuikin, mutta nyt se toimii Fuskun voimailuleluna: katti tarttuu tyynyyn ja raahaa majaa paikasta toiseen kovalla ryminällä!

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Kyllä mukavuuden ammattilaiset tietää! :D

Furensic Evidence: Luinkin Fuskun majanmuuttojutun joskus, hauska harrastus :D Onkohan yläkerran naapurillakin Fuskun kaltainen kissa, kun huonekaluja kuulostaisi siirreltävän ihan jatkuvasti...