lauantai 14. elokuuta 2010

Mystillisiä tapahtumia

Jopa kaikkien rakastamalla Unna Tuutikki Penninrahalla on arkkivihollinen. Se on punainen, hajuton ja mauton. Samainen pirulainen tuntuu vaivaavan myös monia muita kissoja. Keväällä se pysyi pitkään poissa, mutta helteiden ja valoisien öiden myötä punainen paholainen on alkanut ilmestyä lähes joka ilta.

Make my day, pink!

Kerrassaan merkillistä. Eikä moisen kilpajuoksun jälkeen jaksa lainkaan hoitaa yövartijan tehtäviä! Ei, vaikka mieli tekisikin kertoa kansalle, että "Kello 2:30, kaikki hyvin!" "Kello 2:31, kaikki hyvin!" "Kello 2:32, kaikki hyvin!!"

Arkkivihollinen laitetaan ahtaalle.

Kuivakalatarjoilun määrä on Tuutin mielestä huolestuttavassa laskussa. Kalan toivossa Unna käykin ahkerasti kokemassa verkkoja. Saalista on tullut toistaiseksi laihanpuoleisesti, ja verkotkin ovat kerta kerralta pienemmät. Perin outoa.

10 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Tarkka kissan katse ja punainen paholainen on saatu kiinni! :D Syksyn myötä Kollokin toivottavasti taas innostuu punaisesta pisteestä.

ella kirjoitti...

Meillä kiinnostus kasvoi huomattavasti patterien vaihdon myötä. Entisissä enää ei riittänyt hehkua kuin todella pimeisiin leikkeihin :D

Mayo kirjoitti...

Olin kesäksi unohtanut koko leikin kunnes rannekelloni lasi välähti aamuauringossa ja kissa sen perään : ) Meinasi kahvit kaatua syliin, kun leikittiin.

ella kirjoitti...

Teilläkin siis riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita! :D Unna on muutaman kerran liukunut päin seinää juostuaan valon perässä ja jarrutettuaan maton kohdalla... Onneksi mukana rullautuva matto pehmentää iskua jonkin verran :)

Nessu ja Maiselmo kirjoitti...

Voih ihku UNNA! <3 <3 <3 Ja todella hieno lelu. Mahtavia leikiskelykuvia.

ella kirjoitti...

Unna kiittää kehuista :) Neiti on aina ollut mahdoton pelittämään ja hepuleita mahtuu useampia päivään. Laserlelu hommattiin aluksi siksi, että arka kissanpentu saataisiin houkuteltua leikin varjolla "ihmisten ilmoille". Toimi ;D

Furensic Evidence kirjoitti...

Hienoja kuvia, kyllä Unna on taitava! Meillä Ossu on ihan pro tuossa leikissä, Fusku taas hukkaa pisteen vähän väliä ja tuijottelee asetta pitelevää kättä.

ella kirjoitti...

Ossu vaikuttaakin fiksulta tyypiltä :) Meillä valo joskus "pätkii" ja menee pois päältä leikittäjästä huolimatta, jolloin Unna ensin kurkkii, minne vihollinen hävisi ja sitten alkaa lampun syyttävä tuijotus. Ehkä Fuskukin vain kyselee laserin pitäjältä, että "mihis nyt piilotit sen pisteen?"

Kiitos kuvakehuista, meinasi olla hieman hankala napsia kuvia toisella kädellä ja pyöritellä laserasetta toisessa :)

Mamma N kirjoitti...

Oi, tuollaista punaista Naukulassa ei vielä olekaan. Kateellisina vaan ollaan luettu kavereiden kokemuksista. Hienoa työtä myös verkon kanssa!

ella kirjoitti...

Tottahan kalaa rakastavan kissan on osattava verkoilla käydä! Samalla kala-Eemelin laulua vihellellen (sopii ainakin kuvitella).

Punaisia täpliä saa ainakin Mustista ja Mirristä ja (halvimmalla) toimivia pattereita saa kymmenittäin Kiinanmaalta ;D Yksi laserase jo hajosi, kun patterit sisällä pitävästä "korkista" olivat kierteet hioutuneet aivan sileiksi ja patterit ponnahtelivat pihalle.. sekin taisi olla "kiinanmaalta" :D