torstai 5. elokuuta 2010

Ruoveden Half-Curl


Tällainen rotueläin lepuutteli eilen kiipeilypuussa. Onhan sen oltava jotain rotua, kun eihän tavallisella maatiaisella voi olla tuollaiset korvat! Kissaliiton sivuilta katsoin, ja American Curlilla on samalla tavalla korvat kippuralla. Täytyyhän tämän olla ainakin puoli American Curl!

Ruoveden half-curl: oikeaetutassuinen variaatio

Eipä näkynyt kissaa haittaavan, vaikka kesken pesun yllättänyt unikohtaus jättikin korvan nurin päin. Rotukissaisuus oli kuitenkin ohimenevä tila, sillä pian Tuutti jo puisteli itsensä ennalleen. Ei ehtinyt Fife tunnustaa ruoveden half-curlia omaksi rodukseen... Tosin tietty kirurginen toimenpide lienee tehnyt tästä yksilöstä jo muutenkin hieman heikon ehdokkaan rodun kantaäidiksi.

Ruoveden half-curl: vasenetutassuinen variaatio

9 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Hyvä, että kamera tallensi Ruoveden half-curlin. :D

ella kirjoitti...

Kyseessä on sentään melkoinen harvinaisuus ;D Tämä yksilö tosin on muuttanut pois Ruovedeltä, mutta eiväthän brittiläiset lyhytkarvatkaan ole velvoitettuja asumaan Britanniassa? :D

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Me kokeillaan tota heti! ähhh.. ei oo helppoo. Ei oo! Eihän tää onnaa millään...

Saila kirjoitti...

Onpa teillä söpö ja hieno rotukissa! Varsin pehmoturkkinen, selvästi rotunsa aatelia.

ella kirjoitti...

Musta ja Harmaa: Ei oo joo ihan helppoo olla rotukissa. Vaihtelee ihan miten sattuu tuo rotustatus, kun päätä ravistamalla menee Curl-geenit päälle ja pois!

Saila: Kiitos kehuista. Toki on ilmeistä, että kyseinen silkkiturkki on rotunsa kruunu ;D

Mamma N kirjoitti...

Hieno uusi rotu!

ella kirjoitti...

Hieno ja erittäin harvinainen! Half-Curleja tavataan kyllä laajalti ympäri maailman, mutta vain muutamien sekuntien ajan kerrallaan ;D

Onni kirjoitti...

Oot ku katujen kasvatti! Gangstamuija Undeli Tudeli.

ella kirjoitti...

Heh.. Oon kyl ennemminki latojen kasvatti! Undeli Tudeli.. toi pitää muistaa ulkona, jos tulee joku uhoomaan. Kiitti Onni!

Terkuin gangstamuija Undeli Tudeli